Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Samosiowa
To super
Ruda
Niby tak ale co roku też nie robisz imprezy z rozmachem.
Mój nie miał nic do gadania. Zrobilam a teraz zadowolony z tego że szok* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
Hejo
Megson, chcemy kupić qashqaia tak 2012-2014 rocznik żeby się nie spłukać jakoś bardzo
Samosiowa kurcze niezła impreza że każdemu po apartamencie wynajęli :d a jak Twoja aktywność? Ciągle ćwiczysz? Pamiętam, że byłaś nieźle wkręcona w takie fit życie
Ja od męża już wczoraj dostałam kwiatki (bukiet tulipanów i bukiet różowych goździków), a zaraz idziemy na kawkę z okazji dnia kobiet :d
Jestem za balowaniem z okazji 30, takie okrągłe urodziny ma się raz na 10 lat w końcu :dmegson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnynada wrote:Hejo
Megson, chcemy kupić qashqaia tak 2012-2014 rocznik żeby się nie spłukać jakoś bardzo
Samosiowa kurcze niezła impreza że każdemu po apartamencie wynajęli :d a jak Twoja aktywność? Ciągle ćwiczysz? Pamiętam, że byłaś nieźle wkręcona w takie fit życie
Ja od męża już wczoraj dostałam kwiatki (bukiet tulipanów i bukiet różowych goździków), a zaraz idziemy na kawkę z okazji dnia kobiet :d
Jestem za balowaniem z okazji 30, takie okrągłe urodziny ma się raz na 10 lat w końcu :d -
Samos88 tymczasowo;) wrote:Phiczku dziekuje Ci za Twoje posty w koncu moglam oderwac troche glowe od staran i mysli o dziecku znikam jakby cos to priv
Nada
Też tak sądzę że trzeba zabalowac na 30stkeWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 12:30
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Samosiowa a jak dalsza diagnostyka?
Ja na dzień kobiet od męża dostałam kase i zamówiłam sobie nike cortez 😁
Phiczek w środę mamy wizytę w Katowicach, bede cisla o drożność.
Sytuacja z mężem taka, ze zagrozilam rozwodem żeby się ogarnął z alko. Powiedziałam, ze nie jest gowniarzem co to ledwo dostal prawdo do picia alko tylko 34 letnim facetem, który chce budować dom. Obrazil sie rozwód a wieczorem sie przytulal więc dotarlo co mówiłam.
Dziewczynki w Dniu Kobiet wszystkiego co najlepsze, najpieknieksze, najcudowniejsze, najkochansze i w ogóle wszystkiego naj😘😘😘megson91 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Kaś28 wrote:Samosiowa a jak dalsza diagnostyka?
Sytuacja z mężem taka, ze zagrozilam rozwodem żeby się ogarnął z alko. Powiedziałam, ze nie jest gowniarzem co to ledwo dostal prawdo do picia alko tylko 34 letnim facetem, który chce budować dom. Obrazil sie rozwód a wieczorem sie przytulal więc dotarlo co mówiłam.
Dziewczynki w Dniu Kobiet wszystkiego co najlepsze, najpieknieksze, najcudowniejsze, najkochansze i w ogóle wszystkiego naj😘😘😘
Ale jeśli to pomogło no to super. I liczę na to że się ogarnie. Bo jak nie to Phiczek go postraszy hehe... Niech się już boi gadzina malutka
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 16:25
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyKaś28 wrote:Samosiowa a jak dalsza diagnostyka?
Dziewczynki w Dniu Kobiet wszystkiego co najlepsze, najpieknieksze, najcudowniejsze, najkochansze i w ogóle wszystkiego naj😘😘😘
W sumie same dobrze wiemy co nam potrzeba
Kaś za tydzien ide na laparoskopie a za miesiac bede w ciazy ;p haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 16:32
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kochane kobietki, ja tak z doskoku, bo u mnie nadal baby blues na całego😒 Chciałam Wam tylko w Naszym Babskim Dniu życzyć wszystkiego co Najlepsze dla Nas!
U nas trochę lepiej, ale nadal ciężko. I jak dziś rozmawiałam z przyjaciółką, początek macierzyństwa, to dla mnie najpiękniejszy ale i - jak dotychczas - najtrudniejszy czas.
Odezwę się więcej jak trochę okrzepnę. Ściskam Was tymczasem wszystkie z moim Julkiem ❤️megson91, joana lubią tę wiadomość
42 lata
08.03.2019 puste jajo płodowe💔
17.02.2020 Julek 💙 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMiałam najpierw laparotomię i w listopadzie 2018 laparoskopię, dwa miesiące mieliśmy uważać żeby nie zajść w ciążę, później dostaliśmy zielone światło, 4 cykle i ciąża.
Tylko ja miałam te zabiegi że względu na mięśniaki.
Wiec, może nie miesiąc jak piszesz, ale pół roku i zobaczyłam dwie kreski na teście, a 1,5 roku po zabiegu już mam Helenkę ze sobą
Więc oby ta laparo, okazała się dla Ciebie tak szczęśliwa jak dla mnie. Trzymam kciuki ✊Samos88 tymczasowo;) lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja zamawiam właśnie zaproszenia na chrzest Heluni.
No i muszę pomyśleć co dla mojego męża w ramach prezentu, ale poważnie myślę o zegarku lub smartwatchu. Tylko że mój mąż bardzo nie lubi, jak wydaje na jego sporo pieniążków, więc pomyślę może o czymś skromniejszym, ale nie mam pomysłu.
We wtorek minie 5 tygodni od porodu, ja już nie krwawię, w czwartek wizyta u gina, za 3 tygodnie jego urodziny, więc w ramach prezentu to i na seksy się załapie 😂Żanetka93, emdar, megson91, joana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Miałam najpierw laparotomię i w listopadzie 2018 laparoskopię, dwa miesiące mieliśmy uważać żeby nie zajść w ciążę, później dostaliśmy zielone światło, 4 cykle i ciąża.
Tylko ja miałam te zabiegi że względu na mięśniaki.
Wiec, może nie miesiąc jak piszesz, ale pół roku i zobaczyłam dwie kreski na teście, a 1,5 roku po zabiegu już mam Helenkę ze sobą
Więc oby ta laparo, okazała się dla Ciebie tak szczęśliwa jak dla mnie. Trzymam kciuki ✊ -
nick nieaktualnyHaha Ruda ta czesc prezentu to zdecydowanie najlepsza 😅
Ruda mi tez sie szybko to ogarnelo tam na dole
Wogole nie wiem jak tam jajniki pracuja ale objawy mam takie jakbym owulowala 🤯
Ja mam w tym tygodniu wizyte zeby sie dokladnie zbadac o formie anty pogadac i hormony jeszcze musze zbadac 😅megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNo mi ustalo krwawienie
Znaczy na koncu to nawet nie bylo juz krwawienia tylko taki dziwny zolty sluz
Pozniej ta krew co lekarz stwierdzil ze to raczej jest okres
A teraz mam sluz normalnie jak bywa w dniach plodnych
Mam wizyte wiec zobacze co tam slychac...
Zawsze slyszalam ze przy karmieniu dlugo sie czeka a tu takie cos 🤯