X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 15:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasztanku skąd ja to znam, mój kiedyś uderzył się w kolano, bo się potknął przy remoncie domu, niby nic, tylko malutki siniaczek, a ból w jego oczach jakby noga szła cała do amputacji.
    Takie duże chłopisko, a przy każdym najmniejszym katarku to też się żegna ze światem :D
    W zimie jak go bolało gardło to leżał cały owinięty kocem i wydawał dźwięki jakby już był konający.

Mężczyźni już tacy po prostu są.

Kasztanek lubi tę wiadomość

• Salome Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 15:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada, bardzo mocno Ci kibicuję!!!
    Będziesz próbować jeszcze jutro z rana?

2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż

16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa

6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
    🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
    🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
    🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
    🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
    🍀30dpt - CRL 8,6mm
    🍀8+2 - CRL 1,72cm
    🍀9+1 - CRL 2,71cm
    🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
    🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
    age.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda a Twoj maz to policjant ?
    Policjanci mi sie zawsze kojarzyli z takimi co dobrze znosza bol :D

Moj np pracuje w ochronie to taka twarda sztuka ze nawet jak go cos boli to udaje ze nie boli :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No jest policjantem, niby na zewnątrz sprawia wrażenie takiego twardziela, bo i jest dobrze zbudowany i ma 190 cm wzrostu, do tego wystrzyżony niemalże na zero.
    Ale lekka choroba, coś zaboli i pryska ten cały wizerunek twardego zawodnika, haha!
    Mi się wydaje, że ja znoszę ból o wiele lepiej niż on.

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 17:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Udanej soboty 🙂

cc91daf483db.jpg

Kasztanek, RudaMaruda25, Iskierka87, Żanetka93, Salome, MissKathy92, nada, PJUR lubią tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • Kaś28 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lo Milenka ale się odwaliłaś 😁
    Sama robiłaś make up?

MilusińskaMilena lubi tę wiadomość

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wszystkie dzisiaj pięknie wyglądacie 😍 bawcie się wspaniale 🎉

Mój mąż dziś na męskiej domówce a ja lecę na spacer z przyjaciółką.

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 19:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dziś gości na 20.30 a nawet wykąpać sie nie mogę bo wodę nam zakrecili...

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 19:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uuuuu Milenka jaka dobra z Ciebie sztuka!
    Milion dolców! ❤️

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ale Wy wszystkie piękne :D Udanej zabawy Wam życzę :)

Nada mocno zaciskam kciuki && :*

A ja dziś zakupiłam sobie olejek rycynowy już posmarowane brwi ;) i Dong Quai zamierzam zacząć brać po @ ale najpierw jeszcze skonsultuje z moim ginkiem co by nie było potem. Zaraz załączę sobie jakiś film i zasiądziemy z moim przy jakimś pifku smakowym ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 19:53

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 6 lipca 2019, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 19:36

Iskierka87, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasztanku w takim razie nie jesteś sama bo ja też nie bardzo w tych sprawach stoję ;) jedynie co zrobię to zafarbuję sobie sama włosy i położę hybrydę ale malować się nie lubię i dlatego też w tym nie siedzę. Chociaż na ostatniej imprezie jakiej byłam z moim, pomalowałam się i uczesałam sama (zwykły make-up bardziej przyciemnione oko i podkręcone na lokówkę włosy upięte wysoko) nic nadzwyczajnego, jednak zostałam doceniona przez teściową i jej znajomą ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lipca 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka ja tez dzis w czerwieni :D

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2019, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny za miłe słowa 🙂 tak, sama robiłam make up i jestem wyjątkowo zadowolona z efektu. Choć nie powiem, z drobnymi problemami. Ogólnie makijaż robiłam nieco ponad godzinkę, ale dobre 15min kleilam rzęsy na lewym oku. Za żadne skarby nie chciały się przykleić tak jak trzeba 😁
    A ta kiecka wymiata. Spojrzenie męża wynagradzalo wszystkie niedogodności 🙂

Nada trzymam kciuki za betę 🍀

A wracając do tematu męskiej choroby i pisania testamemtów przy temp 37st.. Mam takiego małego mężczyznę, to mój chrześniak który ma prawie 4lata. Wyobraźcie sobie że się przewrócił, złamał rękę, w dodatku z przemieszczeniem i praktycznie nie płakał.. Gdyby nie to że ręka była nienaturalnie krzywa, siostra by nawet nie wiedziała że jest złamana. Młody płakał może 3min a potem zaczął się bawić. Ma bardzo wysoki próg bólu.

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2019, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milenka czyli wesele udane? 🙂

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2019, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie już w cyklu pozamiatane. W czwartek byl seks a w sobote owu. Mąż w piątek do późna pracował, później auto a wczoraj wybrał siedzenie z kuzynem. Wojna między nami konkretna. Jesli w sierpniu nie wyjdzie to starania odkładam do stycznia

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2019, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2020, 19:36

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 lipca 2019, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie sie nic nie zmienilo. Siostrzeniec dalej u mnie siostra sobie pojechala za granice a jeszcze tydzien nam zejdzie z przeprowadzka i w koncu zajme sie swoim zyciem. Oczywiscie sie nie odezwala a tata jakby nigdy noc sie nie stalo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 11:48

• nada Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2019, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka

Ale się wynudziłam na tym weselu! Nie piłam, muzyka była taka dziwna (nawet wam nie powiem czemu, jakieś takie stare kawałki leciały) ale jedzonko dobre. Dzisiaj muszę trochę przycisnąć pasa za to wczorajsze obżarstwo.

W ogóle ostatnio mi się śnią takie dziwne rzeczy. Dzisiaj oglądałam jakieś zegarki z kimś.

Co do sikania, to chyba sobie daruje. Czy okres zaczyna się zawsze 2tyg po owulacji? Bo skoro owulacja była wcześniej to i ewentualny okres przyjdzie wcześniej?

Chyba sobie kupie ten balsamik co mówicie. To musi być fajny dodatek. Ja upiekłam wczoraj włosy w 10 min, a dzisiaj mam takie fajne loczki ;d

PplPp1.png
  • nada Autorytet

Wysłany: 7 lipca 2019, 12:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha upięłam :) miałam zedytować wiadomość. Ale brzmi to tak komicznie, że zostawię :p

Iskierka87, PJUR lubią tę wiadomość

PplPp1.png
‹‹ 424 425 426 427 428 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