Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Cześć dziewczyny
Jeśli chodzi o płeć dzidziusia to ja zawsze skrycie chciałam córeczkę. Gdy zaszłam w ciążę to od razu mieliśmy przeczucie że będzie chłopiec, a tu wyszła jednak dziewczynka
Ruda bardzo współczuję podejścia lekarki. Aż słów mi brakuje
Ja od wczoraj jakoś kiepsko się czuje. Mała stała się bardzo ruchliwa. Nie przeszkadza mi to, wręcz przeciwnie, uwielbiam ją czuć ale w nocy tak waliła w pęcherz że szok 🤦♀️ poza tym w nocy dziwnie bolał mnie bok brzucha, tak od biodra i całe biodra mam zdrętwiałe. Czy to normalne? Wczoraj nie miałam siły nawet wychodzić z naszym szczeniakiem więc zrobiła sobie w całym domu toaletę, po prostu super 🤦♀️megson91 lubi tę wiadomość
-
Jejku Nada to musisz być dość młodziutka jak myślicie o 4
Ja mam 30 lat i trójka dzieci to na styk ale tak jak mówisz, zobaczymy co wyjdzie.
Milenka, ja tez może skorzystam z podkładu ciekawe czy można kupić gdzieś stacjonarnie? Wolałabym dobrać kolor na żywo.
Katarynka, mnie też czasami kłuje bok brzucha, podobno to więzadła się rozciągają. Biodra w nocy bolą mnie już regularnie ... ale jestem dość drobną i niską osoba wiec chyba brzuszek ciąży. Poza tym mamy dość miękki materac w sypialni.Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 grudnia 2019, 10:23
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMy chcieliśmy dwójkę i nadal chcemy ☺️
Ale kiedy wrócimy do starań do pokaże czas i przede wszystkim się okaże jak już zderzymy się z rzeczywistością i zobaczymy jak nas pochlonie ten nasz mały gad...
Aczkoliwiek jak tak rozmawiamy nie ukrywamy że nie chcielibyśmy tego odciagac nie wiadomo ile...
Pierwsza sprawa to dlatego że te 2 letnie starania nadla tkwią w głowie więc gdyby historia miała się powtórzyć to... Lepiej zacząć Wczensiej...
Aczkolwiek teraz z doświadczenia napewno zanim zaczniemy zrobimy wszystkie badania od razu już wiemy przecież jakie zwłaszcza nasienie itp...
Druga sprawa to zbyt duża różnica między dziećmi wydaje mi się że nie jest zbyt dobra...
Takie 2 lub 3 lata to oczywiście my uważamy że byłoby najlepiej...
No ale czas i życie pokaże co będzie i czy będzie ktoś jeszcze...
Nada nigdzie się nie stroje ja zawsze jestem elegancka ☺️
A tak poważnie kończy mi się podkład a ja bardzo uwielbiam kryjące i chciałam wypróbować coś innego, bo mój już się znudził...
Ja używałam tego z meybeline
-
Ja mam dzisiaj okropny dzień w pracy. Mamy dziś inwentaryzacje i taaak mi się dłuży że szok. Przyszłam do pracy o 6.30, patrzę na zegarek 3 godziny później a tam 6.35 😁
Ten podkład możecie zobaczyć na wyspach Golden Rosa, jeśli będzie ale powiem Wam że jestem mega zadowolona z niego. Nie jest to podkład typowo zastygający więc krzywdy cerze też nie zrobi, a przypudrowany dobrze trzyma się fajnie na twarzy 🙂Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
haha niee, młodziutka nie jestem w lutym 31 lat na pewno dwójkę robimy jeden po drugim. Jakoś się przemęczę. Chociaż jak na razie jest fatalnie i mam dość. Ale to podobno uroki pierwszego trymestru. U nas też jest troche inaczej. Mamy 5 zarodków do urodzenia, a raczej do dania szansy bo przecież nie każdy musi skończyć się ciążą.
a myślałam, że na sylwestra szukasz. albo jakiś bal czy wesele. Ja na co dzień używam kremu cc i pudru. A od święta mam revlona do skory suchej i jest spoko. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzisiaj widzę, że obchód robi też ta lekarka, jak ją widzę, to mam ochotę się wypisać na własne żądanie, ale leżę tu nie dla siebie, a dla malucha.
Zasięgłam o niej informacji i już wiem, że ona taka po prostu jest i mnóstwo dziewczyn narzekało na to, że sprzedawała im czarne wiadomości, które nie miały nic wspólnego z rzeczywistością.
Dlatego ja już jej nie słucham, przykre jest to, że naraża na stres kobiety ciężarne, mnie przy okazji z nadciśnieniem.
Co do makijażu, ja jak wyjdę, to od razu ubieram się jak Bijons, robię makijaż, perfumuję i zalegam taka piękna i pachnąca w łóżku.
Brakuje mi tego, bo obecnie się czuję jak 💩.
