Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda daj znać jak po badaniach! Jestem pewna , że wszystko dobrze 😊
Miss - śliczna dziewczynka ❤️
Milenka , trzymam kciuki 😉 Ja testowałam dopiero 3dni po @.
Za tydzień mam druga wizytę u gin. Przebieram nóżkami z niecierpliwością, chciałbym już posłuchać ❤️
MissKathy92 lubi tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
Miss, to nie smutasek tylko poważna osóbka, wiedziała że jej zdjęcie robią ❤️😍
Stookrotko, dziękuję za kciuki, cały czas czekam i wariuję..
Ruda, czekamy.. 🍀MissKathy92 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny, ja jestem po, ale jeszcze jakieś zakupy, coś tam jeszcze i zeszło sporo czasu.
Dzidzia ma wszystko w porządku, ryzyko wad genetycznych jest BARDZO niskie, więc na chwilę obecną wiemy, że jest maleństwo zdrowe i wszystko z nim w porządku.
Pan doktor wykonujący badanie powiedział, że na tym etapie bardzo ciężko określić płeć i przed 15-17 tygodniem to trochę wróżenie z fusów. Bliżej jednak do Helenki, bo nie widać małego siusiaka.
Ale wiadomo, to nie jest przesądzone.
Najważniejsze, że wszystko dobrze
Dziękuję za te wszystkie kciuki!Stookrotka, Żanetka93, Iskierka87, Kaś28, joana_aska89, Kasztanek, MilusińskaMilena, MissKathy92, nada, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda super że wszystko wporzadku ❤️
To najwspanialsze co można usłyszeć
A co plci to u nas było tak że lekarz pow że zależy jak bd ułożony płód no i od sprzętu równiez
U nas akurat maly tak się ułożył że było widać wszystko więc od razu dowiedzieliśmy się że chłopak
Dbaj o pannice będzie łamać męskie serca ❤️
No mojego synka może oszczędzić heheWiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 18:25
joana_aska89 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo właśnie mi powiedzieli to samo, a jeszcze jakby coś wyszło tam nie bardzo to bym miała stres już do końca.
Aaaa i tp teraz już mam wyznaczony na 23 luty, ale przez to, że u mnie na 100% cc to będzie to jakoś 2-3 tygidnie wcześniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 sierpnia 2019, 18:43
-
Miss, Ruda super wieści 😊😊😊
My chwilowo odpuszczamy ze staraniami, kiedyś bedzie dane mi zobaczyć dwie kreski ale pewnie muszę jeszcze na to poczekać ☺MissKathy92 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
Czy ktoras z was miala sytuacje ze ovufriend zle wyznaczył dni plodne? jestem po wczesnym samoistnym poronieniu( 09.08, 5 tydz) , friend wyznaczył najpierw dni płodne od 21.08. jednak od wczoraj jest tez zielone, owutesty wczoraj i w sobote pozytywne, dzis negatywny,tempka rośnie ale jeszcze za malo, nie wiem co o tym myslec i jal to interpretować, miala ktoras z was taka sytuacje? podaje link do fotki jak to wyglada wg frienda z dzis
https://zapodaj.net/89930bcc9cc9d.jpg.html08.08.2019 💔 poronienie samoistne 6 tydz
09.07.2020💔 zabieg łyżeczkowania w 11 tyg,serduszko przestalo bić
🇧🇪 DE
On Orthomol, witaminy prenatalne dla meżczyzn
Ona Lthyrohxin, Wit D, wit. prenatalne, niedoczynność tarczycy -
Dziewczyny ostatnio trochę mniej pisze, ale ciągle Was podczytuje i mocno kibicuje. Milenka trzymam kciuki ☺️ oby to był szczęśliwy cykl. 😊 Kaś w końcu się uda na pewno. Może maleńka przerwa dobrze Wam zrobi a może życie Was zaskoczy.
Miss już gratulowalam, więc jeszcze gratulacje dla Rudej za udaną wizytę. Ja pappy też nie robiłam i nie żałuję. 🙂
Dziś chyba dzień wizyt, bo ja też miałam. Moja córa leży sobie głową w dol przygotowana na porod (uff okulista nie skazał mnie na cesarkę). Ma już ponad 2100 g 🥰 patrzę na jej zdjęcie i czekam z utęsknieniem.Iskierka87, Kasztanek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo jest normalnie hit, dzisiaj coś tam sobie żartowaliśmy z mężem, bo nasz znajomy jest fizjoterapeutą i cały czas zmienia dziewczyny. To ja mówię tak, że te wszystkie laski na niego lecą, bo pewnie ma sprawne palce i się śmieję.
Na to mój mąż: a ja mam sprawnego penisa.
Ja mu odpowiadam: Kto Ci tak powiedział?
A jego risposta na to: no przecież dziecko zrobiłem.
I taki dumny jak paw z "arbuzem" pod pachami chodzi.
Głupek!
-
RudaMaruda25 wrote:No właśnie mi powiedzieli to samo, a jeszcze jakby coś wyszło tam nie bardzo to bym miała stres już do końca.
Aaaa i tp teraz już mam wyznaczony na 23 luty, ale przez to, że u mnie na 100% cc to będzie to jakoś 2-3 tygidnie wcześniej.
Super ze badania okej Ja mam urodziny 23 lutego
Dziewczyny ale się wystraszyłam. Poszłam dzisiaj na trening i zmachalam się bardzo. Ale było fajnie mimo wszystko. A teraz zobaczyłam krew w śluzie. Taka grudkę mocno czerwona i nie wiem co się dzieje //
-
nick nieaktualnyMiss śliczna córeczka 😍 jescze momencik i będzie z Wami!
Ruda super wieści 💪🏼😘
Ja mam pytanie ciążowe, może któraś w dalekiej ciąży tak ma.
Od wczoraj mam skurcze dziwne jak na okres, nawet czasem uważam ze coś boli tam tam. Brzuch twardy. CZytalam o skurczach przepowiadających ale nie wiem czy to te (pewnie tak i panikuje). W razie W spakowałam się dzisiaj. Ruchy na szczęście intensywne powiedziałabym ze mało z brzucha nie wyskoczy. Teraz mąż ma dwie nocki (dziś i jutro) i jestem sama. Czy któraś ma cos podobnego?
-
Why ja jakiś czas temu miałam takie bóle jak na okres, pytałam położnej to mówiła że to normalne na takim etapie ciąży bo wiadomo wszystko się jeszcze rozciąga bo dzidzia intensywnie rośnie
Ważne by takie bóle nie były regularne i połączone z bólem w krzyżu- tak mi to tłumaczyła położna
Jednak jeśli masz jakiekolwiek wątpliwości czy to normalne to myślę że warto to skonsultować z lekarzem lub podjechać na izbę przyjęć bo lepiej sprawdzić kilka razy za dużo niż raz za mało
Mnie teraz też już brzuch twardnieje ale czuję to tak jakby dziecko się przeciagalo I nie wiem czy to skurcze przepowiadajace czy po prostu dzieckoWhy_not_now87 lubi tę wiadomość