Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny czemu to mi się skojarzyło od razu ze staraniami 😁
Żanetka śliczny brzusio, Fabiankowi na pewno dobrze się tam mieszka ❤️Kasztanek, Żanetka93, joana_aska89, nada, Iskierka87 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny !
Ale naskrobalyscie.
Kasztanku ja do firan daje chusteczki do białych tkanin i zawsze pomaga ☺️
U mnie aktualizacja dnia wczorajszego:
Waga 1845g, główka do dołu - gotowy na świat 🤩 ale jeszcze poczeka ☺️ Czuje napierania na „dol” nie za mocne ale takie hmmm niekomfortowe.
No i dziennie brzuch faluje 🙈 zwłaszcza jak tatuś włącza muzykę z cyklu tomorrowland😂😂😂😂😱
Żanetka śliczny brzuszek 😍Żanetka93, Kasztanek, joana_aska89, Iskierka87 lubią tę wiadomość
-
No to dziewczyny.. Zdrowie 🥂
Ja obecnie sączę drinka🍹 a z racji baaardzo ekonomicznej głowy już mi szumi w głowie 😁
Aktualizacja oprogramowania w trakcie..
... 55%...Why_not_now87, Kasztanek, joana_aska89, Iskierka87 lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHejka z rana
Ja sącze kawę i niedługo będziemy się szykować zawieźć mojego tatę do szpitala. Przy okazji po drodze zajade do mojej znajomej która poznałam właśnie w szpitalu gdy miałam laparotomie.
Żanetka super brzucholek niech synek zdrowo rośnie w takim przytulnym domku 😘
Co do aktualizacji oprogramowania to ja wczoraj spokojnie bo tylko zeróweczka 😉
Nada pięknie wygladałaś ale godziny nie czaje o 29:30? 😀
Milena jak się czujesz po tej aktualizacji? Hihi -
Czuję się bardzo dobrze 🙂
Ostatnio sobie siać często właśnie drinka robię. Piwa nie lubię, na zapach wódki jest mi niedobrze a właśnie taki słodki drink jest w sam raz, ewentualnie winko 😁
Zawsze sobie odmawiałam bo albo leki, albo ewentualną ciąża.. A teraz jestem na dobrej drodze do alkoholizmu 😂nada lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
Cześć dziewczyny, niestety w piatek pożegnaliśmy sie z fasolką-samoistne poronienie. Probujemy dalej..08.08.2019 💔 poronienie samoistne 6 tydz
09.07.2020💔 zabieg łyżeczkowania w 11 tyg,serduszko przestalo bić
🇧🇪 DE
On Orthomol, witaminy prenatalne dla meżczyzn
Ona Lthyrohxin, Wit D, wit. prenatalne, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka, pierwsza ciąża lekarz stwierdził ze tak sie zdarza, hormony w normie, a wiec probowac dalej08.08.2019 💔 poronienie samoistne 6 tydz
09.07.2020💔 zabieg łyżeczkowania w 11 tyg,serduszko przestalo bić
🇧🇪 DE
On Orthomol, witaminy prenatalne dla meżczyzn
Ona Lthyrohxin, Wit D, wit. prenatalne, niedoczynność tarczycy -
nick nieaktualny
-
Nati tak mi przykro 😔 tulę mocno i wierzę że już niebawem znów nam przekażesz radosną nowinę 🍀
Żanetka spróbuj bezalkoholowych drinków, można łatwo oszukać głowę 😁
Ja kupiłam sobie właśnie syropy barmańskie bezalkoholowe więc gdy będę miała ochotę a alko z jakiegoś powodu nie będę mogła to będę robić, albo dzieciakom sok o smacu Blue curacao 😁
Wczoraj jak sobie zrobiłam drinka coś na wzór sex on the beach to nawet nie czułam w nim alkoholu, ważne że delikatny reset był 😁Starania od 06.2018
-
Milusinska ja robię dobrego slodkiego drinka gdzie alko nie czuć a nogi odcina😁
Nada ja nie zdążyłam zobaczyć jak wygladaliscie☹
Nati nie można się załamywać i trzeba próbować dalej, kciuki!
Ja dziś jadę na pazurki😁-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny