Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja kiedyś słyszałam o tabletkach do protez zębowych. Swoje firanki popiero w vanishu😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
W plynie i wlewam bezposrednio na firanki i odrazu wlaczan pranie. Spróbuje wlać vanish to miski zalać wodą i do tak już rozrobionego wsadz firanke i zostaw na noc. Pozniej do pralki też z vanishen albo proszkiem do prania 😊-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyNada koniecznie musisz sie pokazać w całości jak się wyszykujesz 😊
Kasztanku ja używam vanisha jak Kaś. Z tym, że właśnie namaczam na noc w tym w płynie. A następnego dnia piore w proszku do firan vanisha i w jego plynie do firan też plukam. Piore w 40st. Kiedyś wstawilam na więcej i mialam wrażenie jakby znisczyl się lekko materiał..
-
nick nieaktualnyKasztanek ja kupuje taki specjalny wybielacz do firanek i w pralce ustawiam sobie taki program pranie z namaczaniem
I te firanki się mocza w tej pralce a później piora
Mam takie co nie trzeba ich prasowac bo są nie mnące więc wie jak się wywyruja to od razu je wieszam
I zawsze są ładne bielutkieKasztanek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Firanki pióre na 30 lub 40 stopniach. Ogólnie białego nie można prać w temperaturach powyżej 30 stopni bo szarzeja i nie można suszyć na słońcu bo zolkna😊
Żanetka gdzie zdjęcie syna?-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
nick nieaktualnyNada bardzo mi przykro z powodu owulki nie z tej strony. Niestety u mnie identyczna sytacja byla od kwietnia 2018 monitoring z czego orzez 7 miesiecy byla raz po droznej stronie ale i tak nie pyklo nie wiem czemu sie tak dzieje szczerze przestalam chodzic na monitoringi bo probowalismy postymulowac strone z lekarzem co i tak nie dalo skutku mysle ze jesli dalej bedziesz miec problemy to w Twoim przypadku zastanowilabym sie nad laparoskopia i udroznieniem tej niedroznej strony ja tego nie zrobilam bo mialam cp i przerwany jajowod lekarz powiedzial ze jak udroznie go moze znowu dojsc do cp wiec to bez sensu. Powodzenia kochana
Fajnie ze lidlomix sie sprawuje.
Miłego weekendu :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2019, 17:44
-
Również nie polecam prania białych rzeczy w wysokiej temp. Kiedyś pralka mi zwariowała i zagotowała wodę i białe ciuchy zrobiły się paskudne szare, skarpetki małża przypominały rozmiarowo skarpetki pięciolatka a mój ukochany biały stanik musiałam wyrzucić bo niedosc że zrobił się szary to jeszcze się pomarszczył 😑 ja piorę zazwyczaj na programie super Eco gdzie pierze mi w zimnej wodzieStarania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Żanetka cudny widok😊😊
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018