Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Madlen nie wiem jak jest przy suplementacji, ale ogólnie progesteron jest wytwarzany skokowo. Ale najlepiej skonsultuj to z lekarzem jeśli masz taką możliwość.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Dziewczyny,
a orientujecie się może co się stanie z moim urlopem za ten rok jeśli nie wybiorę go do września przyszłego roku ?
Mam jeszcze 23 dni i szkoda by mi było gdyby jednak mi przepadł, a w przyszłym rok raczej nie będzie mnie w pracy.
Bo z przyszłego 2020 rok) roku będę mogła chyba wykorzystać w 2021, a z racji stosunku pracy urlop chyba mi się będzie naliczał. -
nick nieaktualnyHej Kochane 😘
Pojechałam ze skurczami i twardniejącym brzuchem na IP, położna stwierdziła „reaktywna macice” (cokolwiek to znaczy”) ale nie było miejsc wiec pojechałam do szpitala w którym jest mój lekarz i mnie zostawili na obserwacje. Kroplówka luteina i nospa. Myslalam ze dziś wyjdę czuje się ok ale zostaje do jutra lub srody 😪
Jutro rano mam USG (bo tez mam termin wizyty u swojego lekarza). Narazie leżę skuta z siniakami.
Ale Maks ma serducho jak dzwon aż położna w szoku ze tak było słychać jak sprawdzała detektorem.
Tylko tak nie znoszę szpitali eh. Nudno i nie moje łóżko.. mam się oszczędzać wiec siłownia już odpada 🙂
Informacja o urlopie również mnie interesowała - dziękuje ze ktoś to poruszył. 😊
-
Why dasz radę 😊 sama nie jesteś, masz syna i forum 😘
Moj mąż stwierdził, że pewnie w tym miesiącu sie uda bo dostałam pracę . Jeśli sie nie uda to finał będzie taki, że sierpień odpuszczamy i wracamy w listopadzie do starań, głowa odpocznie 😊😊😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyWhy nieźle nas nastraszyłaś wszystkie ale na całe szczęście wszystko jest dobrze i bardzo się cieszę 🙂 wiadomo że szpital nie jest zbyt miłym miejscem ale jak mus to mus i przynajmniej jesteś pod opieką w razie czego. Ściskam Waszą dwójeczke mocno i zdrówka życzę dla Was 💖
Słownik mam mega wkurzający grrr...Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 17:40
-
Kaga, RudaMaruda25, Kasztanek, Iskierka87, MissKathy92, MilusińskaMilena, nada, PJUR, Samosiowa88, Żanetka93, Salome, Jane208 lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyPhiczek wow! Jestem zachwycona 😍
Muszę napisać ze weszłam na „fioletowa stronę” ale tam nie uderzyła we mnie jakakolwiek sympatia forumowiczek. Takiego wsparcia jak tu nie zauważyłam - mimo ze tam wszystkie niebawem rodzą.. Zostaje z Wami 🥰
Pewnie ze dam rade 💪🏼 Odpocznę
Iskierka87, Phiczek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWhy, ja też weszłam na fioletową, ale jakoś się tam nie zaklimatyzowałam i odpuściłam temat. Wydaje mi się, że tam dziewczyny są mocno monotematyczne, a tu można o wszystkim od starań i ciąże, aż po kosmetyki, seks i ubrania
Cieszę się, że jednak wszystko dobrze. Szpitale są okropne, ale masz jednak opiekę cały czas. Trzymajcie się tam zdrowo
Phiczku, Ty pisałaś, że zajmujesz się rękodziełem i takimi rzeczami, ale nie przypuszczałam, że takie cuda, aż jestem ciekawa jak z poduszkamiPhiczek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Poduchy bd jak przyjdzie materiał bo nic sensownego dziś nie znalazłam.
Hmmm... Można tak powiedzieć że sama bo mąż nie wytrzymał i mi poskrecał tylko hehe...
Tak wszystko od postaw zrobione.
Miałam pomysł materiał więc zrobiłam.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Why trzymaj się wszystko będzie ok i tak długo wytrzymałas z aktywnością fizyczna.
A na fiolecie to zależy jakie wątki itp. Ja tam nie poszłam z jednego powodu - mialam trudny poczatek ciąży i czytanie o stratach, ciążach biochemicznych i innych problemach tylko mnie dodatkowo dołowalo. Udzielam się tylko na "Nowych staraczkach w dwupaku", bo właśnie na "nowych staraczkach 2018" zaczelam przygode z ovu i lubię wiedzieć, co u dziewczyn. A miesięcznych wątków nawet nie czytam, bo nie lubię się nakręcać. Aczkolwiek pewnie nie jeden jest skarbnica wiedzy.
Phia super meble
Ja dziś Was nie zarażam, bo skończy się biegunka.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lipca 2019, 18:37
Phiczek lubi tę wiadomość
-
Why dobrze że na obserwacji Cię zostawili zawsze to bezpieczniej trzymam kciuki żeby wszystko było dobrze
Phia super że takie rzeczy tworzysz
Co do fioletu ja się tam nie udzielam, czasem czytam ale tylko z czysto masochistycznych pobudek ogólnie staram się ograniczać jakiekolwiek fora do minimum
Przesyłam wiruskiPhiczek lubi tę wiadomość
-
Kaga jak pozbedziesz się jelitowki to dopiero dziel się wirusami😋
Dziewczyny jak Wy byście poszły na fiolet to mało kto by tu zostal. Ze starających sie to jesteśmy 4. My Wam piszemy o staraniach a Wy nam o rosnącym brzuszku☺☺-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ?