Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKasztanku trzymam mocno kciuki ✊ kiedy wie z czym sie walczy to jest troche latwiej. I oby to Tobie pomogło ❤
Co do ksiedza Ruda to u mnie luzik. Zero jakiejs reakcji na wiadomosc o ciąży 😁 a "co laska" kosztuje 1300 😂Kasztanek, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
-
Kasztanku najważniejsze że znasz wroga i macie plan jak z nim walczyć. Trzymam kciuki 🤞
Jak posprzątam w szufladach to pokaże swoje zbiory, jest tego trochę 😁
Joana ślub to troga inwestycja. Opłata za ślub, zapowiedzi, organiste itp. Już nie mówię o oprawie muzycznej jak ktoś chce coś innego, czy wystroju. My mieliśmy schole bo prawdę mówiąc organista choćby najpiękniej grał i śpiewał to kojarzy mi się z pogrzebem. Powiem Wam że to był strzał w 10. A wystrój mieliśmy na pół z inną parą którzy brali ślub po nas. Problem był jedynie żeby się dogadać bo dziewczyna strasznie upierdliwa..Kasztanek lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny1300 zl juz wszystko 😊slub, organista itp.. no oprocz oczywiscie kwiatow do kosciola.. te musimy sami, bo tego dnia nie ma innej pary 😊 czyli zapewne dodatkowy tysiak..
Oj droga droga...
My tak liczymy, ze nas zwykly obiad na 40 osób lacznie wszystko wyniesie nas ponad 20 tys...
A sukienkę znalazlam na zalando dla ciezarnych, bo to juz bedzie prawie 5 miesiąc.. i korci mnie zamowic.. ale boje sie ze do grudnia to potrzebny będzie inny rozmiar... a teraz gdyby byl juz zly to moge zwrócić..Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 07:30
-
nick nieaktualnyU nas w kościele naprawdę było co laska 500 w kopertę +300 dla śpiewaczki.
W 5tym miesiącu może jescze być bardzo mały brzuszek - mnie „wywaliło” w 6tym 😅
W końcu cały wózek wyprany 💪🏼 I można do piwnicy odstawić spacerówkę uff.
Aaa i przed porodem zaopatrzcie się w dużo miejsca na pólkach czy w szafie 🙈 moje koleżanki tak szaleją że Maksa będę mogła przebierać co godzinę.. -
nick nieaktualnyWhy ja też już z pracy dostałam prezenty nie mówiąc o rodzinie i znajomych
Sama kupiłam tylko parę rzeczy, jeszcze trochę i cała komoda będzie zapachana
Bedziemy małemu chcieli zrobić taki specjalny kącik dla niego
Łóżeczko z ładnym baldachimem obok komoda przewijak fotel do karmienia i wgl żeby było tak uroczo 😍
W październiku mąż ma zaczynać działać właśnie z dorabianiem ścianki działowej i malowaniem 😊
Co do ślubu my pamiętam daliśmy 400 zł za mszę 100 zł wziął organista dawalismy 200 ale sto oddał haha
Plus 100 zł wziął skrzypek który grał ave Maria
Co do strojenia było kilka ślubów ale nie szlo się dogadać
Jedna chciała steoic kościół w kolorze swojego bukietu co ja i druga pani młoda miała zupełnie inny bukiet
I za nic nie chciała się zgodzić na białe kwiaty
Ale wkoncu skończyło się tak że i tak były białe plus ławy miała strojone kwiatami a na nasz ślub florystyka dołożyła jeszcze taki tiul i lampiony i mieliśmy jeszcze koło ławek ułożone takie tablice z napisem treści hymnu o miłości
To zamawialismy na własną rękę a strojenie doliczyla florystak razem co od razu robiłam mi bukiet bukiet dla swiadkowej winetke dla męża i auto plus kościół i powiedziała razem 700 zł
Ale to było ponad 3 lata temu teraz ceny napewno się zmiejily -
Dziewczyny!!!! Jest!!! owu z lewego. Piękny pęcherzyk. Zrobiłam hormony i czekam kiedy inseminacja (albo jutro albo pon rano). Zostawiłam 670 zł w przychodni... z tych mniej przyjemnych rzeczy. A sama procedura 800. Nie mogę się doczekać. Taki Piątek 13 👌🏻👌🏻👌🏻
Kasztanek, RudaMaruda25, Żanetka93, MilusińskaMilena, joana_aska89, MissKathy92, Kaga, Why_not_now87, Esti, Jane208 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj byłam sobie na szmatach, kupiłam sobie taki sweter szary z naszytą koronką za 26 zł.
Dodatkowo kupiłam już dla malucha dwa bodziaki i kurteczkę w rozmiarze 54. Na luty jak znalazł, wszystko póki co w neutralnym, białym kolorze.
Nie mogłam się oprzeć, bo płaciłam za to 4-10 zł, a jak nowe. Tak strasznie lubie lumpy, tak mnie cieszy jak upoluję coś ładnego.
Czaję się na jakieś spodnie na gumce, ale jakoś nie mogę upolować.
Teraz jestem po basenie i sobie piję kawę w basenowej kawiarnii.
Nada, trzymam już teraz!
Co do kościoła, u nas teraz zmienił się proboszcz, wcześniejszy był super, a jaki jest ten tego nie wie nikt.
