Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyReds mago cytryna jest przepyszny wiec jesli ktos ma dolka to polecam poprawic sobie nastroj
obliczylam sobie ile to juz cykli za nami wiec od 2016 mam 21 cs troche sporo .... w tych 21 bylo poronienie i cp a teraz dlugooo nic ...
Ruda mysmy z mezem pojechali w brzydka pogode do zakopanego padalo byl chyba listopad albo wrzesien mniejsza z tym bylo ekstra mielismy kominek napalilismy i juz zrobilo sie romantycznie
-
Ja majówka jak to zwykle w domu, mąż pracuję. Ja 2 maja ide do pracy a tak mam plan sie wyspać, poczytać książkę i z psem na spacery, moze jeszcze jakiś grill-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Ruda przykro mi z powodu @, jesteśmy z Tobą 😘
Pogoda w górach jest strasznie zmienna, mogą podawać słońce a będzie deszcz lub na odwrót.
Pjur to nie tylko w Białymstoku jest coś takiego, w całej Polsce otwarto takie poradnie. Warto poszukać w necie. My właśnie teraz z czegoś takiego korzystamy. Wszystko refundowane jest (nie wiem jak jest z in vitro czy inseminacją, ale diagnostykę całą robią na NFZ).PJUR lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Ja będę mieć inseminacje na NFZ, także też można. Jedyne co to za invitro się płaci. Są programy miejskie tylko.
Ale się wkurzyłam, zamówiłam kosmetyki z rosmana, przez neta. Zamówiłam w piątek i się część wyprzedała już........... musiałam anulować zamówienie ( i złożyć kolejne) a mają 14 dni na zwrot kasy. Głupi rosman.
A wy cos kupilyscie na promce? Ja z nie kolorwki kupilam jakis preparat na ujedrnianie tylka -
nick nieaktualnyNada ja nic niw kupilam a zawszw obladowana bylam w Rosmanie w tym roku post kosmetyczny
Ja majowke w pracy
Mam zagwodke wlasnie dowiedzialam sie ze ide teraz na urlop ze starego zostaje mi 7 dni starego plus jeszcze 26 dni nowego kurnia jak to mozliwe no i jak ja mam teraz zmienic prace... -
Ja zamówiłam w rossku puder ryżowy i bananowy, słynny korektor lovely, serum unicorn z wibo, i niebieski tusz do rzęs 😁 może niewiele ale obiecywalam sobie ze nic nie kupię 😁
A jeszcze na cocolicie będę składać zamówienie 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyMilusinska troche rzeczy a jak ciesza
Ja dzisiaj uderzam na trampolinki zamierzam sie wyrzyc za ten stracony najprawdopodobniej cykl no bo co nie ukrywam liczylam na prezent w urodziny ale bedzie inny :p juz mi tylko 2 tyg zostalo do wyjazdu dziewczyny jak ja sie ciesze a pamoetam ze nie dawno suwaczwk ustawilam a tam zero internetu terapia jak ja to zniose
Milego dnia uciekam :**Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2019, 13:11
-
Generalnie ponoć ma nawilżać i nadawać się jako baza, to taka nasza bardzo tania wersja serum z farsali, zawsze mnie cialekawil więc się skusilam. O dziwo z rosska lubię te najtańsze marki jak właśnie wibo czy lovely. Resztę kupuje przez neta.
A jeśli chodzi o pielęgnację to super jest oliwka babyDream dla kobiet w ciąży przeciw rozstepom, ma super skład w porównaniu do innych 🙂Starania od 06.2018
-
ja w ogole lubie te olejki od nich. Ale teraz się smaruje body shopem bo tyle kupiłam maseł xD O kurcze, to może kupie też to serum ja własnie też lubie te tanie marki. To w ogóle polskie kosmetyki więc fajnie. w sensie ja moge wydać na kosmetyki więcej, ale żeby się spinać bo musi być drogie to nie. a wiem, że niektóre laski tak mają.
