Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMi się najbardziej podoba, jak chce ją jeszcze dokarmić, a ona już nie chce jeść to robi taką śmieszną minę, pełną konsternacji.
Ale dla mnie to jest dziwne, że ona cały czas śpi, przebieramy ją to śpi, jak ją wybudzamy - zje, a później śpi. Podczas szczepienia też spała i nawet nie zapłakała.
Aż czasem muszę ją dotykać, bo się boję, że nie oddycha. Póki co w nocy śpimy z mężem, tylko ustawiamy sobie budzik na karmienie jej.
W szpitalu miałam chwile załamania, teraz jestem już po prostu szczęśliwa, bo zdałam sobie sprawę, że mam już wszystko!
-
nick nieaktualnyRuda mi raz znajoma co miała wczesniaczka opowiadała ze z początku też dużo spał że nawet się Martwili czy z nim wszystko ok ale ze podobno w terminie gdzie miał się urodzic już zaczął się tak zachowywać "normalnie" czyli poplakusial coś i wogole
Ruda poprsotu śpiąca królewna ❤️
Korzystaj 😅😅
Mój za to lubi czasem pośpiewać 😅😅
Wogole tatuś przeżył strasznie powrót do pracy 😅
Jak wraca to mi go zabiera i opowiada mu takie głupoty ze szok a ten tak leży jakby go zacięcie słuchał haha 😅😅 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMi obecność męża dużo pomogła bo na początku razem i raźniej było no bo nagle takie małe stworzenie
A druga sprawa dużo pomagał np w obowiązkach domowych ale też i mega się zaangażował w małego
Mieliśmy taki podział np ja go nakarmilam i tatuś go sb np lulal w wózku a ja w tym czasie ogarniałam cycki albo szłam do WC się spokojnie umyć
Teraz mąż jest na dniowkach to nagle jak się zostało z tym że tak to nazwę samemu to różne idzie to ogarnięcie poprostu czas leci jak zwariowany pyk i nie ma dnia
Ale za to wieczorem mąż wraca to małego kąpię i leżakują sobie a ja w tym czasie biorę sobie spokojnie prysznic później karmienie a później mały śpi to mamy taki czas dla siebie coś zjeść i wgl
Za tydz ma nocki więc zobaczymy jak to bd wyglądało 😅
Wlasnie why co wy to macie za sprzet co tata widzi w pracy co się dzieje?
Chcielibyśmy taki 😊 -
Dziewczyny życzę Wam Walentynek pełnych miłości ❤️
My mamy podwójne święto z racji dnia sw. Walentego ❤️❤️❤️
Dlatego odcinam się od neta i cały weekend spędzam z moją wyjątkową córeczką 🥰🥰🥰
Udanego weekendu 😘😘😘 -
nick nieaktualnyJa również wam życzę udanych Walentynek!
Szczególnie dziewczynom staraczkom, oby ten dzień zakochanych zakończył się tak, że w październiku przyjdzie na świat wasze małe Bobo ❤️
A wszystkim dziewczynom dużo miłości, bo to najpiękniejsze uczucie na świecie, kochać i być kochanym ❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJejku, dziewczyny ja to się zarzekałam, że nie chce już więcej dzieci, mój mąż też po tym co przeszliśmy, a wczoraj leżeliśmy sobie w łóżku i on z tekstem do mnie, że kiedy staramy się o następne, a ja mu na to że może za 3 lata 😂😂😂
Ja oszalałam chyba!Kaga, joana, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPierwszy tydzień był straszny, ale jak na nią patrzę taką malutką to faktycznie zdaje sobie sprawę, że bycie matką to błogosławieństwo!
Ale w trudach rodzi się szczęście!
Żanetka, jaki on do Ciebie podobny! ❤️❤️❤️
Przystojniak!
Może moja Helena się kiedyś zakręci koło Twojego synusia!Żanetka93, megson91 lubią tę wiadomość
-
Ruda haha u nas ten sam scenariusz. Płakałam jak bobr, że żadnego dziecka więcej a teraz nie wyobrażam sobie, by córeczka miała być jedynaczką. ❤️
Dziś jak dzwoniłam po żłobkach to serce mi pęka, że kiedyś ja będę musiała tam oddać... jeżeli planujecie dziewczyny to zlozcie już wnioski. Oczywiście szukamy prywatnego, bo w publicznych jesteśmy na tak odległym miejscu, że masakra. Jak zawsze... uczciwy, pracujący obywatel musi dostać po dupie a wspiera się kogo innego.
Heh my już z Why planowałysmy romans naszych dzieci a tu widzę kolejny w drodze. 😅
Dużo miłości z okazji Walentynek ❤️❤️❤️megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Żanetka93, RudaMaruda25, joana lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny