X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • Kaś28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada kciuki !!

RudaMaruda25, nada lubią tę wiadomość

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie Kaga pokaż brzusio❤

• Kaga Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zanetka to aplikacja preglife :)

Ok pokaże pokaże ale w tym momencie nie mam jak fotki zrobić :) :D

Żanetka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka to jest aplikacja Preglife.

Mi osobiścue bardziej podoba się Ciąża+, ale ta też spoko :)

No mi Pani poleciła basen, ale kazała wybrać taki, który jest dostosowany do niemowlaków i kobiet w ciąży. I faktycznie mam taki w okolicy.
    Ja tam będę sobie raz na jakiś czas chodzić, wiele czytałam też na temat takiego ruchu w ciąży i wydaje mi się, że dla mnie to idealna aktywność. Namówię męża i będziemy razem chodzić :)

Nada trzymam kciuki bardzo! Życzę Ci tego z całego serduszka ❤️

nada lubi tę wiadomość

• Kaga Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W tej preglife lubię tylko ten wykres i zapelniajace się serduszka. :D Ciąża + ma zdecydowanie więcej fajnych informacji. Szkoda tylko że ktoś ją tak idiotycznie zaktualizował i jest beznadziejna w odbiorze po tych zmianach. Kiedyś była o niebo lepsza.

• OlaaM Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kas to trzymam kciuki za owu ;)
    Tez mam wizytę w poniedziałek, to będzie 14 dc i może podamy pregnyl.
    Ostatnio zdążył się wchłonąć wiec trochę się martwię.
    A jakie masz endo?

Synku, czekamy na Ciebie 💚

p19ucsqvrm65zofq.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaga wrote:
    W tej preglife lubię tylko ten wykres i zapelniajace się serduszka. :D Ciąża + ma zdecydowanie więcej fajnych informacji. Szkoda tylko że ktoś ją tak idiotycznie zaktualizował i jest beznadziejna w odbiorze po tych zmianach. Kiedyś była o niebo lepsza.

Mi się w ciąża+ podoba to, że codziennie są nowe, ciekawe informacje. Całkiem ciekawe i przydatne, niektóre o żywieniu, niektóre takie psychologiczne. Dużo się dowiaduje.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja póki co miałam kalendarzyk miesiączkowy :D ale niestety utraciłam wszystkie dane po aktualizacji ;(

• Kaga Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iskierka a nie zapisywalas sobie danych? Ja kiedyś je odzyskałam chyba przez gmaila o ile dobrze pamiętam .

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam Mój Kalendarzyk i on mi co jakiś czas robił kopię zapasową na gmaila.

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olaa wiem tylko, że endo ładnie rośnie i pęcherzyk dominujący jest w lewym jajniku.

OlaaM lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaga tak zapisywałam tyle że ostatni zapis danych w 2018 :( jak zainstalowałam na nowo i przywróciłam dane to mi wyskoczyło 233 dni do @ czy jakoś tak więc cofnęło mnie o kilka miesięcy wstecz kiedy była ostatnia aktualizacja i niestety moje dane przepadły. Teraz męczę się z ustawieniami telefonu bo połapać się nie mogę wszystko mi pokasowało. Dobrze że laptopa jeszcze mam to pomogło w odzyskaniu kilku kont ale całe ustawienia te nowe mi się nie podobają :/ no nic mogłam nie robić aktualizacji ale nie wiedziałam że to się tak skończy.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaga jak udało Ci się wkleić zdjęcie na forum? 🙂
    Tez używam tej aplikacji - zostało mi 99 dni 😱 zbliża się egzamin z życia 😂

Tez mnie korci by isc na basen może wybiorę się dziś lub jutro odciążyć plecy trochę.
    Dziś w autobusie pan mi zwrócił uwagę ze nie ustąpiłam mu miejsca - oczywiście wahałabym ale jak niektóre z was czuje się dziś kiepsko :/ wiec grzecznie oznajmiłam ze nie dam rady stać gdyż jadę do końca trasy i wskazałam na brzuch 😂 a on mi ze niezauważył 😂
    7mc heloł 😂

Czy ktoras z Was jest z Wrocławia z okolic ul. Żmigrodzkiej ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nada mocne kciuki 💙

• Kaga Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Why not z tej strony naforumzapodaj wkleja się ostatni, bodajże trzeci link i wtedy jest miniatura. Z tej drugiej strony do ładowania zdjec to nie działa :)

Why_not_now87 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Why_not_now87 wrote:
    Kaga jak udało Ci się wkleić zdjęcie na forum? 🙂
    Tez używam tej aplikacji - zostało mi 99 dni 😱 zbliża się egzamin z życia 😂

Tez mnie korci by isc na basen może wybiorę się dziś lub jutro odciążyć plecy trochę.
    Dziś w autobusie pan mi zwrócił uwagę ze nie ustąpiłam mu miejsca - oczywiście wahałabym ale jak niektóre z was czuje się dziś kiepsko :/ wiec grzecznie oznajmiłam ze nie dam rady stać gdyż jadę do końca trasy i wskazałam na brzuch 😂 a on mi ze niezauważył 😂
    7mc heloł 😂

Czy ktoras z Was jest z Wrocławia z okolic ul. Żmigrodzkiej ?
    Piękne imię wybrałaś ❤Moj syn ma na imie Maksymilian!Bardzo grzeczne chłopcy z tych Maksiow są

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lipca 2019, 13:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny musze sobie sciagnac taka aplikacje :)

• nada Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki kochane za kciuki. Nie wiem czy coś z tego wyjdzie. Bo myśle o tym za dużo. A wtedy zwykle się nie udaje. Chciałabym zluzować ale nie umiem 🤷🏼‍♀️

Jak się nie uda to będzie alko w Czarnogórze, jak się uda będzie największe szczęście w życiu wiec są zawsze jakieś plusy XD

Ja używam apki Glow do monitorowania okresu. Przyzwyczaiłam się już do niej i ma forum :)

PplPp1.png
  • Kaś28 Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja mam apke flo😊 przyzwyczailam się i jak dla mnie najłatwiejsza i najlepsza😊

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 5 lipca 2019, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny jestem, jestem 🙂 miło mi Kasztanku że o mnie pamiętasz 🙂

Z infekcją się uporałam, nawet nie jestem pewna czy to była infekcja bo trwała - 1 dzień. Z wyjątkiem nieprzyjemnego uczucia swedzenia wszystko było ok. Trochę mało mam czasu bo przygotowania do wesela, muszę naszykowac staremu garniak, sobie sukienkę, dokończyć paznokcie u drugiej ręki bo na razie z jedną zrobioną chodzę 😁

Dość dziwnie bolą mnie jajniki. Jestem teoretycznie 3dpo a wcale nie jestem pewna czy ta owulka była.. Ale wszystkiego dowiem się w czwartek na wizycie

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
‹‹ 421 422 423 424 425 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