Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny a ja dostałam dziś pracę 😁
Poszłam na rozmowę taka zniechęcona bo w sumie jeszcze dalej niż teraz pracuje a tu zonk.
Byłam u prezesa na rozmowie a on zawolal pracownice, ktora potrzebuje pracownika do swojego dzialu, ona ze mna pogadala a jak prezes skończył rozmowe przez tel to zapytał o kase tylko, ona powiedziała że mam kwalifikacje no to prezes sie zgodził. Nawet to, że od 1 września bym mogła nie przeszkadzało by im 😁 ja jestem w szoku do tej pory co tam sie zadzialo 😁😁😁Why_not_now87, nada, Jane208 lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
W kadrach będę działać 😁 dalej jestem w szoku .
Test ovu wyszedł pozytywny ☺nada lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Noooo, aż mam mega dobry humor😊😊 jeszczemam zamiar wlosy farbowac 😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyDalam dobie czas jesli tego nie opanuje no to odvhodze nie ma sie co meczyc widocznie to nie dla mnie znajde cos innego. Narazie to przychodze z pracy i zasypiam w 2 sek. Zaraz po przyjsciu potem wstaje ucze sie ide do pracy tak mi ostatnio mija dzien. Takze nawet ciezko mi poczytac co tam u Was moze za miesiac dwa bedzie lepiej jednak duzo tez wiedzy lapie duzo sie utrwala jutro siedze w ksiazkach
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa dzisiaj pierwszy raz odczuwam co to jest miec wolny weekend wczoraj bylam zmeczona ale dzisiaj wstalam o 8 i w planach mam posprzatac chalpe pozbieŕac wisnie i porzeczki pranie i nauka mam nadzieje ze sie uda wszystko zrobic aha i jeszcze zamierzam zrobic nalesniki. Zakupy juz mam zrobione pojechalam wczoraj ciezko mi siw przestawic i zdalam sobie sprawe jak przy pracy zmianowej moze byc burdel i haos w zyciu a teraz siweta wolne weekendy no i to mnie bard,o trzyma w tej pracy dlatego sciskam dupe i do nauki nie mam wyrobionych nawykoow juz przy zakladaniu fartucha raz dotknelam mikroskopu i zainfekowalam i raz rekawice noz kurde niby takie duperele ale to trzeba sie wszystkiego uczyc haha nie ma to jak wszyscy na mnie patrza lacznie z lekarzami i obserwuja jak sie zachowuje ale mam to gdzies narazie jestem mega zblokowana bo malo umiem a jak mam dzien w ktorym wydaje sie ze juz duzo umiem no to nastepnego zderzenie z rzeczywistoscia ze jestem jeszcze glupiutka ponoc w tym zawodzie to dobrze bo nabierasz pokory.
-
nick nieaktualny
-
Cóż Samosiowa, praca w szpitalu to ciężka praca. Trzeba być silnym psychicznie i fizycznie.. Nie poddawaj się, walcz. Człowiek uczy się całe życie, będziesz mieć dodatkowe doświadczenie na swoim koncie 🙂
A ja dziś ogarnę trochę dom, wstawię ze 2 prania a po południu zacznę się ogarniać już na wesele. Okropnie nie chce mi się tam iść, a niech mnie ktoś tylko spyta o dziś i to chyba nie ręczę za siebie 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyKaś gratuuuluję!
No i jak decydujesz się na tą pracę? Ale chyba zaskoczenie, że taka mega szybka decyzja
No, ale widocznie jesteś najlepsza! 😊
Ja przez ten weekend zamierzam odpocząć, ale dzisiaj sobota szybko zleci i jutro już się włączy syndrom poniedziałkowy. Jutro też mój tato ma urodziny 53cie, miałam jechać, ale że zamierzamy im powiedzieć za 2 tygodnie to nie chcę póki co siać domysłów, mam nadzieję, że przez 2 tygodnie nie będzie jeszcze nic widać.
-
nick nieaktualny
-
Ruda dziękuję 😊😊
Ja jeszcze w łóżku leżę ale zarsz trzeba wstawać prsnie wstawić, włosy farbowac a później jade zawieść koleżanki na panieński 😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyKaś super trzymam kciuki za Nowa prace;) od kiefy zaczynasz?
Bawcie sie dobrze na weselu
Milusińska zebys wiedziala praca w szpitalu jest ciezka praktyki to byl pikus w pirownaniu z rzwczywistoscia tu musisz sama sobie radzic . Ja dzisiaj wypisze sobie plusy i minusy pracy zobaczymy co mi wyjdzieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 lipca 2019, 10:18
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny