X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko żałuję, bo kupiłam dwa różne testy, zużyłam ten co ma czułość 10, a został mi ten co ma 25, więc pewnie i tak nie wskaże nawet jakby coś było.
    Z resztą ja się pozbyłam złudzeń, powtórzę test, ale wiem, że muszę grzecznie czekać na @.
    Niby założyłam sobie, że nie będę się spinać, ale tak jakoś mi przykro. Cykl mi wywinął numer, a my z moim starym się podjaraliśmy.

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem co czujesz.. Tak naprawdę my popełniamy błąd że Cię nakręcamy.. Jeśli wyjdzie II to super, ale jeśli jednak nic z tego to głównie przez nas rozczarowanie będzie bolało jeszcze bardziej.. Kiedy @ planowo? Życzę Ci z całego ❤️ żebyście jednak byli najszczesliwsi z powodu testu

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja się sama nakręcam, poza tym to dopiero drugi cykl co staramy się tak pełną parą i być może dlatego na początku te rozczarowania trochę bolą.

Planowo @ miała być w niedzielę.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Tylko żałuję, bo kupiłam dwa różne testy, zużyłam ten co ma czułość 10, a został mi ten co ma 25, więc pewnie i tak nie wskaże nawet jakby coś było.
    Z resztą ja się pozbyłam złudzeń, powtórzę test, ale wiem, że muszę grzecznie czekać na @.
    Niby założyłam sobie, że nie będę się spinać, ale tak jakoś mi przykro. Cykl mi wywinął numer, a my z moim starym się podjaraliśmy.
    Ruda wez to na spokojnie mi kiedys tez cykl numer zrobil a raz nie wyszla 2 kreska a byla ciaza wiec tak naprawde nie ma reguly ;)

• Natala1906 Autorytet

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny, czytam Was troszkę i widzę, że nie tylko ja mam podły nastrój i czuję się fatalnie... :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziewczyny muszę chyba dojrzeć do porażek.
    Nie czuję się jakoś mega źle i podle, ale taka szpila mała trochę wbita.
    No nic nie pozostało jak tylko się seksić 🙂

• PJUR Przyjaciółka

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda, lepiej powiedz co na promce w rossmanie dorwalas :-)

32 lat, 16 cs z obserwacją

Koniec z obserwacją, dwie procedury za nami, bez transferów.

b888f19021340e1872b623c974540a38.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 kwietnia 2019, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja wlasnie pije noewgo Redsa mango cytryna dla mnie rewelacja :)))

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 04:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiatajcie niestety musialam wstac do pracy strasznie uwielbiam ta godzine pobudki :/ nie ma wyjscia zmierzylam dzisiaj cukier dobry 99 wiec wczoraj jakis spadek formy byl moze za malo zjadlam wzielam dzisiaj wiecej do pracy powinno byc lepiej ;) Ruda pisz od razu co u Ciebie ;)
    My z mezem ostatni cykl sie staramy potem zmiana pracy nie chce zostawic dziecko na lodzie :/ weocimy do staran za rok ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 06:23

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 06:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiele nie kupiłam, tylko podkład, tusz i szminkę :)

Powtórzyłam dzisiaj test, wciąż biel, no i wciąż @ nie ma :)
    Miłego dnia!

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 06:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Wiele nie kupiłam, tylko podkład, tusz i szminkę :)

Powtórzyłam dzisiaj test, wciąż biel, no i wciąż @ nie ma :)
    Miłego dnia!

Ruda powtorz test za kilka dni albo jak nie bedzie dalej to idz na bete ;)

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 07:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda najlepsze życzenia, spóźnione ale szczere ☺ ja znow po świętach mam urwanie głowy w pracy... Dziś na 20 jadę do gina po spotkanie z polipem i powinnam już dostać nakaz eksmisji dla niego .
    Ruda tak jak napisałaś to drugi cykl starań takich poważniejszych więc nie ma co się spinac. Jak mi okres spóźnial się 2 tygodnie to żyłam nadzieją ale później wielkie rozczarowanie. A dziś walczymy żeby w końcu zobaczyć upragnione 2 kreski.
    Ja po świętach nie mam majonezu w organizmie a pokłady serniczka 😁

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aktualizacja: właśnie chwilę temu mnie zalało 🙂

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 09:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:
    Przykro mi

• PJUR Przyjaciółka

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    RudaMaruda25 wrote:

będą seksy w górach <3

jakby kogoś z Białegostoku interesowało: https://www.uskwb.pl/pl_PL/program-kompleksowej-ochrony-zdrowia-prokreacyjnego-w-uniwersyteckim-szpitalu-klinicznym-w-bialymsto.html

32 lat, 16 cs z obserwacją

Koniec z obserwacją, dwie procedury za nami, bez transferów.

b888f19021340e1872b623c974540a38.png
  • ABI90 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 06:08

Samosiowa staraczka, nada, Kaga, Lajni85, Żanetka93, Salome, PJUR, MissKathy92 lubią tę wiadomość

• nada Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny

Ruda no nie, co za wredna @ :( ale jak Pjur pisze będą sexy w górach :)

Co do książek, ja obecnie słucham na spacerach Szeptuchy ale mnie irytuje XD podoba mi się wątek o słowiańskich bóstwach, bo można się fajnych rzeczy dowiedzieć, ale fabularnie to leży. Jak wymęczę do końca to raczej nie sięgnę po kolejne części. Czytam też Mali Bogowie 2, o służbie ratowniczej w Polsce. Bardzo ciekawa książka, pierwsza część wywarła na mnie ogromne wrażenie. Jestem tez w trakcie " Smart shopping. Kupuj świadomie! Żyj zdrowiej! " doktor Anii polecam, póki co jestem w połowie i jest spoko :)

Chce zrobić kombuche :D robiła któraś z was?

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robilam ale czytalam ostatnio o jej wlasciwosciach wiec jak zrobisz to siw podziel jak znajde zdjecie wysle ;)

Kochane brzuchatki zarazcie nas wiruskami duzo dajcie by przynajmniej ktoras z nas ruszyla z miejsca bo ostatnio dlugooo cisza ...

• nick nieaktualny

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e757ad3d42a.jpg

• ABI90 Autorytet

Wysłany: 24 kwietnia 2019, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 maja 2020, 06:09

‹‹ 282 283 284 285 286 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