Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Oj Miss ... ☺️ Dziękuje ! Chciałabym...
prawda jest taka, że bardzo wypadają mi włosy , ciało już nie jest takie sprężyste i jędrne, piersi coraz większe i cięższe, ale trzeba to zaakceptować
Żanetka, a Ty ćwiczysz jeszcze? Dla mnie jako instruktora fit i trenera ograniczenie wysiłku fizycznego to jakiś kosmos 🙈 Ciężko się przestawić.8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
Ja już lepiej sie czuje😊
Dziewczyny pięknie wygladacie😊
Takie maluchu w świątecznych ubrankach to przeslodki widok😊
Wlasnie zrobiłam dla męża na kolację kurczaka z ryzem w sosie slodko-kwaśnym i aż mi ślinka ciekla na widok i zapach😭😭-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyKas bo ty dieta tak? Przez tą alergie
Co wogole jadasz teraz?
🙈🙈
Milenka udało mi się znalesc dzisiaj podklad który poleciłas
To jest istne cudo...
Nałożyłam sobie już popołudniu dla przetestowania i aż żal zmywac
I zapłaciłam cale 32 zł
Dziękuję ❤️ -
Dziewczyny wyglądacie oblednie ❤️
Cieszę się że jesteś zadowolona z podkładu i że mogłam pomóc 🙂 jaki kolor masz? Szkoda że jest tak niewielka gama kolorystyczna, choć teraz chyba dodali jakieś odcienie dla bladziochów. I należy pamiętać żeby nie sugerować się numeracją bo 3 jest ciemniejsza niż 5.Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, czy mogłybyście mi przypomnieć z jakiej firmy jest ten podkład? 😘06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Stookrotka jaka Ty piękna ❤️
Kaga my też robimy chrzest 05.01. Msza o 15.30, potem obiad w lokalu. Jutro zamawiam tort
Małemu zakładam już 62 i niektóre 68, na chrzest nic specjalnego nie kupowałam na razie. Mam koszule z muszka i spodnie
Po porodzie też mówiłam, że nigdy więcej a teraz powoli zaczynam kombinować, że może pod koniec przyszłego roku można by zajść ponownieStookrotka, Kaga lubią tę wiadomość
01.11.2019 Filip ❤
27.01.2021 Mikołaj ❤ -
nick nieaktualnymegson91 wrote:Dziewczyny, czy mogłybyście mi przypomnieć z jakiej firmy jest ten podkład? 😘
Golden Rose Total cover 2w1
Milenka poleciła i jak dla mnie suepr
Fajnie kryje a mi o to chodziło
Ja go spotkałam w przydrożnej drogerii,
Jesce trafilam na promocję z 39 zł na 32
I z tej samej firmy wzięłam sobie jeszcze szminke i kontorowke 😂 -
Nie miałam nigdy od nich podkładu ale szminki są super. Zwłaszcza te w ołówku. Może skuszę się na podkład tez jak będę w drogerii... Milena rozkręciłaś im marketing
Kosmetycznie to przy okazji zamawiania prezentów skusiłam się na nowy pędzel. Liczę, że jeszcze się wyrobią z paczkami. Mam takie ładne nowe cienie będę szaleć na święta
)
Kurde muszę ominąć jedna dawkę luteiny bo jak pomyśle ze mam ja wziąć pod język to aż mnie cofa. Jak raz nie wezmę nic się nie stanie a i tak pewnie bym zwymiotowała...
Z przyjemniejszych rzeczy zebrałam się w sobie. Dzisiaj miałam więcej energii I ani razu nie spałam w ciągu dniazrobiłam naleśniki i ciasto na pierniczki. Mąż jutro będzie wałkował i wycinał. Jeszcze tylko to zdobić :o w sobotę mam imprezkę urodzinowa, w niedziele świąteczną przed świetami. Dobrze ze wolne wzięłam.
-
Dziewczyny robicie glazurę na pierniki? Ja chyba zrobię w tym roku. W pytaniu na śniadanie była dzisiaj taka specjalistka od pierników i mówiła, że ładniej wyglądają bo są takie błyszczące a nie matowe. Jajko i mleko i podobno się miesza i tyle. Lukier się tez lepiej trzyma.
-
Kas a Ty jesteś na jakiejś diecie eliminacyjnej ze względu na te alergie?
Rozumiem Twój ból. Też czasami patrzę jak mąż coś je i musze walczyć ze sobą przez tę dietę bezmleczną. Ostatnio zjadł cała Milkę na moich oczach 😢 ale w sumie dzięki temu się milion razy lepiej odżywiam.
Z Golden Rose mam pełno szminek 😁 kiedyś miałam fazę na te matowe i ciągle kupowałam nowe. Szkoda tylko że tak usta wysuszają.
Ojejku to ja myślałam, że moja córa to kluseczka a ona ciągle 62 nosi. U nas chrzest na początku miał być na 12 osob, ale nie wyobrażałam go sobie bez jednej części rodziny i zrobiło się 28. 🙈 -
Dziewczyneczki, moja kuzynka jest w 2giej ciąży i wysłała mi zdjęcie USG z 12 tyg. Niestety lekarz nie powiedział czy 👧🏼👦🏻
znacie się na „przewidywaniu” płci ze zdjęcia ? 🙈
Słyszałam, że jak wyrostek jest do góry to chłopak a jak płasko to dziewczynka 😊
https://zapodaj.net/111489fdd908a.jpg.html
MilusińskaMilena lubi tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
MilusińskaMilena, RudaMaruda25, Żanetka93, Kaga, Stookrotka, MissKathy92, Lajni85 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny