Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
RudaMaruda25 wrote:Stokrotko gratuulacje ❤️
No i jakie cudne dzidzi!
To tak jak u nas niby dziewczynka, ale moje wewnętrzne przekonanie sugeruje, że na połówkowych ulegnie to zmianie.
Nic tylko się cieszyć ze zdrowego maluszka!
Ja od samego początku byłam przekonana ,że chłopak takie wewnętrze przeczucie... także tez czekam do następnego badania ale 70 % to całkiem sporo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 września 2019, 15:52
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualnyMój mąż zawsze powtarzał że zna się tylko na kobietach więc jak będzie mieć druga księżniczkę to będzie to rozpieszczal jak królowa
A jak się dowiedział że będzie mieć syna to zwariował tak że nawet nie będę wam wymienić jakie już ma plany co z nim chce wyprawiac haha
Mowi do brzucha : narazie mama nas słyszy ale za niedługo będziemy mieć swoje męskie tajemnice
Az sie ich bojęStookrotka, nada, joana_aska89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuje dziewczyny ! 😊
Miałam obciąć moje dane ale z tych emocji zapomniałam 🙈
Mama podobno jadła dużo mandarynek w ciąży 😁
Chociaż powiem Wam , że W dzieciństwie trochę dziwnie sie czułam z takim imieniem. W dorosłym życiu to jednak pomaga bo ludzie Cię szybko zapamiętują 😊8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
Ja napisałam do gina i cały czas czekam na odp. Od 14 żeby się czymś zająć upieklam sernik bo mężowi się chciało a że zostało mi białek to teraz piekę swoje pierwsze w życiu bezy. Jeszcze mam w planach prasowanie. Poza tym dziewczyny zwariowałam, na pocieszenie zamówiłam sobie kosmetyków, jakbym miała ich mało 😂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
A zamówiłam sobie bazę pod makijaż, podkład, korektor i puder z nyxa z serii can't stop won't stop. Jest wokół nich tyle zamieszania że postanowiłam przetestować 😁 no i dorzuciłam nudziakową szminke z makeup revolution pro, sztuczne rzęsy i pędzelek do ust 😁Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJa sobie na AliExpress zamówiłam sztuczne rzęsy i czekam.
Tylko muszę sobie do nich klej kupić, Milenka masz jakiś sprawdzony?
A co do imion, to moi rodzice nie poszaleli, najbardziej popularne w 1993 - Karolina i jestem ja, rok 2001 - Jakub i mój brat to Jakub 😂😂
Popularne imię jest bardzo nie spoko, w klasie były u mnie w liceum cztery Karoliny. -
Żanetka uwielbiam kosmetyki i uwielbiam się malować, testować je. Mam takiego zajoba na tym punkcie 😂 mój mąż już się przyzwyczaił, niedługo będę musiała pomyśleć o dodatkowej niewielkiej komodzie żeby się ze wszystkim pomieścić, a mam już spore biurko z 6 szufladami po bokach 😁
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
Hej dziewczyny!
Długo mnie nie było tu a tu ciąże dziewczyn, które pamiętam ze starań. Żanetka, RudaM., Stookrotka gratulacje wiekie!
Rewelka
I oczywiście powodzenia dla was kobietki starające się
RudaMaruda25, Why_not_now87 lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
Hej hej, o dziękuję, pozytywne wibracje zawsze miło widziane
U nas świetnie, dziękujemy. Nasz chłopak rośnie zdrowo, ciąża przebiega bezproblemowo i ja czuję się świetnie. Nie miałam żadnych nieprzyjemnych objawów pierwszego trymestru i cały drugi też fajnie. Jutro zaczynamy ósmy miesiąc!
Mój mąż nareszcie skończył szkołę i jesteśmy wszyscy razem
Pięknie jestMilusińskaMilena, Żanetka93, Why_not_now87, MissKathy92 lubią tę wiadomość
2019 zdrowy syn - ciąża naturalna
3 straty - puste jajo x 2 i dodatkowy x
02.23 - I IVF - 1 blastka z dodatkowym x
03.03.23 - cykl po stymulacji - ciąża naturalna
12 dpo beta 27mlU/mL
16 dpo beta 244 mlU/mL
18 dpo beta 747 mlU/mL
oby tym razem dobrze się skończyło -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKasztanku, często takie rzeczy też regulują tabletki anty, więc może to też ich zasługa.
One po odstawieniu lubią rozbujać jajniki i często dużo wtedy produkują.
Więc ja też trzymam za te trzy cykle!
Jedynie co to zastanawiam się nad tą mutacją, jak będziesz z nią działać w przypadku ciąży? Jest jakiś sposób?
Kiedyś mi się obiło, że przy niej występują częste poronienia w pierwszym trymestrze, ale chyba są na to jakieś sposoby.
Bardzo mocno kibicuje Ci teraz przy staraniach! 🤞
Skoro Esti się odwzwała to ja się zastanawiam jeszcze co z Lajni85. Macie z nią kontakt, ona chyba też już przy końcówce.Kasztanek lubi tę wiadomość