Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny#Mag wrote:Samosiowa, jeśli nie jestem w błędzie to przy staraniach droga naturalna chodzi o uzyskanie 1-2 dojrzalych pęcherzyków. Z reszta nawet przy IUI raczej nikt nie podejmie się procedury jeśli będzie wiele dużych pęcherzyków. Dopiero przy in vitro stymuluje się jajniki do produkcji wielu pęcherzyków, ale to chyba robi się przy udziale gonadotropin?
Woec to, ze masz jeden/dwa dominujące pecherzyki to właśnie zadowalający efekt ☺️ -
Lola84 wrote:Kaga na cocolita jest teraz w promocji😁Kup naprawdę godny polecenia jest!Na wlosy tez sue stosuje zarówno mokre jak i suche
Nie kuś obiecałam sobie, że muszę wykończyć to co mam.
Kilka tygodni temu się z mężem przeprowadzaliśmy. Moje kosmetyki zajmowaly w pudłach więcej miejsca niż aksesoria kuchenne, garnki itd. W łazience na sześć półek zajmuje 5 i 3/4. Mąż i tak jest wdzięczny za te 1/4 na jego skromny dobytek aczkolwiek już powoli zaczęłam wkraczać na jego cześć. :p -
nick nieaktualny
-
A ja mam mało kosmetyków bo duża ilość mnie denerwuje, uwielbiam mieć wszystko poukladane i pochowane, a przy dużej ilości to nigdy nie szło w parze 😁
Kasztanku ja stosuje emolienty na suchą skórę, witamine a+e i kiedyś lekarka mówiła mi o wiesiolku 😊Kasztanek, Samosiowa88 lubią tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Kaś nieprawda. Mam całe mnóstwo kosmetyków kolorowych, chyba jeszcze więcej wszelkich pierdół do paznokci i dużo pielęgnacji. Kolorowke mam w prowizorycznej toaletce zrobionej z biurka. Poukładane w szufladach, w organizerach. To samo z lakierami, pyłkami itp do paznokci. A pielęgnację, mam w łazience. Również w koszyczkach poustawiane. Jeśli czegoś używam rzadko, to jest schowane w kosmetyczce.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Ja kosmetyków kolorowych nie mam bo malowac się nie umiem , lakierów nie używam. Tak jak wcześniej napisałam nie lubie dużej ilości kosmetyków, wolę mniej i wykończyć do końca 😊😊 jedynie mam wiec maści/kremow/balsamow ns azs i suchą skórę-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
Kurcze brakuje mi systematyczności w korzystaniu z balsamow. Może dlatego że nie mam aż tak przesuszonej skóry. Ale najbardziej upodobalam sobie do ciała oliwke z rosska babydream dla przyszłych mam, przeciw rozstępom.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyKaś28 wrote:A ja mam mało kosmetyków bo duża ilość mnie denerwuje, uwielbiam mieć wszystko poukladane i pochowane, a przy dużej ilości to nigdy nie szło w parze 😁
Kasztanku ja stosuje emolienty na suchą skórę, witamine a+e i kiedyś lekarka mówiła mi o wiesiolku 😊
Ja mam takie dzisiaj opuchniete oczy kawka sie skonczyla ehh -
nick nieaktualnyMilusińskaMilena wrote:Kurcze brakuje mi systematyczności w korzystaniu z balsamow. Może dlatego że nie mam aż tak przesuszonej skóry. Ale najbardziej upodobalam sobie do ciała oliwke z rosska babydream dla przyszłych mam, przeciw rozstępom.
-
nick nieaktualnyDzień dobry w ten deszczowy dzień przynajmniej u mnie ciągle pogoda butelkowa a wczoraj lało jak z cebra.
Paskudny ten miesiąc u nas a tak chciałabym już słoneczka znowu...
Samosiowa wpadaj do mnie na kawę Ty nie masz kawy ja nie mam z kim się jej napić to pasuje
Co do kosmetyków to ja raczej mam mało pudełko lakierów trzymam w szafie (odcienie czerwieni, róże i czarne) i w łazience kosmetyki których stosuję na co dzień mała półeczka. Natomiast u mnie to ubrania i buty są górą mam ich mnóstwo cała szafa przesuwana w salonie jest moja No ale każdy ma jakieś swoje hobby
-
No u mnie też buty i ubrania😁 jak kiedyś zapytałam męża czy on myśli, że fotel w sypialni ma drugi etat jako szafa to on mi powiedział, że szafę zrobił dla mnie 😁😁 szafa długa na ponad 3 m u twierdzi, że nie ma w niej miejsca dla Niego 😁😉
Odnośnie kosmetyków to na twarz mam tylko korektor na cienie, puder na powieki, tusz i żel do brwi. Podkładu już dawno na sobie nie miałam. Moja skora wiecznie sucha, taki urok azs 😪
Nada kciuki !!!!👊👊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyU mnie szafa ciuchów w salonie, szafka/komoda w sypialni i łóżko sypialniane również służy mia za schowek a o połowie moich ciuchów mój nawet nie ma pojęcia bo jak czasem w coś się ubiorę to pyta a skąd to masz? haha ale ja się mu nie dziwię bo czasem sama nie wiem co ja tam ukrywam
Właśnie Nada czekamy na wieści kciukacze &&
Dziewczyny ja po wczorajszej wizycie u gina. Ogólnie jestem prze szczęśliwa że wszystko się pięknie goi i macica czyściutka, owulacja była z prawego jajnika, było ciałko żółte ale te endo mnie martwi. 25dc a endo 8mm? To chyba trochę za mało co myślicie? -
Ja teraz w 18 dniu miałam jak dobrze pamietam 12 mm albo 15. W każdym bądź razie endo miałam spoko. Iskierko po jakim zabiegu jesteś? Bo cos mi umknelo...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
-01.2020 start in-vitro ?