Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyRuda on razem ze mną w to nie wierzy 😀 szuka w necie info jak to możliwe i kiedy to mogło się stać. Cały czas mówi mi że beta wysoka i to już praktycznie pewne a ja się martwię i nie wiem jak wytrzymam do wtorku. Myślisz, że jakbym powtórzyła betę jutro po południu to by coś podrosla? Bo nie wiem jak z ginem we wtorek 🤔
-
nick nieaktualny
-
OMG!!! Wchodzę na forum i widzę, że ostatnia napisana wiadomość jest przez Iskierkę a przecież wiem, że miała się odezwać jak się uda...
Wzruszyłam się, naprawdę. ♥️♥️♥️♥️ Co za świąteczny prezent! 💞 Trzymam kciuki, by wszytko było super. Najwięcej ciąż jest właśnie z tych bezowulacyjnych cykli. 😂
Żanetka Tobie też najlepszych Świat życzę 🙂
Megson super włosy! A tatuaż pokaż w pełnej okazałości, też jestem fanem HP. 😁
Iskierka87, megson91 lubią tę wiadomość
-
Iskierko gratuluje 😍
Iskierka87 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyIskierko, możesz próbować jutro choć faktycznie najpewniej by było we wtorek, ale z racji że święta może lepiej nie czekać z ginem.
No ale macie piękny 🎁 pod choinkę 🎄!!!
To będą wasze najpiękniejsze święta, bo pierwsze we troje!Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 grudnia 2019, 14:06
Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny z całego serca ❤️ ale szczerze nie wiem co mam teraz myśleć i co robić kompletnie. Czy dzwonić do gina czy jechać od razu do szpitala gdzie on przyjmuje i pytać go co dalej, czy czekać do jutra i powtórzyć betę razem z progiem czy dopiero we wtorek no nie wiem
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyIskierko jak super, że zostaniesz tu z nami!
Dla takich wiadomości warto było czekać na Ciebie!
Ja to bym poszła do gina, a we wtorek poszła zrobić te badania i będziesz widziała jakie wyniki - we Wigilię laboratoria pracują chyba normalnie, w razie czegoś zadzwonisz do gina co robić.Iskierka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mi się wydaje, że masz rację z tą kasą i wizytą. Jeżeli beta będzie rosła to to będzie super znak. Ja miałam w sobotę betę ponad 1000, u ginekologa byłam we wt czy śr i nie zrobił mi USG. Wiadomo pewnie zależy od lekarza i sprzetu, ale wyobraź sobie jakbyś się stresowała całe święta, gdyby lekarz jeszcze nie znalazł pęcherzyka. Wiem, bo przeżywałam to z sercem. Dawno powinno już być a nie było...
Cieszę się bardzo, że ten rok kończy się tyloma dobrymi wiadomościami na wątku. 🤗
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny