Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiss ja 2 dni temu miałam taką wypukłość twardą, myslalam że główka to głaskałam. Okazało się to dupką ale i tak było słodkie 😅
PS: zawsze na usg ma nogi w V rozłożone i pokazuje swoją armatkę 😅 co za dziecko niewstydliweKasztanek, MissKathy92, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nada, przykro mi bardzo, ale tak jak dziewczyny wyżej pisały, nie jesteś sama-masz nas. Nie poddawajcie się, juz niedługo będziesz szczęśliwą mamuśką 🍀Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
Nada dzialajcie dalej 😘 jesteśmy z Tobą 😍😍-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Nada zobacz ile postów na raz. Wszystkie na nie czekałyśmy razem z Tobą i będziemy czekać aż się uda
Wiecie dziś z nudy czytałam jakieś swoje stare posty na forum, czytałam w tym wątku o swoich watpliwosciach. O tym jak byłam u beznadziejnego gina, jakie nadzieję wiązałam z nowym, jak wkurzyłam się na mojego męża że zamiast po zastrzyku iść ze mną do łóżka to poszedł na pilke itd itd. Czytałam o pierwszym teście, oczekiwaniu na bete... Gdyby mi ktoś wtedy powiedział, że pół roku później będę siedzieć z wielkim brzuchem to bym nie uwierzyła. Ciężko uwierzyc, że się uda, ale się Wam uda :*
To komu teraz kibicujemy??? Kto w kolejce do testowania?Salome lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny