Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTylko żałuję, bo kupiłam dwa różne testy, zużyłam ten co ma czułość 10, a został mi ten co ma 25, więc pewnie i tak nie wskaże nawet jakby coś było.
Z resztą ja się pozbyłam złudzeń, powtórzę test, ale wiem, że muszę grzecznie czekać na @.
Niby założyłam sobie, że nie będę się spinać, ale tak jakoś mi przykro. Cykl mi wywinął numer, a my z moim starym się podjaraliśmy. -
Wiem co czujesz.. Tak naprawdę my popełniamy błąd że Cię nakręcamy.. Jeśli wyjdzie II to super, ale jeśli jednak nic z tego to głównie przez nas rozczarowanie będzie bolało jeszcze bardziej.. Kiedy @ planowo? Życzę Ci z całego ❤️ żebyście jednak byli najszczesliwsi z powodu testuStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Tylko żałuję, bo kupiłam dwa różne testy, zużyłam ten co ma czułość 10, a został mi ten co ma 25, więc pewnie i tak nie wskaże nawet jakby coś było.
Z resztą ja się pozbyłam złudzeń, powtórzę test, ale wiem, że muszę grzecznie czekać na @.
Niby założyłam sobie, że nie będę się spinać, ale tak jakoś mi przykro. Cykl mi wywinął numer, a my z moim starym się podjaraliśmy. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiatajcie niestety musialam wstac do pracy strasznie uwielbiam ta godzine pobudki nie ma wyjscia zmierzylam dzisiaj cukier dobry 99 wiec wczoraj jakis spadek formy byl moze za malo zjadlam wzielam dzisiaj wiecej do pracy powinno byc lepiej Ruda pisz od razu co u Ciebie
My z mezem ostatni cykl sie staramy potem zmiana pracy nie chce zostawic dziecko na lodzie weocimy do staran za rokWiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 06:23
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ruda najlepsze życzenia, spóźnione ale szczere ☺ ja znow po świętach mam urwanie głowy w pracy... Dziś na 20 jadę do gina po spotkanie z polipem i powinnam już dostać nakaz eksmisji dla niego .
Ruda tak jak napisałaś to drugi cykl starań takich poważniejszych więc nie ma co się spinac. Jak mi okres spóźnial się 2 tygodnie to żyłam nadzieją ale później wielkie rozczarowanie. A dziś walczymy żeby w końcu zobaczyć upragnione 2 kreski.
Ja po świętach nie mam majonezu w organizmie a pokłady serniczka 😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
RudaMaruda25 wrote:Aktualizacja: właśnie chwilę temu mnie zalało 🙂
będą seksy w górach
jakby kogoś z Białegostoku interesowało: https://www.uskwb.pl/pl_PL/program-kompleksowej-ochrony-zdrowia-prokreacyjnego-w-uniwersyteckim-szpitalu-klinicznym-w-bialymsto.html -
Hej dziewczyny
Ruda no nie, co za wredna @ ale jak Pjur pisze będą sexy w górach
Co do książek, ja obecnie słucham na spacerach Szeptuchy ale mnie irytuje podoba mi się wątek o słowiańskich bóstwach, bo można się fajnych rzeczy dowiedzieć, ale fabularnie to leży. Jak wymęczę do końca to raczej nie sięgnę po kolejne części. Czytam też Mali Bogowie 2, o służbie ratowniczej w Polsce. Bardzo ciekawa książka, pierwsza część wywarła na mnie ogromne wrażenie. Jestem tez w trakcie " Smart shopping. Kupuj świadomie! Żyj zdrowiej! " doktor Anii polecam, póki co jestem w połowie i jest spoko
Chce zrobić kombuche robiła któraś z was? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny