Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
Odpowiedz

Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku

Oceń ten wątek:
  • Kasztanek Autorytet

Wysłany: 26 października 2019, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:31

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nada Autorytet

Wysłany: 26 października 2019, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żaneta pięknie foteczki.

Ja byłam wczoraj na nocy horrorów i było super. Wrcocilismy o 3. A dzisiaj sprzątanko, ogarnęłam szafę z jedzeniem. Taka spiżarkę. Czy wy tez macie takie zapasy kasz, makaronów itd? Ja mam chyba wszystkie rodzaje soczewicy w domu XD

Ja czekam na okres. Ma być jutro. Wczoraj rano, wierząc w "magiczna moc"cyklu przed invitro skinęłam test i biel. Trudno. Tylko ten jajnik kuje. Kurczę no, boje się torbieli.

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2019, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasztanek dobre pytanie..
    Ja zawsze mierzyłam normalnie tylko np w ten pierwszy dzień zmienionego czasu chyba odjelam o jeden jak zmierzylam rano...
    Jakoś tak to było a później już normalnie...

Nada biedaku nie Martw może poprostu bardziej daje o sobie znać

Ja leżę oglądamy tv kominek się pali ciepła herbatka
    Tak można żyć

• nick nieaktualny

Wysłany: 26 października 2019, 22:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nada wrote:
    Żaneta pięknie foteczki.

Ja byłam wczoraj na nocy horrorów i było super. Wrcocilismy o 3. A dzisiaj sprzątanko, ogarnęłam szafę z jedzeniem. Taka spiżarkę. Czy wy tez macie takie zapasy kasz, makaronów itd? Ja mam chyba wszystkie rodzaje soczewicy w domu XD

Ja czekam na okres. Ma być jutro. Wczoraj rano, wierząc w "magiczna moc"cyklu przed invitro skinęłam test i biel. Trudno. Tylko ten jajnik kuje. Kurczę no, boje się torbieli.
    Ja ostatnio co zaczne ogladac jakis film to zasypiam po paru minutach :/ wczoraj maz otworzyl mi piwo i dwa lyki zrobilam i oczywiscie zasnelam ...
    Dzisiaj bylam na warsztatach makijazu bylo ekstra a wizazysta no super ;)
    Co do staran u mnie bez rewelki trzeba szykowac sie nie dlugo na @

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2019, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My wczoraj bylismy na 40stych urodzinach siostry Pawła..
    Tak sie wkurzylam w trakcie, bo okazalo sie, ze ostatnio zatail przede mna bardzo wazna rzecz.. a dodatkowo oklamal..
    Jestem cieta na klamstwa, bo wczesniej mialam kilka lat partnera, ktory doskonale udawal ideala..
    Poczekalam do konca i imprezy i w drodze powrotnej zaczelam z nim o tym rozmawiać.
    Prawie zerwalismy zaręczyny tak bylo......
    Wkoncu tego nie zrobilismy, ale jestem na niego tak zla...
    A na dokladke dostalam @..
    Oby niedziela byla milsza...

Zanetka udanego wypadu..❤😘 piekne foto...

Ruda ciesze sie, ze Helenka wszystko oki 😊😍

Kasztanku tez nigdy nie wiedzialam jak to mierzyc.

Pieknej niedzieli 😘

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2019, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Joasia rozumiem Cię, ja miałam z mężem dwa epizody gdzie zataił przede mną ważne informacje, ostatnio jak znalazłam jego papiery z sądu i zaraz po ślubie, gdzie myślałam, że będzie rozwód po miesiącu małżeństwa.

Ale o wszystkim trzeba rozmawiać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 października 2019, 08:50

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2019, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://mamotoja.pl/zimowa-wyprawka-noworodka-jakie-ubranka-na-zime-dla-dziecka,rzeczy-dla-noworodka-artykul,16265,r1p1.html?utm_source=facebook&utm_medium=mtj&utm_campaign=fmww191026_5&fbclid=IwAR0-Eu9Lwo-lq_DdGhQGX-1n9uL_tXzaVH7_1yGWER0K3UPE4tqz3eE9C1E

Ruda polecam artykuł 😊

Asia przykro mi bardzo z powodu kłótni
    Mam nadzieję że to nic aż tak strasznego i jak emocje opadna to jakoś się dogadacie 😘

• Kaś28 Autorytet

Wysłany: 27 października 2019, 15:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja właśnie wstalam po 2godzinnej drzemce☺

Joanna też jestem cięta na kłamstwo i to bardzo.

Teraz szykuje się na gości a po drzemce czuje się jakoś dziwnie...

-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
    - 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
    -03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
    -10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
    - 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
    -01.2020 start in-vitro ?
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2019, 19:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, tak.. dogadalismy się... ale bylo nieciekawie.

A @ dzis meczy mnie na calego...

Kas my to dzis prawie caly dzien przespalismy.. taka pogoda meczaca..