A na święta akurat kupiłam sobie ciążową sukienkę w panterkę.megson91 lubi tę wiadomość
-
Ruda ja leżąc w szpitalu i w ogóle w okresie połogu powiedziałam mężowi, że nigdy więcej żadnych dzieci. Byłam tego wręcz pewna. A teraz zaczyna się zapominać to co złe i po cichu jednak marzę o rodzeństwie dla córki.
Miss bardzo się cieszę.♥️ W ogóle mamy takie samo świąteczne ubranko jak Twoja córa na zdjęciu, które wrzuciłaś na IG. 😁☃️ Tylko że rozmiar za duże, więc chyba na wiosnę będzie go nosić. 😅
My też w tym roku pierwszy od lat sylwester kanapowy...
A teraz zmykam z młodą do szczepienia na rotawirusy. To zakrawa na skandal, żeby trzy stówy kosztowała szczepionka a to nie jedyna dawka... Skąd mają na to wziąć kasę biedniejsi ludzie. 🙄MissKathy92 lubi tę wiadomość
-
haha Żanetka ja sobie ciebie wyobrażałam, że na tańce i bale zawsze masz sile ;d
Mnie też się nigdzie nie chce łazić na sylwestra. Chyba zamówimy pizze i obejrzymy sylwestra z dwójka. Albo jakieś filmy. Jeszcze tylko jutro i WOLNE Ale w nowym roku chce zacząć chodzić na jakieś ćwiczenia. Patrzyłam już sobie wstępnie co tam jest w moim zasięgu obok domu. I znalazłam pilates dla kobiet w ciąży. Chociaż wolałabym jogę... tylko niech mi siły trochę wrócą już.
Ruda co za głupia baba, serca trzeba nie mieć żeby tak kobiety straszyćmegson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTacy lekarza czy lekarki czy połóżne to większość jest bez serca... Dla nich to norma codzienna a dla nas stres...
Pamiętam jak leżałam jak małemu spadło tętno...
A lekarze między Soba rozmawiai coś typu : trzeba podać to i to i zbadać to i to żeby nie stenelo serduszko...
Kurde co stanęło serduszko?
Jak na to usłyszałam to szok a oni mówili to do siebie tak jakby rozmawiai o pogodzie...
Dobrze ze wtedy byl mój mąż i zrobił trochę aferę...
Chcieli go nawet przy badaniu wyprosic ale on powiedział że nigdzie nie wyjdzie i że natychmiast maja coś zrobić...
Gdyby nie mąż wtedy trzymający mnie za rękę to chyba bym padła tam ze strachu jak ich słuchałam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kaga no ta rozmiarowka w kiku chyba trochę nie tak jest bo my dawno wyroslismy z rozmiaru 62 a to jest ten rozmiar i jeszcze trochę za duże
Ja nakupowalam kilka świątecznych ubranek ale niektóre właśnie 62 w pepco i są za małe 🙈
Wczoraj nam przyszedł taki bodziak ❤
A my dziś ogólnie bylysmy u chirurga, znowu mamy pępek zaklejony bo jeszcze troszkę przrpuklinki jest... kontrola 3 stycznia teraz matka zabiera się za sprzątanie, przeraża mnie fakt że święta już tak blisko a w święta chrzest 🤗Kaga lubi tę wiadomość
-
Tych zbiórek internetowych jest tak wiele, że serce pęka. Kazdemu by się chciało pomoc 😢 ja dość regularnie pomagam takiemu Kajtusiowi choremu na EB, ale zawsze staram się przelać chociaż drobną sumę na inne zbiórki.
Miss my akurat tamto ubranko dostaliśmy od kuzyna w prezencie i to rozmiar 68 a mała nosi 62, więc jeszcze chyba długo będzie za duże. 😁 Ja w ogóle planuje zrobić taką skrzyneczkę pamiątkową, gdzie chce schować m.in. pierwsze ubranko, opaskę ze szpitala itd. Kiedys otworzę ja i będę wspominać ten piękny czas, który tak ucieka.
My chrzest mamy 5.01, ale robimy w lokalu, więc chociaż tu pójdę na gotowe. 😁 -
Kaga jak rozmiar 68 to faktycznie jeszcze długo bo moja kluseczka z tych większych dzieci a 62 duże
No i też chce zrobić takie pudełeczko z rzeczami małej i na pewno te body zostawię na pamiątkę ❤ mam tez jej pierwszy strój w którym wróciła ze szpitala zostawiony
No my też chrzest w lokalu robimy, gdybym miała większe mieszkanie to byśmy zrobili u nas, będzie tylko najbliższa rodzina ale i tak 12 osób nie upcham A w mieszkaniu muszę ogarnąć bo mamy fotografa i muszę zrobić miejsce na ubieranie i zdjęcia A narazie nasz domek wygląda jak graciarnia 😂 jestem w czarnej dupie za przeproszeniem bo nie wiem co zrobić z taką ilością rzeczyKaga lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny