Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Szczerze nie mam planów. Problem tkwi w nasieniu i pracy męża...Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cm ok 151/min (24dpt)
[/url] -
nick nieaktualny
-
Ja też po sono jestem, i naprawdę dziewczyny nie ma co nastawiać się negatywnie. W klinice gdzie robiłam to był standard że pół godziny przed pacjentka dostawała leki przeciwbólowe - tabletkę i czopek. Ale że byłam w stresie to nie wiem jakie to były leki samo zakładanie wziernika i wprowadzenie cewnika do jamy macicy nie było bolesne, później ból bym mogła porównać do mocnego miesiączkowego, ale dosłownie kilka sekund, położna była przy badaniu, to mówiła wtedy jak oddychać. Ja też jestem wrażliwa na ból a tu tragedii nie było, do przeżycia, badanie nie trwa długo. A wiele dziewczyn przechodzi to w ogóle bezboleśnie, więc się nie stresujcie
-
Super dziewczyny że dzilicie się przeżyciami swoimi to dużo daje naprawdę
Ja nastawiam się na ból bo jeśli będzie boleć to nie będę zaskoczona a jeśli nie będzie to się miło zaskoczę
A tak w ogóle to się witam
poszlismy wcześniej spać dlatego już wstaje W pracy do 14 30 dziś, później na 15 20 rodzinna A później dluuugie czekanie na 20 bo wtedy gin dziś jestem 7dpo ewentualnej więc zapytam czy w ogóle była, zapytam o te hsg i biocenoze ogólnie zasypie go pytaniami ale trudno- płacę to się wypytam o wszystko co mnie nurtuje hsg bym chciała nie w przyszłym ale jeszcze kolejnym cyklu więc mam czas na zaleczenie ewentualnej infekcji
Czuje że mam dobry plan i będę go realizować
Życzę Wam udanego dnia dziewczynkiLajni85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ABI90 wrote:Ja wczoraj miałam jakieś głupie myśli wieczorem że nigdy się nie uda.... I że życie taki sobie z nas drwi... Raz po tylu latach zobaczyłam moja drugą kreseczkę, tylko po to żeby po nie długim czasie znowu być na początku drogi... To nie sprawiedliwe że musimy tyle walczyć a i tak nic nie jest pewne...
To co dziewczyny dzisiaj zasypujemy pozytywnymi wieściami z wizyt?01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