Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKas a maz sie badal juz kiedys czy bedzie pierwszy raz?
Masakra z tymi lekarzami 🤦♀️
Dziewczyny szok jakis wracamy wlasnie od doradczyni laktacyjnej
Zapisalam sie bo ostatnio mialam wrazenie ze mam mniej pokarmu ze maly niedojedziny itp
No i po tym calym nawale jaki mialam
A pozniej po normalnym karmieniu (czasem mleka az bylo nadto) okazalo sie ze wlasnie zanika mi pokarm 🤯🤯🤯
Musimy malego dokarmiac mm a niedlugo sie moze okazac ze moim juz wogole nie pokarmie bo go nie bedzie...
To jest masakra jakas -
Dziewczyny ja to ostatnio nic mądrego nie umiem napisac 😂
Abi jak mąż? Jak zdrowie? Powtarzaliscie badanie nasienia? 🙂
Kurde ja może dziwna jestem, ale nie umiem wpasc w panikę mimo że mój kolega i jego rodzina (dwoje dzieci do 3 lat) są objęci kwarantanną. U mnie w sklepach wszystko jest aczkolwiek widać, że półki trochę przebrane. Nie byłabym taka pewna czy to że ludzie kupują mydło to od razu znaczy, że zaczną się myć 😂😂 swoją drogą dla mnie to jest chore, że trzeba ludziom takie rzeczy mówić jak to że mają ręce myć. Ja rzadko korzystam z komunikacji miejskiej, ale jak to robię to od razu biegnę myć ręce, bo mnie to obrzydza. 😛 Jeszcze ostatnio widziałam fajny mem - to że wykupisz całe mydło ze sklepu i innym nic nie zostanie nie uchroni Cię przed koronawirusem, bo inni też muszą się myć.
Ja się tylko cieszę że teraz nie pracuje 🙄 jak znajomi po fachu opowiadają mi co się u nich dzieje to dramat...
...
U mnie i mojego juz-nie-malenstwa bez zmian 😂 ciągle chce na rękach i na rękach, wszytko musi widzieć i wiedzieć. Boże niech ona już zacznie chodzić. 🙏 😁 Ja sobie nadal trzymam diete, która właściwie już nie jest moją dieta a sposobem na życie, bo przeszła mi chęć na niezdrowe żarcie. Raz w tygodniu mam odpust i jemy coś kupnego a tak poza tym jest fajnie. Za miesiąc idziemy na małe wesele, muszę poszukać kreacji dla córy, wszytkim mają szczęki opadać przed moja gwiazdka 💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 marca 2021, 23:15
-
Pustki na półkach to teraz będzie normalka.
Byście widzieli jakie zapasy robią ludzie.
Przesądzają trochę bo później i tak większość rzeczy wyrzucą bo nie zużyją.
U nas zależy w jakim sklepie. Zazwyczaj poprzebierane.
Kas
Trzymaj się :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 15:29
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Kas co ty mówisz co za burak. Ale to tak jak my nie mogliśmy zajść w ciążę i tylko mówili "państwo tacy młodzi i zdrowi przecież, trzeba się starać" tak nas na oko leczyli. Dlatego ja wolę jednak kliniki, tam wiedzą jak podejść do problemu od razu.
A próbowałaś popatrzeć na znanym lekarzu jakiegoś specjalistę co przyjmuje w szpitalu i do niego spróbować prywatnie? Mi się tak udało zrobić hsg na nfz, a potem nawet jedną inseminacje robiłam tak.
Ja próbowałam dodać pomidory do zamówienia z Auchan i wywaliło mi całą stronę więc zostawiam to tak jak jest. Jutro się wybiorę do sklepu po jakieś małe zakupy, ale to w ciągu dnia bo teraz by mnie rozdeptali. Na szczęście mamy jeszcze dzisiaj co jeść :oWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 15:29
-
O kurcze ale jaja z tym pokarmem Żanetka 😳
Ja ostatnio podjęłam pierwszą próbę podania MM, bo po 6 miesiącu chce odciągać mniej i w pizdu z tym wszystkim... Pluła nim, nic nie wypiła, całe wylałam. Muszę spróbować znaleźć inne (tamto w sumie faktycznie śmierdziało). Chyba nigdy nie uwolnie sie od laktatora 😭Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 15:30
-
nick nieaktualnyKaga no szok
Pytala mnie o diete ale ja naprawde tego pilnuje
Nawet mialam rozpisana od dietetyczki diete dla matki karmiacej
Moj organizm to jakis wariat
Najpierw rzeka mleka
A tera prawie 2 miesiace i zaczyna zanikac...
