Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasztanku skąd ja to znam, mój kiedyś uderzył się w kolano, bo się potknął przy remoncie domu, niby nic, tylko malutki siniaczek, a ból w jego oczach jakby noga szła cała do amputacji.
Takie duże chłopisko, a przy każdym najmniejszym katarku to też się żegna ze światem
W zimie jak go bolało gardło to leżał cały owinięty kocem i wydawał dźwięki jakby już był konający.
Mężczyźni już tacy po prostu są.Kasztanek lubi tę wiadomość
-
Nada, bardzo mocno Ci kibicuję!!!
Będziesz próbować jeszcze jutro z rana?2020-2022: 3 procedury -> 2 transfery -> 0 ciąż
16.12.2022 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • transfer zarodka po PGT (encorton, equoral, accofil, neoparin, acard, cyclogest, atosiban) - klapa
6.03.2023 - Reprofit • AZ • cykl naturalny z ovitrelle • przebadany zarodek (intralipid, immunoglobuliny - Bioven, clexane, aspirin cardio, utrogestan, estrofem, atosiban)
🍀7dpt - beta 67,67, prog 28,80
🍀9dpt - beta 196,70, prog 32,30
🍀14dpt - beta 1931, prog 43,40
🍀24dpt - beta 33812, prog 32,20, CRL 4,3mm i ♥️
🍀30dpt - CRL 8,6mm
🍀8+2 - CRL 1,72cm
🍀9+1 - CRL 2,71cm
🍀16.05 prenatalne - wszystko ideolo
🍀3.07 19+5 połówkowe 👍
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo jest policjantem, niby na zewnątrz sprawia wrażenie takiego twardziela, bo i jest dobrze zbudowany i ma 190 cm wzrostu, do tego wystrzyżony niemalże na zero.
Ale lekka choroba, coś zaboli i pryska ten cały wizerunek twardego zawodnika, haha!
Mi się wydaje, że ja znoszę ból o wiele lepiej niż on. -
Lo Milenka ale się odwaliłaś 😁
Sama robiłaś make up?MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Ja mam dziś gości na 20.30 a nawet wykąpać sie nie mogę bo wodę nam zakrecili...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny ale Wy wszystkie piękne Udanej zabawy Wam życzę
Nada mocno zaciskam kciuki && :*
A ja dziś zakupiłam sobie olejek rycynowy już posmarowane brwi i Dong Quai zamierzam zacząć brać po @ ale najpierw jeszcze skonsultuje z moim ginkiem co by nie było potem. Zaraz załączę sobie jakiś film i zasiądziemy z moim przy jakimś pifku smakowymWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 19:53
MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKasztanku w takim razie nie jesteś sama bo ja też nie bardzo w tych sprawach stoję jedynie co zrobię to zafarbuję sobie sama włosy i położę hybrydę ale malować się nie lubię i dlatego też w tym nie siedzę. Chociaż na ostatniej imprezie jakiej byłam z moim, pomalowałam się i uczesałam sama (zwykły make-up bardziej przyciemnione oko i podkręcone na lokówkę włosy upięte wysoko) nic nadzwyczajnego, jednak zostałam doceniona przez teściową i jej znajomą
-
nick nieaktualny
-
Dzięki dziewczyny za miłe słowa 🙂 tak, sama robiłam make up i jestem wyjątkowo zadowolona z efektu. Choć nie powiem, z drobnymi problemami. Ogólnie makijaż robiłam nieco ponad godzinkę, ale dobre 15min kleilam rzęsy na lewym oku. Za żadne skarby nie chciały się przykleić tak jak trzeba 😁
A ta kiecka wymiata. Spojrzenie męża wynagradzalo wszystkie niedogodności 🙂
Nada trzymam kciuki za betę 🍀
A wracając do tematu męskiej choroby i pisania testamemtów przy temp 37st.. Mam takiego małego mężczyznę, to mój chrześniak który ma prawie 4lata. Wyobraźcie sobie że się przewrócił, złamał rękę, w dodatku z przemieszczeniem i praktycznie nie płakał.. Gdyby nie to że ręka była nienaturalnie krzywa, siostra by nawet nie wiedziała że jest złamana. Młody płakał może 3min a potem zaczął się bawić. Ma bardzo wysoki próg bólu.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
U mnie już w cyklu pozamiatane. W czwartek byl seks a w sobote owu. Mąż w piątek do późna pracował, później auto a wczoraj wybrał siedzenie z kuzynem. Wojna między nami konkretna. Jesli w sierpniu nie wyjdzie to starania odkładam do stycznia-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyA u mnie sie nic nie zmienilo. Siostrzeniec dalej u mnie siostra sobie pojechala za granice a jeszcze tydzien nam zejdzie z przeprowadzka i w koncu zajme sie swoim zyciem. Oczywiscie sie nie odezwala a tata jakby nigdy noc sie nie stalo.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 lipca 2019, 11:48
-
Hejka
Ale się wynudziłam na tym weselu! Nie piłam, muzyka była taka dziwna (nawet wam nie powiem czemu, jakieś takie stare kawałki leciały) ale jedzonko dobre. Dzisiaj muszę trochę przycisnąć pasa za to wczorajsze obżarstwo.
W ogóle ostatnio mi się śnią takie dziwne rzeczy. Dzisiaj oglądałam jakieś zegarki z kimś.
Co do sikania, to chyba sobie daruje. Czy okres zaczyna się zawsze 2tyg po owulacji? Bo skoro owulacja była wcześniej to i ewentualny okres przyjdzie wcześniej?
Chyba sobie kupie ten balsamik co mówicie. To musi być fajny dodatek. Ja upiekłam wczoraj włosy w 10 min, a dzisiaj mam takie fajne loczki ;d