Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Haha co za weselny weekend ja też idę. Miałam przed ciążą jedna luźna sukienkę i nadal się w nią mieszcze, więc idę w niej. Ale z butami masakra jakaś ;( w żadne szpilki i inne eleganckie buty nie wchodzą mi stopy przez opuchnięcia
Zanetka super zdjęcie -
nick nieaktualny
-
Żanetka cudne zdjęcie 😘
No to weselny weekend fakt 😊
Ja sie dowiedziałam, że w październiku od strony męża jest wesele ale już powiedzialam do teścia, że nie idziemy. Zrobił oczy jak 5 zl ale ja mu powiedziałam, że na wesle nie pojde do kogoś kto nie przyszedł do mnie bo ponoć na wakacjach był i na weselu szwagra traktował mnie jak powietrze albo i gorzej. Mój mąż jeszcze dodał, że na weselu szwgra jak sie do Niego przymymilaly to my nie przyjedziemy bo one nie przyszły do Nas 😁Żanetka93 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny💚💚💚
Oj tak widze ze naprawde weselny weekend
Ja w szpilki naszczescie wejde dzis mierzylam i wszystki najs
A pozniej mam zamiar zmienic na sandalki na takim malutenkim slupku
Kas my tez jedno wesele odmowilismy
Kuzynka ktora nas zaprosila nam najpierw potweirdzila a pozniej nie przyszla . Napisala powod : wybaczcie ale nie mialam sie w co ubrac:D
Takze my juz odmowilismy z gory
A i tak w sumie nie ma z nia sie konatku wiec mala strata...
A w ten week akurat mamy u znajomych
Wiec bedzie fajna paczka
A przy okazji oznajmimy im radosna nowine -
Ludzki organizm jest fenomenalny, że z jednej komórki i jednego plemnika powstaje dzidziuś 😊😊☺☺
Żanetka93, Iskierka87, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Hej Asia, jeśli chodzi o gorsze jajeczka przez późne owulki, to owszem słyszałam o tym, ALE to nie jest udowodnione w żaden sposób. Poza tym znam dziewczyny które są w ciąży mimo późnej owulacji. Dla mnie to jest męczące bo dziewczyny w 25dc to już wyczekuja @ bądź II a nie owulacji. Gadalam z gin i mówił że ewentualnie można wprowadzić stymulacje. Ale metformax też ładnie skrocil mi cykl.
Jeśli chodzi o odpuszczenie.. Cóż to już jest dłuższą historia, trochę związana z moją c.biochemiczna. Otóż w zeszłym roku w 2cs zaliczylismy tą przykrą sytuację. Byliśmy wtedy w podróży poślubnej w górach. W tym roku na początku sierpnia znów wyjeżdżamy i - może to głupie - wystraszylam się że jesli nam się uda to będzie powtórka.. Poza tym "im dalej w las" tym mniejsze nastawienie na powodzenie.. Jest lato, zamierzam się cieszyć słońcem i mężem, nie chce myśleć o staraniach, ciągłych porażkach. Oczywiście się nie zamierzam poddać 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Żanetka jakie kochane maleństwo, myślę że już wszystkie ciotki ovu pokochały je wielką miłością, tak samo jak inne z resztą ❤️
Poza tym melduję że również idziemy w sobotę na wesele 😁 ale strasznie mi sie nie chce. Poza tym nie umówiłam się do fryzjera 😱 na szczęście umaluje się sama, a z fryzurą cis będę musiała wymyślićWiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 20:32
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyMilenka 💚
Wlosy ja tez sama sobie zrobie
Znaczy poprostu umyje i wysusze i przeprostuje haha
Ale makijaz lubie miec na wesela taki mocniejszy a sama niestety nie umiem sobie takowego zrobic
Ale naszczescie udalo mi sie wcisnac do salonu niedaleko ;P
Wgl ten tydzien tak mi sie wlecze ...
Te upaly tak meczace ze szok...
Moja mama ma cukrzyce i nadcisnienie i zawsze w takie upalne dni sie zamartwiam...
Caly czas mysle zeby tylko nic nie robila bo przeciez nie latwo o zaslabniecie
Ale naszczescie jest rozsadna i w takie upaly sie oszczedzaMilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
Żanetka Ty masz piękne włosy, wiele im nie trzeba ❤️ z moimi jest problem ale jakiś dam radę, najwyżej w ruch pójdzie wypełniacz do koka 🙂 z makijażem mam lepiej bo kocham się malować więc poradzę sobie sama, w dodatku zamówiłam sobie nowe pigmenty do oczu, paznokcie też robię sobie sama.
Kiedyś wspominałam Wam że mamy 92 letnią babcie, wczoraj wyszła sobie na dwór, usiadła w słońcu i.. zasnela. Mąż spał po nocce, ja byłam w pracy, tesciowa tez się czymś zajęła.. Nikt jej nie dopilnowal.. Na szczęście skończyło się na majakach i nic jej nie jest..Starania od 06.2018
-
nick nieaktualnyJa włosy sobie sama ogarnę zawsze, jedynie je prostuje, nic więcej.
Ale makijaż i paznokcie to moje słabe strony, więc to akurat wybieram, żeby ktoś mi zrobił, ostatnio mnie kosmetyczka na wesele wymalowała tak:
https://naforum.zapodaj.net/c705aee3621a.jpg.html
Powiem wam, to był luty, ja byłam chora, miałam 39 stopni gorączki i ogromne zimno na ustach. Zatuszowała fakt, że czułam się jakbym jedną nogą była już na drugim świecie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lipca 2019, 21:48
Salome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda oczko po prawej stronie fajne blendowanie ale z lewej chyba ręka jej ujechała 😛
Śliczna jesteś 🙂
Włosy w ciąży rewelacja / nie trzeba myc codziennie jak do tej pory bo się nie przetłuszczają 🙂 tzn myje nie chodzę w brudnych jakby co 😂
Jutro trzymajcie za mnie kciuki - lecę na test glukozy 🙄 odwlekałam od piątku..
MilusińskaMilena, Kaga lubią tę wiadomość
-
Zanetka jaki ładny ludzik Ci rośnie super są te pierwsze zdjęcia gdzie już widać zarys małego człowieka ❤
Dziewczyny życzę udanych wesel w sobotę fajnie że teraz trochę chłodniej jest to idzie żyć i się bawić
Apropo puchniecia stóp: mam poradą dla wszystkich ciężarówek- jeśli któraś ma predyspozycje do obrzękow to radzę od razu zdjąć wszystkie pierścionki z palców! Ja się meczylam dziś cały dzień żeby zdjąć jeden pierścionek i nie idzie- przegapiłam ten moment kiedy jeszcze mogłam zdjąć normalnie Jutro z samego rana jeszcze spróbuję i zobaczymy czy się uda...
A my z mężem jutro z okazji moich urodzin idziemy zamówić wozek dla dzidziusiaŻanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMiss na jaki się zdecydowaliście jeśli to nie tajemnica? Ja wybrałam narazie online ale muszę poszukać go stacjonarnie by sprawdzić jak się prowadzi ☺️
To jutro superaśny dzień przed Tobą.
A co do puchnięcia- miałam jeden taki dzień i pocie 2,5-3l wody rozwiązało problem. Nawet uregulowało wagę.
Niestety nogi na podwyższeniu jak to radzą w necie się nie sprawdzają, bardzo po tym bolą plecy i.. żołądek 🥺 ponoć ta pozycja gdy macica jest wyżej niż wkładek pomaga dzidziolowi obrócić się główka w dół. Tylko potem ja cierpię pół nocy a pewnie Maks i tak pływa jak pływał 😂