Ale wydaje mi się, że 1300 zł to naprawdę dużo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 września 2019, 11:36
nada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNada połowa sukcesu za wami teraz druga połowa niech się uda i będziemy czekać na radosna wine
Kciuki za jajo i plemniczka ✊
Ruda ja sobie kupiłam fajen dresy na gumce na przecenie w galeri w bershka i dałam za nie 25 zł przecenione z 89
I uwaga była okazja i zamówiłam długa suknie niebieska do sesji zdjęciowej jaka będziemy mieć w grudniu
Wybraliśmy takie świąteczny klimat ❤️
Po świętach mamy sesje zdjęciową ciążowa w klimacie takim zimowo świątecznym a że dziewczyna sprzedawała suknie i była okazja to zamówiłam już
Będzie czekać
Że względu na klimat myślałam o czerwonej ale jak ja zobaczyłam doszłam do wniosku że niech będzie pod synka niebieska też będzie ładnie
Dla męża będzie niebieska koszula i będziemy się fotosic w studio które będzie ozdobione na świątecznie
Choinka sztuczny śmieg u tego typu rzeczy
800 zł taka przyjemność ale pamiatka na całe życie ❤️
nada lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyŻanetka, ja byłam we Futurze w Modlniczce i tam sobie kupiłam spodnie na gumce jedne, ale nie przechodze jeszcze 5ciu miesięcy w jednych spodniach 😂😂
Póki co na razie wszędzie chodzę w legginsach, w których chodziłam na siłkę, a dżinsy nie zapinam na guzik, tylko wiążę gumką do włosów i ubieram na to dłuższe koszulki, taki patent.
Tak w ogóle bardzo smutna i szokująca informacja, ale słyszałyście o tej zgwałconej 13sto miesięcznej dziewczynce? Gdyby to było moje dziecko to sprawcy chyba sama wymierzyłabym sprawiedliwość. -
Ruda słyszałam i niedowierzam.. Jak można być taką bestią..
Nada zaciskam kciuki już od teraz i czekam na radosną nowinę.
Dziś byłam znów u lekarza ogólnego, dostałam zwolnienie jeszcze tydzień a potem niech ortopeda decyduje co dalej.. Poza tym mój gin nadal mi nie odp. To naprawdę nie w jego stylu, nie wiem czemu tak.. Może nawet nie wie co odp i co się mogło zadziać.. Badań szyjke i już od tygodnia jest raczej nisko, zawsze przed @ wysoko, w dodatku jakby rozpulchniona, twarda ale jakaś taka inna.. Może owu dopiero będzie? Nie wiem, serio.. Wczoraj brzuch mnie bolał jakiś tak specyficznie, dziś trochę też.. Ale to clo namieszało..nada lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyRuda to jak póki pogoda jeszcze pozwala to śmigam w sukienkach
Na później też mam parę takich oversizowych do rajstop
No i dresow kupiłam 3 pary póki co a takto też mam leginsy i do swetrów szerszych też będzie ok
A i jedne dżinsy mam typowo ciazowe zamówiłam z neta z H&M ale strasznie szerokie nogawki i oddałam do zwezenia
A o tym dzieciątku czytałam
Skurwysynstwo poprostu
Nie rozumiem jak można być takim bydleciem żeby zgwlacic bezbronne dziecko
Nie ma słów na takie coś
-
nick nieaktualnyMilenka a może lamette u Ciebie tez byloby dobrym pomyslem? Nie pamiętam czy probowalas...
Nada trzymam teraz kciuki za pozytywny ciąg dalszy ✊✊✊
Ruda zapamietam ten patent 😁😂👏 te uwielbiam polować na lumpkach.. niedługoruszę coś poszukać 😊
Zanetka fantastyczny pomysl z ta sesją 😊nada lubi tę wiadomość
-
Nada trzymam kciuki ✊✊
Milenka może zadzwoń do Niego i zapytaj co i jak.
Ruda ja nie umiem nic znaleźć w lumpeksach, a moja sąsiadka kupila mega dużo ubranek dla synka i to jeszcze z metkami Zara, Reserved itp.
Żanetka sesja na bank będzie cudna 😊
Why a pisałaś do sklepu co jest grane z tym łóżeczkiem?
Stokrotko cudne dzidzi😘
Ja mam przerwe w pracy...-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa zamówiłam dla mojego fajny dres
Spodnie moro podkoszulek biały i bluza moro 😊
Już się nie mogę doczekać aż go w to ubiore ❤️
Milenka może gin na jakieś Wolne itp i się nie odzywa eh
Przydałby się może jakiś monitoring teraz żeby zobaczyć co tam się jednak dzieje co?
-
Ruda śliczne ciuszki, zestaw Żanetki też musi być genialny ❤️
Joana nie próbowałam jeszcze nic innego, to mój dopiero drugi cykl na stymulacji, od początku biorę clo.. Liczyłam że pomoże a tu d**a blada, jest aby gorzej..
Czekam jeszcze chwilę, facet jest mocno zajęty, może po prostu nie ma czasu..
No nic cały czas czekam na dalszy rozwój sytuacji. Zaspałam dziś na pomiar tempki 😑Starania od 06.2018
-
nick nieaktualny