Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Nada kciuki !!
RudaMaruda25, nada lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka to jest aplikacja Preglife.
Mi osobiścue bardziej podoba się Ciąża+, ale ta też spoko
No mi Pani poleciła basen, ale kazała wybrać taki, który jest dostosowany do niemowlaków i kobiet w ciąży. I faktycznie mam taki w okolicy.
Ja tam będę sobie raz na jakiś czas chodzić, wiele czytałam też na temat takiego ruchu w ciąży i wydaje mi się, że dla mnie to idealna aktywność. Namówię męża i będziemy razem chodzić
Nada trzymam kciuki bardzo! Życzę Ci tego z całego serduszka ❤️nada lubi tę wiadomość
-
W tej preglife lubię tylko ten wykres i zapelniajace się serduszka. Ciąża + ma zdecydowanie więcej fajnych informacji. Szkoda tylko że ktoś ją tak idiotycznie zaktualizował i jest beznadziejna w odbiorze po tych zmianach. Kiedyś była o niebo lepsza.
-
nick nieaktualnyKaga wrote:W tej preglife lubię tylko ten wykres i zapelniajace się serduszka. Ciąża + ma zdecydowanie więcej fajnych informacji. Szkoda tylko że ktoś ją tak idiotycznie zaktualizował i jest beznadziejna w odbiorze po tych zmianach. Kiedyś była o niebo lepsza.
Mi się w ciąża+ podoba to, że codziennie są nowe, ciekawe informacje. Całkiem ciekawe i przydatne, niektóre o żywieniu, niektóre takie psychologiczne. Dużo się dowiaduje. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Olaa wiem tylko, że endo ładnie rośnie i pęcherzyk dominujący jest w lewym jajniku.
OlaaM lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyKaga tak zapisywałam tyle że ostatni zapis danych w 2018 jak zainstalowałam na nowo i przywróciłam dane to mi wyskoczyło 233 dni do @ czy jakoś tak więc cofnęło mnie o kilka miesięcy wstecz kiedy była ostatnia aktualizacja i niestety moje dane przepadły. Teraz męczę się z ustawieniami telefonu bo połapać się nie mogę wszystko mi pokasowało. Dobrze że laptopa jeszcze mam to pomogło w odzyskaniu kilku kont ale całe ustawienia te nowe mi się nie podobają no nic mogłam nie robić aktualizacji ale nie wiedziałam że to się tak skończy.
-
nick nieaktualnyKaga jak udało Ci się wkleić zdjęcie na forum? 🙂
Tez używam tej aplikacji - zostało mi 99 dni 😱 zbliża się egzamin z życia 😂
Tez mnie korci by isc na basen może wybiorę się dziś lub jutro odciążyć plecy trochę.
Dziś w autobusie pan mi zwrócił uwagę ze nie ustąpiłam mu miejsca - oczywiście wahałabym ale jak niektóre z was czuje się dziś kiepsko wiec grzecznie oznajmiłam ze nie dam rady stać gdyż jadę do końca trasy i wskazałam na brzuch 😂 a on mi ze niezauważył 😂
7mc heloł 😂
Czy ktoras z Was jest z Wrocławia z okolic ul. Żmigrodzkiej ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWhy_not_now87 wrote:Kaga jak udało Ci się wkleić zdjęcie na forum? 🙂
Tez używam tej aplikacji - zostało mi 99 dni 😱 zbliża się egzamin z życia 😂
Tez mnie korci by isc na basen może wybiorę się dziś lub jutro odciążyć plecy trochę.
Dziś w autobusie pan mi zwrócił uwagę ze nie ustąpiłam mu miejsca - oczywiście wahałabym ale jak niektóre z was czuje się dziś kiepsko wiec grzecznie oznajmiłam ze nie dam rady stać gdyż jadę do końca trasy i wskazałam na brzuch 😂 a on mi ze niezauważył 😂
7mc heloł 😂
Czy ktoras z Was jest z Wrocławia z okolic ul. Żmigrodzkiej ? -
nick nieaktualny
-
Dzięki kochane za kciuki. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Bo myśle o tym za dużo. A wtedy zwykle się nie udaje. Chciałabym zluzować ale nie umiem 🤷🏼♀️
Jak się nie uda to będzie alko w Czarnogórze, jak się uda będzie największe szczęście w życiu wiec są zawsze jakieś plusy
Ja używam apki Glow do monitorowania okresu. Przyzwyczaiłam się już do niej i ma forum
-
A ja mam apke flo😊 przyzwyczailam się i jak dla mnie najłatwiejsza i najlepsza😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Hej dziewczyny jestem, jestem 🙂 miło mi Kasztanku że o mnie pamiętasz 🙂
Z infekcją się uporałam, nawet nie jestem pewna czy to była infekcja bo trwała - 1 dzień. Z wyjątkiem nieprzyjemnego uczucia swedzenia wszystko było ok. Trochę mało mam czasu bo przygotowania do wesela, muszę naszykowac staremu garniak, sobie sukienkę, dokończyć paznokcie u drugiej ręki bo na razie z jedną zrobioną chodzę 😁
Dość dziwnie bolą mnie jajniki. Jestem teoretycznie 3dpo a wcale nie jestem pewna czy ta owulka była.. Ale wszystkiego dowiem się w czwartek na wizycieStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."