-
Kupuje to co mi pasuje, czy to będzie podkład za 200 czy 30zl. Choć mam też odrobinę rozsądku i nie kupuje mega drogich kosmetyków, choć mam w planach zakup podkładu makeup atelier paris i paletki huda beauty. Mój mąż już pogodził się z faktem że uwielbiam kosmetyki 😁Starania od 06.2018
-
Oj też nie lubię takiego kupowania na pokaz, nie potrzebuje markowych ciuchów czy kosmetyków. Jeśli coś mi się podoba to kupuje niezależnie czy to ciuch z bazaru czy markowego sklepu. Też długo się zastanawiam zanim kupię coś drogiego, jeszcze czekam jakiś czas i jeśli powiedzmy po miesiącu nadal mi nie przechodzi to wtedy kupuje 😁 i uwielbiam palety cieni focallure z aliexpress kosztują grosze i są genialneStarania od 06.2018
-
Ja jeśli chodzi o kosmetyki to tusz z bell, podkład odstawiłam, puder nie pamiętam z czego mam 😁 w rossmannie polecam plyn do higieny intymnej facella jest genialny i tani okolice 7zl za 400 ml. Ja już siedzę u gina w kolejce-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Kaś dawaj znać co gin powiedział.
Ja to mam całe mnóstwo kosmetyków, podkładów, pudrów, tuszy itp. Nie wspominając o lakierach (145szt 😁).
W ogóle przeszło mi ostatnio przez myśl zrobić kursy makijażu i pójść w tym kierunku. Mogłabym robić to co kocham.Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyJa właśnie utyrana położyłam się do łóżka i czekam na męża, bo kończy pracę o 22.
Dzisiaj oprócz tego, że w pracy zamieszanie, mnie krew zalewa i brzuch boli to miałam jeszcze w domu korki z włoskiego, bo raz w tygodniu przychodzi do mnie taka dziewczyna na 2 godziny i przerabiam z nią materiał.
Czekam na odpowiedź z tej firmy konkurencyjnej czy zgadzają się na warunki, które chce mieć. Nie ma ciąży, to mogę sobie pracę zmieniać.
Zaraz przyjedzie mój mąż, przekażę mu tę "wspaniałą" wiadomość, że w tym cyklu mu się nie udało zostać tatą, a się chłopak chyba nakręcił.
Ale znalazłam przyczynę czemu wydłużył mi się cykl, dzwoniłam do swojej znajomej, która jest lekarzem - byłam przeziębiona kilka dni i zaczęłam brać te specyfiki na grypę, no i one witaminy C mają sporo, a ona podobno wydłuża.
-
Polip ma 1 cm i dostalam skierowanie na zabieg. Jutro dzwonie sie umówić. Mam też zapisać sie do Katowic ponieważ tam w szpitalu prowadzą też ten program leczenia niepłodności i wszystko nfz 😊
PJUR, RudaMaruda25, nada lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Kaś w takim razie powodzenia. Też z tego korzystam, ale na razie trudno mi się wypowiedzieć bo mieliśmy tylko jedną, wstępną konsultacje i skierowanie na podstawowe badania. Ale wszysyko refundowane to nie będę marudzić.Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyMilusińskaMilena wrote:Kaś dawaj znać co gin powiedział.
Ja to mam całe mnóstwo kosmetyków, podkładów, pudrów, tuszy itp. Nie wspominając o lakierach (145szt 😁).
W ogóle przeszło mi ostatnio przez myśl zrobić kursy makijażu i pójść w tym kierunku. Mogłabym robić to co kocham.
Ja dziewczyny mialam wczoraj duzy spadek formy mialam sie wyladowac na trampolinach a zlapalam dola po rozmowie z siostra wczoraj wiec sobie poplakalam poklucilam sie z mezem i wszystko naraz za duzo tych emocji..