Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Werka 0456 wrote:Tasia dzisiaj do gina ? ☺️
Tak dziś idę do ginekologa. Miejsce było Tylko na dziś, tylko na 21.20 i nie do mojego. Ale wyjeżdżam do rodziców w piątek na tydzień i chciałam zobaczyć co tam się dzieje10.01 beta 16,3
11.01 beta 34,3
14.01 beta 202,2
22.01 beta 7315,7 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo tak;)
Ale slysze juz to od hoho parunastu miesiecy:)
Taka niewiedza dlaczego nie jest gorsza niz wiedza co ci jest bo nawet nie wiesz co robic;)
Wstepny plan taki ze maz w.lutym powtarza badania a ja jednak zdecydowalam.sie na sono hsg ale to koncem lutego -
Cześć dziewczyny. Jestem tutaj nowa i mam takie pytanie do was może któraś spotkała się z taką niespodzianką. Otóż we wtorek ostatni raz kochałam się z moim partnerem wyjechał za granicę a ja zaobserwowałem w niedzielę śluz plodny, test owulacyjny pozytywny a w poniedziałek lekarz na usg stwierdził że owulacja wystąpiła w nocy. Czy jest szansa na ciążę? Już rok czasu się staramy od ostatniego poronienia.
-
Widzę dziewczyny że wszystkie podejmujecie jakieś kroki w najbliższym czasie super
Ja mogę też napisać że za tydzień się wybieram na konsultacje do gina zapytac co robimy dalej kazał przyjść po roku starań i wtedy będziemy coś kombinować przy okazji zobaczymy czy owulacja była
Ja powoli jyz tez sie szykuje na droznosci jeszcze nie wiem kiedy ro ogarne ale tak planuje do czerwca to zalatwic wczesniej komputrowe badanie nasienia męża
Wszystko jeszcze skonsultuje z moim ginem o ile uda mi się do niego wbić -
Beybe szansa na ciąże jest zawsze dopóki nie ma @ my Ci tu niczego więcej nie jesteśmy w stanie wywróżyc pozostaje tylko czekać na rozwój sytuacji I się nie stresować na zapas
Beybe lubi tę wiadomość
-
Mirka to ja mam troszkę bliżej bo 120km
Właśnie słyszałam że w klinikach to w ogóle inną bajka z oddawaniem próbki
super warunki
Ja jeszcze tam nie dzwoniłam, narazie mam zamiar iść do swojego gin na miejscu i zapytać co on proponuje (na 90% każe zrobić hsg a jeśli nie to sama zaproponuje)- ale chcemy zrobić przynajmniej te badanie nasienia na początku bo robiliśmy 2x takie najbardziej podstawowe i wyszły ok ale tam nie było morfologii itp dlatego chcemy takie komputerowe zrobić żeby mieć pewność że to po mojej stronie leży problem
No i narazie jestem nastawiona na kriobank Narazie nie chcemy się leczyć w klinice (chyba że nasienie wyjdzie tragiczne) ale chcemy już wybrać jakaś i tam już robić badania