Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny proszę trochę pozytywnego myślenia zobaczycie że się uda kurczę w dzisiejszych czasach nawet beznadziejne przypadki daje się jakoś podciągnąć i się udaje więc i nam wszystkim się uda tylko musimy niestety uzbroić się w cierpliwość kobietki
Ja raz robiłam bete jak mi temperatura się utrzymywała i byłam pewna że sie udało- prędzej dostalam okres niż wynik bety A tempka spadła 3 dni później dopiero... u mnie najtaniej bete można zrobić za 20zl ale ja robiłam w diagnostyce za 38
Ja właśnie czekam na wizytę u rodzinnej Boże sami chorzy ludzie, obym się nie zarazila A na 20 gin już się nastawilam na źle wieści że w ogóle owu nie było lub endo za słabe na ciąże zobaczymy co on powie wypytam o hsg -
Cześć dziewczyny ! Chciałabym do Was dołączyć
Mam na imię Klaudia i mam 27 lat. Staramy się od 3 miesięcy o dziecko. Tak intensywniej dopiero od miesiąca - który zaraz się skończy. Chciałabym Was zapytać jakie badania zalecacie zrobić , tak na początek.
Trzymam mocno kciuki za nas wszystkie ! ;* -
ABI90 wrote:Lajni a który Ty masz DC? Ja dopiero 12, i skończyła się chyba pierwsza faza czyli spokoju
Cycki mi jeszcze zostały po tej mojej "ciąży", więc jakiś pozytyw jest01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Uniki witaj i się rozgosc
Ja już po rodzinnej tylko mnie wkurwila i już mi się nawet nie chce do tego gina iść bo pewnie też coś będzie nie tak...
Podobno moje badania na nietolerancje są gowno warte bo coś tam coś tam i mam się do niech nie stosować... nosz kurwa ręce mi opadły pokazywałam te badania wszystkim lekarzom i tylko ta z doskoku rodzinna (do mojej nie mogłam się umówić bo miała już zapisany cały grafik a mi chodziło tylko o receptę) powiedziała że są do dupy... bo jeżeli robione w zwykłym labie to może wszystko wyjść- trzeba robić w poradni alergologicznej... I w ogóle się zdziwiła po co robiłam skoro żadnych objawów nie mam a mój jedyny objaw to podwyzszone przeciwciała tarczycowe... -
Nie denerwuj sie MissKathy, szkoda nerwow. Ja swoje też ostatnio przeszłam, przez opinie jednej lekarki, która za bardzo wzielam sobie do serca.
Ja ostatnio mam jakis spadek formy. Mam wrazenie jakby przestało mi zależeć... Moze to po prostu zmęczenie tym wszytkim. Za duzo badan, diagnoz i wszystkiego... -
Kurczę wiecie co? mi normalnie po tej wizycie się odechciało w ogóle po lekarzach chodzić... bo kurde człowiek się stara, lata, robi te badania żeby na końcu usłyszeć że są nie potrzebne -,- wkurzyłam się... Ale powiedziałam wprost że te wyniki widziało już 3 lekarzy przed nią I nikt nic nie powiedział więc sorry...
A rada żeby jeść wszystko normalnie też z dupy wzięta- bo skoro w tych nawet niepotrzebnych wynikach coś wyszło to znaczy że jakiś wpływ ma te jedzenie na organizm W innym przypadku wszystko wyszło by że jest dozwolone... macie rację, nie ma co się przejmować ale tak mi przykro się zrobiło... jeszcze na koniec powiedziała mi że przy takiej diecie to ja na pewno w ciąże nie zajde ja na to: już w ogóle wątpię czy kiedykolwiek uda się zajść... to powiedziała że się uda na pewno a ja ze łzami w oczach wyszłam
Jeszcze obok przychodzi mojej przyjmuje pediatra i w poczekalni 2 takie malutkie dzieciątka i chyba z 3 takie biegajace... szlag mnie trafił dosłownie
Jeszcze dziś u gina spotkam pewnie parę ciężarnych to w ogóle się dobije -
Miss Kathy nie warto się denerwować ta lekarka, skoro inni lekarze widzieli i nic nie stwierdzili to powinno być dobrze. A swojej rodzinnej pokazywałeś te wyniki ? Bo jak tak to warto się trzymać tego co ona mówi bo pewnie zna Cię lepiej Mi tez jest ciężko jak idę na wizytę do gina i tam albo kobitki w ciąży albo brzdzace latające.
Abi - mi w weekend przychodziły takie myśli ze nigdy się nie uda, chyba po prostu czasem zdarza się taki słabszy dzień i spadek chęci na wszystko.
Teraz czekam na @ bo zbliża się wielkimi krokami.
Witaj UnikiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2019, 17:36
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
Alexandra88 wrote:Miss Kathy nie warto się denerwować ta lekarka, skoro inni lekarze widzieli i nic nie stwierdzili to powinno być dobrze. A swojej rodzinnej pokazywałeś te wyniki ? Bo jak tak to warto się trzymać tego co ona mówi bo pewnie zna Cię lepiej Mi tez jest ciężko jak idę na wizytę do gina i tam albo kobitki w ciąży albo brzdzace latające.
Abi - mi w weekend przychodziły takie myśli ze nigdy się nie uda, chyba po prostu czasem zdarza się taki słabszy dzień i spadek chęci na wszystko. Teraz czekam na @ bo zbliża się wielkimi krokami.
Witaj Uniki -
MissKathy92 wrote:Tak, moja rodzinna widziała te wyniki i powiedziała żeby wyeliminować w miarę możliwości te produkty które wyszły że są niedozwolone wiadomo, nie dam rady wyeliminowac wszystkiego (np. jajek nie jem tylko w takiej postaci typu jajecznica itp ale już jakoś składnik czegoś to jem bo w wielu produktach są jajka) ale zawsze warto spróbować
Wiadomo nie da się zawsze wszystkiego wyeliminować we warto próbować tak jak mówisz
Nie przejmuj się ta lekarka - głowa do góryMissKathy92 lubi tę wiadomość
PCOS ??
Mutacje: MTHFR 677c-t hetero i PAI-1/4G hetero
Cienkie endometrium
Leki: euthyrox N25, miovelia, koenzym Q10, prenatal uno, Acid folicum, acard 75mg. -
nick nieaktualnyDziewczyny takie zwątpienia są normalne, zwłaszcza jak człowiek się nastawia na coś np. na nowego lekarza, jakieś badanie, jakiś nowy lek itd. a potem to nie wygląda tak jakbyśmy chciały to jest rozczarowanie.. Ale trzeba jakoś się pozbierać i dalej walczyć i czekać.. Niestety starania to wielka szkoła cierpliwości..