A dodatkowe odciaganie nie pomaga wrecz przeciwnie ubywa tego mleka
Wspominalam jej ze ja jestem juz prawdopodobnie po okresie ze lekarz to tez potwierdzil i mowila ze moze to ma wplyw
Tak czy tak dokarmiac go trzeba
Boje sie ze jak zlapie butle to cycka juz wogole nie bedzie chcial
A mleka i tak coraz mniej
Masakra -
nick nieaktualnyJa niestety mam taki kryzys laktacyjny, że bez dokarmiana mm mała by głodowała i chyba próbowałam już wszystkiego, a pokarmu mi ubywa.
Kaga, miał to samo. Mała pluła i zmieniłam mm i je, ale staram się jej dawać mm jak najmniej, a jednak więcej mojego.
U nas sprawdza się Bebilon 1 Pronutra Advance, za to NAN całkowicie nie, ale ono podobno ma dużo żelaza i jest gorzkie.
Wcześniej jak przy sesji odciągałam 150-200 ml, tak teraz 90-80. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dokarmialam NAN w pierwszym tygodniu życia i wtedy go akceptowała, ale nie była tak przyzwyczajona do mojego mleka. Mam jeszcze jeden cały nieotwarty woreczek tego mleka, ale na razie go nie otwieram. Próbowałam jej podać Hippa w wersji HA, ale było okropne. Mam w domu jeszcze próbki Bebilonu, może to zaakceptuje a jak nie to spróbuję ten NAN.
Jeżeli chodzi o skład to najlepszy jest Capri Care podobno, ale podobno ma specyficzny smak i zapach (bo to kozie). Napisałam do nich na FB i mają mi wysłać darmowe próbki, więc zobaczymy.
Ruda a może ilość spada bo zaworki coś szwankują? U mnie zwykle mniejsze ilości = zaworki do wymiany. -
Cześć kobietki 😙
Żanetko Twój mąż mnie chyba nie przestanie zaskakiwać 🤣🤣🤣 leżę i płaczę ze śmiechu 🤣
Koronawirus, Ehh my dziś mieliśmy zebranie w pracy o zamknięciu szkół i że osobom które mają dzieci do 8 lat przysługuje 14dni opieki płatne 80%. Kierownik innego działu mówił że jak tak dalej pójdzie to mogą nam zamknąć na jakiś czas zakład bo jakby nie patrzeć to pracuje u nas jakieś 2tys ludzi..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyPhiczek wrote:Pustki na półkach to teraz będzie normalka.
Byście widzieli jakie zapasy robią ludzie.
Przesądzają trochę bo później i tak większość rzeczy wyrzucą bo nie zużyją.
U nas zależy w jakim sklepie. Zazwyczaj poprzebierane.
Kas
Trzymaj się :* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
W szpitalu to domyślam się że jeszcze gorzej.
Tam to wgl tragedia.
Oj biedna. Uważaj tylko na siebie kochana* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Nada my bylismy o 13, bo stwierdzilismy, ze ludzie jeszcze w pracy a chcielismy zrobic na spokojnie male zakupy..
A tu dupa... kolejki a wszystkie kasy chodzily..
Szczerze to wspolczuje teraz wlasnie pracownikom sluzby zdrowia itp czy wlasnie tym na kasach... oni teraz maja najgirzej...
Wiadome, ze ludzie panikuja i bedzie coraz gorzej...
Zanetka dobry tekst męża 😂
Nada a moze jakis inny sklep z kolekcja mama np zara? Tylko wiadome ceny z tych kolekcji to bola..
Albo cos na zalando??Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyPhiczek wrote:W szpitalu to domyślam się że jeszcze gorzej.
Tam to wgl tragedia.
Oj biedna. Uważaj tylko na siebie kochana