• Kasztanek Autorytet

Wysłany: 27 października 2019, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 13:31

6.12.2022 💔 puste jajo
    28.06.2024 💔 Zuzia 16 tc
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2019, 20:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasztanku będzie dobrze 😘 musisz trzymać się myśli, ze wreszcie będzie i Twoj szczesliwy cykl..
    Ja tez boje sie tej torbieli.. czuje prawy jajnik niemilosiernie..
    Tej wizyty u ginekologa 13.11 nie bede odwolywac. Niech zobaczy co tam sie dzieję.

Co do tesciow.. tato byl w poprzednia niedziele. Mamie Pawla kupilismy taki duzy storczyk, wiecie zwiniety z polokrag.. a tacie Pawla kupiliśmy dobra wodke.
    Co do spotkania to tato byl bardzo zestresowany. Zrobili na nim srednie wrazenie. Niby byli mili, ale za duzo moim zdaniem mowili o pieniadzach. Ale ogolnie spotkanie na plus.

• MilusińskaMilena Autorytet

Wysłany: 27 października 2019, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, potwierdzam, fatalny dzień. Też przespalismy praktycznie calutki, a ja dziś startuje z nockami. Dobrze że tylko 4 i weekend.

Asia dobrze że wszystko się zakończyło happyendem i się dogadaliscie. Niestety pewne niedomówienia często się zdarzają, trzymam kciuki żeby od teraz wszystko układało się między Wami jak najlepiej 😘

joana_aska89 lubi tę wiadomość

Starania od 06.2018

"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."

atdc9vvj2aass4hn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 października 2019, 20:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Milenka chyba każdy tak sie cieszy na ten krotszy tydzień 😁 współczuję Ci tych nocek..

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2019, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Żanetka widzę, że u Ciebie dzisiaj studnióweczka ❤️
    Pamiętam jak całkiem niedawno Kaga pisała, że zostało tylko 100 dni!

Kaga, Żanetka93 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2019, 08:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda tak calutkie 100 dni...

I pół roku we dwójkę ❤️

Nie wierzę że ten czas tak szybko leci 😊

• Kaga Autorytet

Wysłany: 28 października 2019, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miss każda mama jest silna, bo robi wszytko, co może dla swojego dziecka. Nie katuj się, że nie masz tyle pokarmu. 🙁

Och Ruda sama nie wiem kiedy minęło to 100 dni! Człowiek stanowczo za mało docenia to co jest tu i teraz. Ciągle się na coś czeka, odlicza dni a nie potrafi żyć chwilą. 😊 Ja w ciąży za mało się cieszyłam tym stanem a za bardzo martwiłam czasami słusznie a czasami na zapas.

I to samo się tyczy jeszcze stanu sprzed ciąży. Już kiedyś pisalam, że stanowczo za mało doceniałam życie we dwoje!

Żanetka93 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2019, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaga ja też mam takie wrażenie, że lada moment malutka będzie z nami, bo ten czas tak szybko ucieka.

Czekam też na informację od Lajni, jak tam w szpitalu, jak sytuacja wygląda.

A ja jestem u rodziców, mój mąż dzisiaj pojechał, bo ma na popołudnie do pracy, a robimy sobie też chwilę przerwy od siebie, bo ostatnio u ginekologa wyszedł mi jakiś grzybek, więc on sobie smaruje maścią miejsce intymne, a ja dostałam globulki, żeby zwalczyć dziada. Ale podobno infekcje w ciąży to mega powszechny temat.

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2019, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda też ostatnio miałam mała infekcje
    🙈
    Lekarz mi mówił że teraz tam fajnie cieplutko i milutko więc dla grzyba idealne warunki hehe

Za 2 tygodnie sesja zdjęciowa świąteczna ❤️
    Już się nie mogę doczekać 😊

• nada Autorytet

Wysłany: 28 października 2019, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,

Wkurzyłam się. Okres mi się spóźnia, już drugi dzień. Ze stresu chyba (sikałam w piątek test i było biało wiec nie ciąża raczej). Miałam przyjść 2-3 dzień cyklu na konsultacje i rozpoczęcie procedury invitro... ale nie miejsc do mojej pani doktor. Muszę iść do innego lekarza :/ będę dzwonić jeszcze. Jakby się zaczął normalnie poszłabym jutro i miała z głowy. A teraz się bujaj...

PplPp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 października 2019, 13:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka ☺️
    My dziś pierwszy dzień sami- mąż wrócił do pracy..
    Wczoraj był w szpitalu z kolką nerkową ale go wypuścili. Oby atak nie wrócił.

Kaga jaki masz laktator jeśli nie tajemnica? Bo mój jest jakiś dziwny.. mały się najada a odciągnąć nie umiem większej ilości 😢

Żanetka potem poka zdjęcia 😍

‹‹ 672 673 674 675 676 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