Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka
Dziś piątek weekendu początekjupi!
Szkoda że pogoda butelkowa ale chociaż jest powód by pobyczyć się w łóżku i trochę poleniuchować
Kaś świetny psiakTo Golden?
Samosiowa początki zawsze trudne ale nie ma tego złego, Dasz radę, bo jak nie my to kto?
Nada a może to nie tylko od dupka
Ruda z każdą minutą bliżej do końcaale pogoda na pewno wpływa na wszystkich.
Żanetka do dzieła! -
Ja mam jakieś wahania, raz mi się wydaje, że się udało, a za godzinę kompletne dno i myśli że nigdy nie uda się zajść.
Piątek piąteczek. Jeszcze mój szef ma dzisiaj wolne wiec lajcik
Zrobiłam wczoraj chlebek bananowy. Lece po kawkę i będzie miłe śniadanko po zajęciach :p -
Iskieroko to jest kundelek ze schroniska 😍
Ruda mojej koleżance lekarka na poczatku ciąży zabronił basenu ze wzgledu na możliwość infekcji. Może zapytaj gina czy możesz a jeśli tak to czy jakoś sie zabezpieczyć .
Dziewczyny w srode byłam u gina i pecherzyk miał jakieś 17-18 mm. Rano robiłam test ovu i negatywny. Mam nadzieje, że jak pojade w poniedziałek to będzie po owu. Boje sie, że pecherzyk urośnie za duży...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyMi sama nawet zasugerowała basen
No ja mam lajt w pracy na razie, mój przełożony w delegacji, trochę mam dużo pracy, ale pracuję zdroworozsądkowo. Nie tak jak kiedyś, żeby zrobić wszystko i stres. Wtłukłam sobie do głowy, że mam swoje prawa, papier widzieli, więc ja z tego rezygnować nie będę.
Wybieram sobie nadgodziny, nie pracuję nadliczbowo. To tylko praca, z której i tak pewnie niedługo odejdę na dłuższy moment, ale też nie wykluczam, że pożegnam się na zawsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 lipca 2019, 09:21
-
nick nieaktualnynada wrote:Ja mam jakieś wahania, raz mi się wydaje, że się udało, a za godzinę kompletne dno i myśli że nigdy nie uda się zajść.
Piątek piąteczek. Jeszcze mój szef ma dzisiaj wolne wiec lajcik
Zrobiłam wczoraj chlebek bananowy. Lece po kawkę i będzie miłe śniadanko po zajęciach :p -
nick nieaktualny
-
Testy ovu ciagle negatywne. W poniedziałek na 19 do gina. Seks staramy się uprawiać regularnie co 2 dni, żeby mieć szanse jak największe-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No ja mam nadzieje, że ovu bedzie najpóźniej jutro bo jajnik zaczynam czuć-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualny
-
Kaś boski piesek
Matko ja w ogóle cieszę się, że udało się nam z ciąża dokładnie wtedy kiedy wzięliśmy sobie naszego szczeniaka. Bo to taka chodząca antykoncepcja. Śpi nam pod łóżkiem a wystarczy że usłyszy jakieś szmery na łóżku to zaraz jest przy nas. I tyle z przytulanek
Ja tylko raz w życiu miałam grzybice, właśnie po basenie. I niby zaleca się ciężarnym basen to ja jakoś też wolę nie ryzykować...
Nada trzymam za Ciebie kciuki!!! Oby się udałoi za dzisiejsza imprezkę, żebyś się nie męczyła.
Kaś mi wychodziły testy owulacyjne co miesiąc. Krecha jak się patrzy. A owulacji nie było zadnej. Szkoda kasy na te testy.
Wiecie nie lubię się chwalić, ale dziś się pochwalę, bo mam studniówkę. 100 dni do porodu :o
Lola84, Iskierka87, Kasztanek, Żanetka93, Why_not_now87, MilusińskaMilena, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziś mam 14 dzień cyklu . Zazwyczaj mam cykle 33 dniowe ale teraz po usunięciu polipa mogło się coś zmienić. No mi testy owu wychodziły pozytywne i owulacja też była. Pozostaje mi czekać do poniedziałku.
Ja wczoraj kupiłam w rossmannie 2 testy. Była promocja i były po 6 zł no to myślę czemu nie
Kaga to musisz zrobić ładne zdjęcie z okazji studniówki
No mój pies na szczęście śpi na dworze bo w domu za gorąco , zimą za to śpi w ganku a w ciągu dnia nie pójdzie do budy tylko śpi na śniegu i to jeszcze jajkami na śnieguKaga lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
-01.2020 start in-vitro ?