Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMelduję że z pomocą męża się umylam i czuję się jak człowiek...
Z gorszych rzeczy mega boli mnie krocze zaraz mam być czymś smarowana...
No i o 18 zmieniła się położna i jest okropna
Po południu była mega babka kładla mi małego na piersiach glaskala go mówiła żeny tak leżał bo będzie przyzwyczajać się do piersi wrecz położyła mi jego główkę na sutkach
A ta wręcz go szarpie i na siłę do mnie pcha a on się złości 😠😠 i ja tak samo...
Ale naszczescie wrócił mąż i jakoś ja go ta baba zobaczyła to się zrobiła bardziej delikatna
Jak dobrze pójdzie to środowa noc spędzimy już u siebie zależy jaka będzie druga doba
Milenko trzymam kciuki za Twoje jutrzejsze badania ✊
Ruda za miesiąc utulisz córeczkę i wszystko inne przestanie istnieć
Wspaniałe uczucie
Już odliczamy do następnego dzidziusia
Asia weź się za teściowa od razu dobrze robisz bo inaczej wejdzie ci na głowę i później nie dasz sobie z nią rady
Megson ciśnienie trochę niskie ale puls wysoki eh
Może taka pogoda
Why czemu usunęła konto i tak odeszła bez pożegnania?
A i nie jestem was wszystkich w stanie wymienić więc wszystkim razem i każdej z osobna bardzo dziękuję za gratulacje
Od teraz mamy w naszym teamie nowego towarzysza
Jak coś pominelam przepraszam ale starałam się w miarę nadrobić
Miałam w sumie spać ale mały jest ze mną i wręcz chce przy nim czuwac i na niego patrzec mimo że cialo wola o sen ❤️emdar, megson91, MilusińskaMilena lubią tę wiadomość
-
Żanetka, ale jak się czujesz w ogóle? Mały cudowny❤️ Nie dziwię się że nie chcesz spać żeby na niego patrzeć 😀 Kurde, już się nie mogę doczekać mojego Julianka ❤️. Ale niech jeszcze posiedzi że dwa - trzy tygodnie(dziś kończę 36tc)chociaż tak jak piszę, czuję że przenoszę małego🙄(Ruda, Twoja Helenka będzie czuję szybsza niż mój Julek😀)
Ciśnienie dziś fatalne jest...megson91 lubi tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualnyEmdar fizycznie słabo nie ukrywam
Najbardziej mnie boli krocze po tym nacinaniu
Wygladalam okropnie z pomocą męża jakoś się umylam więc pomału wracam do żywych...
Troszkę po południu zasnęłam ale odkąd przynieśli małego to mimo że on śpi i też bym mogła to tak jakoś na niego patrzę i sen odszedł w zapomnienie...
Około 22 będziemy się karmić 😊emdar lubi tę wiadomość
-
Ale się cieszę z Was Żanetka 💜💜💜
Żanetka93 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Żanetka, dojdziesz do siebie.Podobno nacięcie krocza bardzo boli... Kurde, może uda mi się uniknąć, zobaczymy. Najważniejsze że Fabianek już z Wami ❤️ I trzymam kciuki za karmienie ✊Jeszcze raz najszczersze gratulacje kochana 😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 20:44
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
Megason jak dla mnie ciśnienie okej. (bo mam zazwyczaj niskie).
Zdarza się czasem że mam jeszcze niższe a puls wysoki.
I czuję się normalnie. Po prostu taki typ ze mnie.
Najlepsze są jak idę do lekarza 160- 180
Muszę się z tego nieźle tłumaczyćmegson91 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Ruda
To prawda. Efekt białego fartucha
Strasznie upierdliwy efekt z którego nie raz musiałam się nieźle tłumaczyć.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Zanetka Ty chwilę po porodzie a pierwsza zauważyłaś że Why usunęła konto
Kurde może to jakoś przez pomyłkę w sensie błąd systemu bo nie wierze że by tak odeszła bez pożegnania... -
Dobrej nocki Kochane 😘😘😘06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Miss ja to też mam nadzieję, że Why wróci. Heh to moze głupie, ale dla mnie jesteście takimi internetowymi kumpelami i lubię wiedzieć co u Was. Powinnam się już dawno wymiksowac, bo już nie jestem staraczką, ale przywiązałam się.
Do Why mam szczególny sentyment, bo nasze ciążę zaczęły się tego samego dnia i tego samego dnia w odstępie godziny urodziłysmy dzieciaki w pobliskich miastach.
Wiec Why wracaj tu z tym swoim małym przystojniakiem!!! A jeżeli jednak nie zdecydujesz się wrócić 😪 to niech Wam się wiedzie! 😘
Dobranoc!
Zanetka cudownej nocy z Synkiem 💙Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 stycznia 2020, 23:39
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny