Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPhiczek wrote:Samosiowa
A co ty spać nie możesz ??
To na grubo znajomi poszaleli wkoncu raz się żyje heh..
W gory jedziecie. Oooo to pakuje się do Was do bagażnika hehe ja też raczej w planach zarezerwuje góry ale kusi mnie wypad w inne miejsca. Weekend odpoczynku się przyda.
Podwyżka ohohooo elegancko heh...
Widzę pracodawcy dbają teraz
Tak pracodawcy dbaja teraz o pracownikow chociaż na poprzedniego też nie moge narzekaćWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 07:30
Phiczek lubi tę wiadomość
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Hehe no szkoda mi dnia marnować a tak powaznie to mój organizm jest tak wyregulowany ze w weekendy tez wstaje wczesnie nie mam z tym problemu bo czuje się wyspana
Tak pracodawcy dbaja teraz o pracownikow chociaż na poprzedniego też nie moge narzekać
Powiem szczerze że też wolę wcześniej wstać bo czuję się dobrze a jak spie do 9-10 (rzadkość) to później nie mogę złapać rytmu dnia hehe
Brakuje mi na wszystko czasu
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyPhiczek wrote:Leee... To mój poprzedni to tragedia ale nie chce mi się o tym pisać bo za dużo tego. Wystarczająco mi napsuł krwi.
Powiem szczerze że też wolę wcześniej wstać bo czuję się dobrze a jak spie do 9-10 (rzadkość) to później nie mogę złapać rytmu dnia hehe
Brakuje mi na wszystko czasu
Dzisiaj mialam jechac na studia ale daruje sobie bo najprawdopodobniej zostaną odwołane wiec mam czas na siebie mezuś w pracy ale bylismy w ramach dnia kobiet na kolacji wczoraj wiec się postarałWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 07:50
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Ale teraz już masz fajnie nie warto wracać do złych wspomnień
Dzisiaj mialam jechac na studia ale daruje sobie bo najprawdopodobniej zostaną odwołane wiec mam czas na siebie mezuś w pracy ale bylismy w ramach dnia kobiet na kolacji wczoraj wiec się postarał
To dzisiaj będziesz odpoczywać
Mąż do której w pracy???
Ja też dostałam już prezent bo dziś mnie nie ma do południa w domu. Piękny duży bukiet różowych róż mi przyniósł* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyPhiczek wrote:To dzisiaj będziesz odpoczywać
Mąż do której w pracy???
Ja też dostałam już prezent bo dziś mnie nie ma do południa w domu. Piękny duży bukiet różowych róż mi przyniósł
Maz dopiero jutro wróci ma 24 h i tez dostał podwyzke w pracy ponadto pochwałe od dyrektorki tak się cieszę
Uwielbiam kwiatki pokaż różyczki -
Oo to pełen luzik dziś masz
No to masz dobrze hehe aż za dobrze
Kawka i książka to dobra opcja
Uwielbiam ten kolorWiadomość wyedytowana przez autora: 8 marca 2020, 08:22
RudaMaruda25, joana, megson91, Why.Not.Now, Stookrotka lubią tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
Zawsze jak wybieram róże to ten kolor.
Jakoś tak mi się podobają że czerwień przy nich ginie
Chociaż nie powiem każda róża jest piękna
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyPhiczku, mnie 30tka męża czeka, on się upiera, że nie chce nic, ale ja mu zrobię niespodziankową imprezę.
Zamówiłam balony literki i zwykłe już, butle z helem i tort.
Nie wiem jak ogarnę resztę, ale muszę zrobić coś jeszcze do jedzenia, na ile Hela mi pozwoli.
Jedynie nad czym się zastanawiam to nad prezentem. Mój mąż lubi perfumy - jego ulubiony to Paco Rabanne 1 Milion, ale perfum ma już dużo.
Zepsuł się mu zegarek, mówił coś o zegarmistrzu, bo wiem, że sam sobie nie kupi to może ugryzę ten temat. Muszę się spieszyć, bo 27 marca ma urodziny.megson91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mój wie że tylko róże uwielbiam.
Zresztą na ogródku mam chyba z 7.
Cieszy bardzo jak kwitną
Ja zorganizowałam imprezę w chwilę bo mój też nie chciał i miał wariat* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja Wam życzę zdrówka z okazji Dnia Kobiet ❤️❤️❤️😘😘😘 żeby każda doznała daru macierzyństwa ❤️
My mamy dziś podwójne święto - Amelia kończy 5 miesięcy i waży prawie 8kg 🥰
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2020, 18:18
Żanetka93, RudaMaruda25, joana, megson91, Why.Not.Now lubią tę wiadomość
-
Samos88 tymczasowo;) wrote:Phiczek dobrze zrobiłaś my też męza 30 swietowaliśmy hucznie
Takie jest moje zdanie.
Ja swoją też hucznie wyprawie a co mi tam* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny