Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Żanetka cudownie wyglądasz 😘
Samosiowa zaczynam 1 września 😊 wcześniej chce podpisać umowę żeby się zabezpieczyć jeszcze przed złożeniem wypowiedzenia w biurzeŻanetka93, Samosiowa88 lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka panne młoda przycmisz😋
Nada jak u Ciebie?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Hejka,
Kaś ale super praca w kadrach chyba jest spoko, nie?
Sikałam test dziewczyny i biel. Wyciągnęłam go po godzinie ze śmieci 🤦♀️ I była cienka kreska pod światło, ale nie wiem. Wiec tyle z testowania dalej wielka niewiadoma. W środę mam pójść na betę, okres w piątek. A wczoraj mnie tak bolały cycki. Masakra. Ale to ten dupek musi być.
A i byliśmy w końcu i w ogóle nikt nic nie mówił, wiec bałam się na zapas.
U mnie dzisiaj wesele. Nie wiem jak się uczesać 😅 zaraz przejrzę pinteresta.Samosiowa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynada wrote:Hejka,
Kaś ale super praca w kadrach chyba jest spoko, nie?
Sikałam test dziewczyny i biel. Wyciągnęłam go po godzinie ze śmieci 🤦♀️ I była cienka kreska pod światło, ale nie wiem. Wiec tyle z testowania dalej wielka niewiadoma. W środę mam pójść na betę, okres w piątek. A wczoraj mnie tak bolały cycki. Masakra. Ale to ten dupek musi być.
A i byliśmy w końcu i w ogóle nikt nic nie mówił, wiec bałam się na zapas.
U mnie dzisiaj wesele. Nie wiem jak się uczesać 😅 zaraz przejrzę pinteresta. -
nick nieaktualnyNa okresie próbnym do miesiąca, mają prawo zwolnić kobietę, ponad miesiąc umowa automatycznie przedłuża się do daty rozwiązania ciąży.
nada, mój pierwszy test w ciąży właśnie taki był, że jak go wyciągnęłam z kosza był cień cienia, na następny dzień już blada jasna kreska, a później już mocne i tłuste krechy.
Trzymam kciuki i wierzę, że to właśnie to.
Tylko, że jeśli test robi Cię w konia, a niestety czasem się zdarza, to to pewnie zaboli jak porażka.
W każdym razie ja mocno trzymam 🤞! -
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Na okresie próbnym do miesiąca, mają prawo zwolnić kobietę, ponad miesiąc umowa automatycznie przedłuża się do daty rozwiązania ciąży.
nada, mój pierwszy test w ciąży właśnie taki był, że jak go wyciągnęłam z kosza był cień cienia, na następny dzień już blada jasna kreska, a później już mocne i tłuste krechy.
Trzymam kciuki i wierzę, że to właśnie to.
Tylko, że jeśli test robi Cię w konia, a niestety czasem się zdarza, to to pewnie zaboli jak porażka.
W każdym razie ja mocno trzymam 🤞!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 12:31
-
nick nieaktualnyGdy umowa na okres próbny była zawarta na okres dłuższy niż jeden miesiąc i uległaby rozwiązaniu po upływie trzeciego miesiąca ciąży, zostaje automatycznie przedłużona do dnia porodu.
W dniu porodu pracownica traci status pracownika, wobec czego nie przysługuje jej prawo do macierzyńskiego oraz do urlopu wychowawczego.
Przedłużenie umowy na okres próbny do dnia porodu nie dotyczy kobiet w ciąży, które zostały zatrudnione na umowę o zastępstwo w sytuacji usprawiedliwionej nieobecności pracownika. -
nick nieaktualnyNo to dupa bo jakby teraz zaszla to umowe mam do 30 wrzesnia czyli to bylby 2 miesiac musialabym chodzic do pracy i sie nie orzyznawac a u mnie sie chyba nie da bo pole elektronagnetyczne jest i kobiety od razu uciekaja na l4
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 13:05
-
nick nieaktualnyJa planuję na jesień pójść na zwolnienie lekarskie, rok macierzyńskiego, wybrać zaległy urlop i trzymiesięczny okres wypowiedzenia i wtedy szukać pracy, do swojej pewnie nie wrócę, ale też nie mówię, że nie, bo różnie w życiu się może podziać, a nie ma co sobie palić mostów.
Samosiowa88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo pewnie ze nie ma co palic sobie mostow ja odeszlam z pracy w milej atmosferze pozegnalam sie uprzedzilam ze godziny oracy niestety nie pozwala mi zeby ich odwiedzac ale na jakis imorezach sportowych moze zajrze. A jesli chodzi o obecna prace w moim przypadku chyba lepiej zaczekac do tej 2 umowy ale juz nie ma odwrotu byly seksy w owu co ma byc to bedzie.
-
Żanetka jaki balsam z drobinkami masz? Mnie kusi ten olejek z nuxe. A w tej chwili mam balsam z bielendy. O 15 lecę do kuzynki na czesanie a potem tylko makijaż, wcisne się w ciuchy i hej wesele 😁 dziś pojechałam kupiłam sobie body wyszczuplające bo przez ten rok przybrałam kilka kg i nienajlepiej się czuję w tej kiecce.
W ogóle, wczoraj zostałam taką przybraną ciotką. Koledze z pracy urodziła się córcia. Jest taka słodka, taki kochany pulpecik. Ważyła prawie 4300. Kolega jest tak dumny. Nie mogę się doczekać żeby widzieć swojego męża takiego dumnego i szczęśliwego ❤️Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Samosiowa wszystko sie ułoży 😊😊
Mój mąż właśnie wszedł do domu i oznajmił mi, że samochód będzie naprwiany dłużej niż było to zamierzone bo turbine rozwlil...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Dzięki dziewczyny Myśle, że mogę sobie wmawiać tą kreskę. Bo ją tak ledwo widać pod światło. Albo może być to resztka zastrzyku. Także do środy. Mam wtedy zrobić betę wiec będzie czarno na białym. Najwyżej za miesiąc kolejna próba. Tylko szkoda tych bolących cycków, że na marno cierpiałam :p
Samosiowa nie stresuj się, nie ma co się na zapas martwić -
Kasztanku ja w tym roku przerabialam uraz nogi męża tylko u nas gipsem się skończyło... już teraz radzę Ci zacząć pić melisę.
Kasztanek lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnynada wrote:Dzięki dziewczyny Myśle, że mogę sobie wmawiać tą kreskę. Bo ją tak ledwo widać pod światło. Albo może być to resztka zastrzyku. Także do środy. Mam wtedy zrobić betę wiec będzie czarno na białym. Najwyżej za miesiąc kolejna próba. Tylko szkoda tych bolących cycków, że na marno cierpiałam :p
Samosiowa nie stresuj się, nie ma co się na zapas martwićWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 15:20
-
nick nieaktualny