Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Asia, ja polecalam „rodzic można łatwiej” Iza debinska - czytam drugi raz 😊 Naprawdę super nastraja do porodu.
Prócz tego również przeczytałam „w oczekiwaniu na dziecko” i „pierwsze chwile z noworodkiem” - opasłe książki
Ja prócz książek uwielbiam oglądać filmiki na YouTube typu: mamylamy, Mariola kurczynska,
Jordan page, familyfunbymum i różne inne doświadczone mamy 😊
Miss, ja nie wiem czy na Twoim miejscu bym teraz pojechała bo ludzie są nieodpowiedzialni, chorzy wychodzą z domów, chodzą do pracy, sklepów itp. Tym bardziej, że teraz jest sezon grypowy który za jakiś czas powinien się skończyć wiec może ten drugi termin to lepszy pomysł.joana, megson91 lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualnyJedziemy już do domu, z główką małej wszystko w porządku, ma jedynie 2 mm torbielka, ale to nie jest nic czym powinniśmy się przejmować - tak powiedziała pani doktor.
Tylko leży na leżance, pani doktor ją bada, a ona puściła tak soczystego bąka, że aż mi wstyd było 😂🙉Stookrotka, megson91, Kaś28 lubią tę wiadomość
-
Stokrotka ja najbardziej się boje ze trafię na chorego rehabilitanta - na to kazała najbardziej zwrócić uwagę ta rehabilitantka do której chodzimy prywatnie... Bo od takiego kogoś takie małe dziecko najszybciej się zarazi
A co do drugiego terminu to się boje ze będziemy musiały długo czekać a tak się staralam żeby ten turnus był jak najszybciej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 18:18
-
Ja rowniez planuje z mezem fajny regal z naszymi ulubionymi ksiazkami. Uwielbiam wypożyczać ale i kupowac. Ale ja to jestem czlowiek starej daty i dla mnie zapachu ksiazki, struktury kartek nie zastapi nic 😅😂
Stokrotka napewno zerkne na ta pozycje 🥰 i zapewne bedzie wlasnie kolejna do kupienia 😊
Miss wspolczuje takiego dylematu, bo domyslam sie jaki to dla Ciebie ogromny stres 😔😘
Ruda super wiadomosc ❤😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 20:20
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Gratuluje Iskierko! 😊💖
Super, ze będzie kolejna forumowa dziewczynka!!!
według GUS-u rodzi się więcej chłopców niż dziewczynek w Polsce 😊 Także nadrabiamy!
https://naforum.zapodaj.net/905c51d4991e.jpg.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 20:54
Iskierka87, megson91 lubią tę wiadomość
8cs ❤️
03.04.2020 Anastazja 💖 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iskierko gratulacje!!! 💜💜💜
Iskierka87 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualny
-
Iskierko gratulacje ❤
U mnie na wrześniowym fiolecie narazie rowno po 6 😅
Ciekawe co bedzie u nas. Ale jakies mam mocne przekonanie, ze chłopiec 🥰
Moze 25.03 sie okaze 😜Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 marca 2020, 21:25
Iskierka87, megson91 lubią tę wiadomość
Adaś
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja niestety mam tylko prywatne wizyty, ale lekarz ostatnio stwierdzil, ze nic zlego sie nie dzieje to kolejna moze byc za miesiac... i tak o🤷♀️ ewentualnie mam przyspieszac gdyby cos sie dzialo..Adaś
-
nick nieaktualnyJoana ja na początku też chodziłam tylko prywatnie ale mój lekarz był bardzo drogi bo za wizytę bierze 250zł plus jeszcze badania to za dużo mnie wynosiło. Poza tym był to lekarz z kliniki niepłodności i w sumie już nie potrzebowałam jego pomocy w tej dziedzinie 😉 dlatego poszukałam gina na NFZ Teraz mam wizyty też co 3/4 tygodnie ale przynajmniej nie muszę płacić i badania mam darmowe. Jedynie za pappe płaciłam 100zl a to i tak podobno spoko cena. Do prywatnego wczoraj poszłam całkiem nieznanego lekarza z polecenia koleżanki i okazał się być bardzo sympatyczny i co ważne dokładny w tym co robi. Jestem bardzo zadowolona z wizyty i wziął tylko 150zl więc było warto 🙂 teraz chodzę całą w skowronkach 😁 hehe
megson91 lubi tę wiadomość
-
Super, ze masz taka mozliwosc dwoch lekarzy 🥰 u nas to nie przeszloby organizacyjnie. Ja licho jezdze autem a do kazdej najbliższego lekarza mam 30 km minimum..
Takze wybralismy lekarza w moim rodzinnym miescie, 40 km od nas. I w tamtym szpitalu planuje rodzic(ten lekarz tam tez pracuje). Musi wozic mnie maz. Zostawia rano u taty, a po pracy na szybko odbiera i jedziemy tam.
Gdyby doszly jeszcze dodatkowe wizyty u innegi to chyba umarlabym z moja ciazowa choroba lokomocyjna w drodze..
Normalnie prawie w ciazy nie wymiotowalam a jazda autem zawsze konczy sie jednym pawiem🤦♀️☹
Ale kazda wizyta zawsze byla co 3 tyg, ale teraz uznal, ze mozna dluzej poczekac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 marca 2020, 10:12
Adaś
-
Ah nie rodzić godnie tylko Rodzić można lepiej! Pomyliłam się. Znalazłam chyba już wózek dla nas. Mutsy mi się podoba. Pooglądam jeszcze recenzje i będziemy polować.
Ja teraz czytam Złe matki są najlepsze (dostałam od przyjaciółki) i ta książka jest świetna!! A w poniedziałek idę odebrać Najszczęśliwsze niemowlę w okolicy kupiłam używaną, po sąsiedzku, z bloku obok. Też muszę część książek posprzedawać.
Iskierka gratki
Asia pocieszę cię, później jest lepiej. przynajmniej u mnie ten drugi trymestr dodaje mi wiary, że ciążę da się przeżyć.i też lekarz każe przychodzić co 3-4 tygodnie. Podobno tak się chodzi w zdrowej ciąży nie ma co się martwić.
Dziewczyny wy się udzielacie na fioletowej stronie? Ja się nie mogę przekonać cosmegson91 lubi tę wiadomość