Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry, dzień dobry!
Żanetko, ja znowu do Ciebie pytanie mam 😜
Ile dni po kuracji miałaś robiony ponowny wymaz, żeby sprawdzić, czy wszystko ok?
Bo chciałabym się umówić do luxmedu, ale nie wiem, na kiedy. No i zastanawiam się, czy uda mi się zrobić sonoHSG. Okres dziś mi się pewnie zacznie i dziś rozpoczynam branie leków. Aa, tylko czy w trakcie @ można stosować globulki i maść? Pewnie nie...2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualnyMaria ja nie zdazylam powtorzyc 🙈
Ja mialam tak ze odebralam wyniki pod koniec drugiej fazy i czekalam na okres zeby miec ciaglosc w stosowaniu globulek🙈
Zeby miesiaczka nie przerwala🤗
Po skonczeniu miesiaczki zaczelam globulki po ostatniej na drugi dzien mielismy stosunek i to byl dzien owulki chyba 🙈
A po 2 tyg sie okazalo ze jestem w ciazy 🙈
Ale z tego co lekarz mowil to po miesiacu mialam sie zglosic na wizyte i wtedy mial pobrac tez wymaz
A i tak w trakcie okresu nie stosuj tych lekow bo nic nie dadza
Poczekaj na koniec miesiaczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2019, 09:32
Salome lubi tę wiadomość
-
Ja dziś widziałam swoje wyniki i mam za wysoką prolaktyne jak na fazę po okresie bo mam 28, jestem już umowiona do gina.
Jutro wychodzę ze szpitala 😁😁😁Żanetka93 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Hejka
Ruda współczuje ale może się ogarną jak pójdziesz na zwolnienie? W sumie to muszą.
Ja już po inseminacji. Dostaliśmy lekką zjebkę bo mąż był o 9 oddać nasienie. Ale gin powiedziała tak luźno, ze ma być o 8 na górze, nie podała ani gabinetu, ani nic. A jak pytałam lekarzy to kazali czekać. Trochę bałagan. W ogóle mąż rekordzista, oddał nasienie w 5 min haha jestem w szoku bo ta babka go opieprzyła i się zestresował a i tak podołał. Sam zabieg bezbolesny totalnie, dostałam fiolkę, sprawdziłam czy to moje nazwisko. Sporo tego tam było. Sama procedurę ja oceniam na plus, mąż ma lekka traumę, musiał oddawać nasienie w takim zwykłym gabinecie. Zero intymności. Z zaleceń, mamy teraz uprawiać dużo seksów :p zobaczymy. Czekam na wypis. Liczę ze podadzą ile plemników było :pKasztanek, Kaga, Żanetka93, Iskierka87, MissKathy92, MilusińskaMilena, Salome lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyO tym właśnie myślę, bo chyba będzie to szybciej niż później, niestety mam bardzo stresujące warunki pracy, więc jeśli nie będę musiała wcześniej (odpukać), to pewnie jakoś w sierpniu bym chciała, ew. wrześniu.
nada, to działajcie tam!nada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
No idea z tym pęcherzykiem. Nie robili mi usg. Jeszcze w ogóle babka się zakręciła. Mówi "to teraz proszę brać progesteron" a ja "jak to" i wielkie zdziwienie, ze nie mam recepty na dupka 🤷🏼♀️ No ale dała mi i mam łykać. Zaraz pójdę do apteki. Zaszłam sobie do kfc na obiadek ;p
RudaMaruda25, Żanetka93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O kfc i twister 🤗🤗
Zaraz Wam wyśle zdjęcie mojej rączki z dzisiaj-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
https://zapodaj.net/bec24713bd6e5.jpg.html-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny