Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Why szok 😳😳 bo tak ciężko przedzwonić...
W ogóle dziwi mnie to co piszecie, że w przychodni natknełyscie się na chore dzieci. To Wasze przychodnie nie robią zapisu na zdrowe i chore dzieci? Ja jak chce się umówić to najpierw pada pytanie czy dziecko jest zdrowe czy chore. Szczepienia są w określone godziny, tak by nie spotkać chorych dzieci w poczekalni. Szczerze ile razy byłam w przychodni to nawet nikogo w kolejce nie spotkałam, jedynie w drzwiach się mijamy, bo wchodzi się na umówiona godzinę.
Mam kontakt z Lajni na messengerze i ona też mi mówi, że dopiero mieli pierwsze szczepienia, bo takie kolejki u nich. A my już jesteśmy po dwóch seriach i po wszytkich rotwairusach. 😳 Chyba przestanę narzekać na przychodnie. 😂
Heh widzę że chyba wszyscy zajęci życiem, bo tak mało tu ostatnio postów 😅 mi się już kręci dziś w głowie ze zmeczenia, mała chyba zaczyna zabkowac. Cały dzień krzyczała (nie płakała, krzyczała), przestała dopiero po gryzakach z lodówki i maści na ząbki. W nocy zwykle miała jedna pobudkę, od dwoch nocy po trzy. Chodzimy jak zombie... -
Kaga u nas nie ma czegoś takiego jak zapisy na chore i zdrowe dzieci a to by duzo ułatwiło sprawę ale przypominam że mieszkam na zadupiu więc tu na pewno czegoś takiego nikt nigdy nie wprowadzi... A mnie aż trzęsie z nerwow jak musze z Amcia iść do lekarza a w przychodni wiecznie jakieś obsuwy i się kumulują te zarazki
-
Dzień Dobry 🥰🥰🥰06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
Hej ciocie ❤️
Mamy ostatnie mniej u was bo mój tatuś wrócił do pracy i mama poświęca cały swój czas mi
Albo mnie nosi, albo spacerujemy, karmi, a jak śpię to gotuje i czuwa nade mną
Czasem mam wrażenie że jak śpię to cały czas na mnie patrzy 😆
Tesknie trochę za tata i mama musi mnie wtedy nosić
Ale wieczorkiem tatuś wraca i mnie kąpię a później sobie leżymy razem...
A za tydzień tatuś ma nocki to i dnie będziemy razem
Muszę jakoś się wbić w ten rytm kiedy jest a kiedy nie bo mamę to kiedy nie zawołam to przyjdzie 😆
Pozdrawiam was serdecznie 😅😅😅RudaMaruda25, Why.Not.Now, joana, megson91, Kaga, Jane208, MissKathy92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda podwójny palm face😍😂
Żanetka uwielbiam stopki dziecięce 😍 Ciagle je całuje
Kaga u nas tez na godzinę szczepienie wiec bylismy na 11... a dziś tak dziwnie wciąga powietrze co jakiś czas i daje taki odgłos ze aż do położnej zadzwoniłam. Może i panikuje ale nie wyobrażam sobie ze mogłabym coś zlekceważyć nie daj Boże..
Z tego wkurzenia wczoraj zarezerwowaliśmy wakacje 😂😂😂🤦🏼♀️
Pranie się robi, kawa się pije (goraca) to znak ze Maks śpi 😂
Dzień dobry ❤️
megson91 lubi tę wiadomość
-
ABI ale mi przykro jaki teraz plan działania? Może suple i kolejna próba za 3 miesiące? Najgorsze, że trzeba na to tyle czekać.
Why żenada. Ja tez slyszałam o takim podziale, ze dzieci chore i zdrowe.
Megson a myślałam ze zrobiłaś już pappa.
