Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Dziś piątek weekendu początek jupi!
Szkoda że pogoda butelkowa ale chociaż jest powód by pobyczyć się w łóżku i trochę poleniuchować
Kaś świetny psiak To Golden?
Samosiowa początki zawsze trudne ale nie ma tego złego, Dasz radę, bo jak nie my to kto?
Nada a może to nie tylko od dupka
Ruda z każdą minutą bliżej do końca ale pogoda na pewno wpływa na wszystkich.
Żanetka do dzieła! -
Ja mam jakieś wahania, raz mi się wydaje, że się udało, a za godzinę kompletne dno i myśli że nigdy nie uda się zajść.
Piątek piąteczek. Jeszcze mój szef ma dzisiaj wolne wiec lajcik
Zrobiłam wczoraj chlebek bananowy. Lece po kawkę i będzie miłe śniadanko po zajęciach :p -
Iskieroko to jest kundelek ze schroniska 😍
Ruda mojej koleżance lekarka na poczatku ciąży zabronił basenu ze wzgledu na możliwość infekcji. Może zapytaj gina czy możesz a jeśli tak to czy jakoś sie zabezpieczyć .
Dziewczyny w srode byłam u gina i pecherzyk miał jakieś 17-18 mm. Rano robiłam test ovu i negatywny. Mam nadzieje, że jak pojade w poniedziałek to będzie po owu. Boje sie, że pecherzyk urośnie za duży...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyMi sama nawet zasugerowała basen
No ja mam lajt w pracy na razie, mój przełożony w delegacji, trochę mam dużo pracy, ale pracuję zdroworozsądkowo. Nie tak jak kiedyś, żeby zrobić wszystko i stres. Wtłukłam sobie do głowy, że mam swoje prawa, papier widzieli, więc ja z tego rezygnować nie będę.
Wybieram sobie nadgodziny, nie pracuję nadliczbowo. To tylko praca, z której i tak pewnie niedługo odejdę na dłuższy moment, ale też nie wykluczam, że pożegnam się na zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 09:21
-
nick nieaktualnynada wrote:Ja mam jakieś wahania, raz mi się wydaje, że się udało, a za godzinę kompletne dno i myśli że nigdy nie uda się zajść.
Piątek piąteczek. Jeszcze mój szef ma dzisiaj wolne wiec lajcik
Zrobiłam wczoraj chlebek bananowy. Lece po kawkę i będzie miłe śniadanko po zajęciach :p -
nick nieaktualny
-
Testy ovu ciagle negatywne. W poniedziałek na 19 do gina. Seks staramy się uprawiać regularnie co 2 dni, żeby mieć szanse jak największe-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja mam nadzieje, że ovu bedzie najpóźniej jutro bo jajnik zaczynam czuć-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Kaś boski piesek
Matko ja w ogóle cieszę się, że udało się nam z ciąża dokładnie wtedy kiedy wzięliśmy sobie naszego szczeniaka. Bo to taka chodząca antykoncepcja. Śpi nam pod łóżkiem a wystarczy że usłyszy jakieś szmery na łóżku to zaraz jest przy nas. I tyle z przytulanek
Ja tylko raz w życiu miałam grzybice, właśnie po basenie. I niby zaleca się ciężarnym basen to ja jakoś też wolę nie ryzykować...
Nada trzymam za Ciebie kciuki!!! Oby się udało i za dzisiejsza imprezkę, żebyś się nie męczyła.
Kaś mi wychodziły testy owulacyjne co miesiąc. Krecha jak się patrzy. A owulacji nie było zadnej. Szkoda kasy na te testy.
Wiecie nie lubię się chwalić, ale dziś się pochwalę, bo mam studniówkę. 100 dni do porodu :o
Lola84, Iskierka87, Kasztanek, Żanetka93, Why_not_now87, MilusińskaMilena, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś mam 14 dzień cyklu . Zazwyczaj mam cykle 33 dniowe ale teraz po usunięciu polipa mogło się coś zmienić. No mi testy owu wychodziły pozytywne i owulacja też była. Pozostaje mi czekać do poniedziałku.
Ja wczoraj kupiłam w rossmannie 2 testy. Była promocja i były po 6 zł no to myślę czemu nie
Kaga to musisz zrobić ładne zdjęcie z okazji studniówki
No mój pies na szczęście śpi na dworze bo w domu za gorąco , zimą za to śpi w ganku a w ciągu dnia nie pójdzie do budy tylko śpi na śniegu i to jeszcze jajkami na śnieguKaga lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
-01.2020 start in-vitro ?