U mnie ostatnio nuda, dzisiaj znowu idę na kolacje firmową i nie wiem co tam zjem 🤷🏼♀️
megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale macie słodkości w domu 💜💜💜💜
Wycałujcie i wytulcie od wirtualnej ciotki klotki 😂😘💜
Żanetka93 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Dziewczyny, mam wyniki pappy 🤯
Jak bardzo jest źle??? 😥
HCG wolna podjednostka beta - 51,4 ng/ml
PAPP-A - 6,40 mIU/ml
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMegson, ja też nie robiłam, bo mi nawet wręcz odradzali to robić.
Why, zazdroszczę wakacji, my może się chociaż nad polskie morze wybierzemy z naszym maluszkiem.
A my dzisiaj po pierwszej wizycie położnej, no i pierwsza kąpiel w domu. Mała to uwielbia wodę, myślałam że będzie krzyk, a widziałam, że dobrze jej tam.
W ogóle to złote dziecko, ja nawet nie wiem jaki ona ma płacz, bo niemalże cały czas śpi, na jedzenie ją budzimy i od razu po też śpi. Chyba nie ogarnęła, że juz jej nie ma w brzuszku. W ogóle niepotrzebnie się stresowałam, że niedojada, bo ładnie przyrosła na wadze.
Następna wizyta położnej w sobotę, a w niedzielę jedziemy do pediatry, bo pani nam przez tel powiedziała, że nie ma co jej teraz do ośrodka przywozić, bo sezon w pełni grypowy.
No i pani położna powiedziała, żeby na razie nikt z zewnątrz jej nie odwiedzał, bo jest wczesniaczkiem i mogła by sobie nie poradzić z bakteriami, więc gości mamy z głowy 😎
Ja już dzisiaj wysprzątałam cały dom. -
Nie mam żadnych norm na wyniku 🤯
Wysłałam wyniki Wojasowi, on ma mi obliczyć to i odpisać 🤯06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Miss no to faktycznie masakra. Dzielenie dzieci na zdrowe i chore jest naprawdę prostym pomysłem a tym samym genialnym w prostocie. Aczkolwiek ma to swoje minusy, bo z dnia na dzień ciężko się dostać do lekarza. 😕
Why super ❤️ my jeszcze nie mamy planów wakacyjnych, zobaczymy jak będzie. 🙂
Megson niestety nie pomogę z tymi wynikami.
Cudny Fabianek i cudna Helenka. ❤️
Jejku moje dziecko nigdy nie było grzeczne, ani śpiące, ani nic z tych rzeczy. Teraz tak mało wchodzę, bo całymi dniami się bawimy. Opowiadamy, śpiewamy, tłumaczymy swiat. Dziś jest lepszy dzień, ale wczoraj to musiałam nadgarstek bandażem owinąć, bo tyle się nosiłysmy. 😅 Ale i tak jest moim skarbem największym ❤️❤️❤️ostatnio ciągle patrzy nam na jedzenie, właśnie zjada wzorkiem mój koktajl z awokado. Chyba to rozszerzanie diety będziemy przyspieszać 😅
Jejku dziś miałam dwa sny. Jeden ze Milenka nam tu wrzuciła test ciążowy pozytywny ❤️ a drugi że rzuciłam laktatorem w teściów. 😅 -
nick nieaktualnyKaga fajne te sny obydwa mi się podobają 😅😅😅
Ruda mój też uwielbia wodę 😅
Jak go wyciągamy z niej to się wkurza 😅😅
Wogole już się zaczął robi taki pocieszny ❤️
W sensie takie minki różne stroi i uśmiecha się tak słodko
Albo obudzi się i leżę sobie i tak paluszki rozkłada i zaciska 😅😅😅
Śmieszne to wszystko 😅RudaMaruda25 lubi tę wiadomość
-
Żanetka a najlepsze jest to, że to dopiero początek wspaniałych chwil. 🙂 Szczerze gdy nie byłam rodzicem, nie bardzo rozumiałam te zachwyty: a bo moje dziecko już..., a bo moje dziecko nauczyło się... Itd.
Teraz każda nowa umiejętność to taka radość 🙂🙂
Żanetka93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny