Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKaga o tym Capri Care mowila ta doradczyni tez miedzy innymi 😊
A co probowania jadl juz dwie mieszanki i wszystko wsuwa wiec chyba zostaniemy przy tym z Bebilonu
Ale mam nadzieje ze moje jeszcze troche poleci
Milenko no a gdybys widziala jeszcze jaki byl powazny jak pytal to juz calkiem bys padla 😅😅😅
A co do pracy niech zamykaja odpoczniesz 😅😅 -
Ojeju...
Masakra jakaś.
Zaraz jeszcze Was bd dezynfekować przy wejsciu i wyjściu. Noooo ciekawie się robi.
Ja się nie zdziwię jak zaraz też bd musiały w sklepach chodzić w jakiś kombinezonach czy innych rzeczach.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualnyPhiczek wrote:Ojeju...
Masakra jakaś.
Zaraz jeszcze Was bd dezynfekować przy wejsciu i wyjściu. Noooo ciekawie się robi.
Ja się nie zdziwię jak zaraz też bd musiały w sklepach chodzić w jakiś kombinezonach czy innych rzeczach.
Fuck najbardziej unolewam nad tym moim zabiegiem dzwonilam dzisiaj wszystko aktualne ale sytuacja strasznie sie zmieniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 16:35
-
nick nieaktualny
-
Nooo niech dmuchają na zimne i sprawdzają.
Różnie bywa a lepiej być zdrowym.
Może akurat z tym zabiegiem nic się nie zmieni. Oby. Trzymam kciuki za to.
Ja jutro jadę z mama do lekarza i szczerze nie bardzo mi się to uśmiecha.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 16:41
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyPhiczek wrote:Nooo niech dmuchają na zimne i sprawdzają.
Różnie bywa a lepiej być zdrowym.
Może akurat z tym zabiegiem nic się nie zmieni. Oby. Trzymam kciuki za to.
Ja jutro jadę z mama do lekarza i szczerze nie bardzo mi się to uśmiecha. -
Pewnie że mocno
Ja posprzątałam i teraz odpoczywam. A raczej siedzę otulona kocem.
Czasami trzeba heheSamos88 tymczasowo;) lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
Hej dziewczyny
Zanetka to że masz mniej mleka może jak najbardziej być spowodowane powrotem okresu ale walcz o każdą krople wiadomo mm to nie trucizna ale mamusi najlepsze 😊 i nie koniecznie Fabi przestawi się na butle i nie będzie chciał cyca, Amelka od samego początku na mm ale cyca też chętnie weźmie 😂 dla niej żarcie to żarcie
Poza tym chyba tylko moje dziecię takie mało wybredne w szpitalu dostawaliśmy Bebilon i NAN (tak, położne nawet nie patrzyły co dziecko dostaje a na moją uwagę że chyba trzeba dawać jedne cały czas usłyszałam że mm to mm i to to samo!!!), teraz jesteśmy na Bebilon Pepti i w smaku okropne ale mała chętnie je w sumie ona wszystko zawsze jadla, tylko po Bebiko dostala wysypki więc teraz cały czas na Bebilonie jest
No i dziś chciałam jej dać brokuła zmiksowanego pierwszy raz- jeszcze nie jest gotowa na rozszerzanie diety 😂
U nas jeszcze nie ma korona ale i tak puste półki
A my w poniedziałek mamy zacząć ten turnus i nie wiem co robić
W piątek zadzwonię i zapytam czy normalnie turnusy są a jeśli sytuacja się pogorszy przez weekend (czyt. jeśli wirus do nas dojdzie) to chyba zadzwonię i powiem że mała jest chora
Bo w sumie bym już teraz przełożyła ale nie wiem czy zechcą przełożyć a nie odwołać a jak powiem że chora to może przełożą na inny termin... Ech
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Hej dziewczyny
Zanetka to że masz mniej mleka może jak najbardziej być spowodowane powrotem okresu ale walcz o każdą krople wiadomo mm to nie trucizna ale mamusi najlepsze 😊 i nie koniecznie Fabi przestawi się na butle i nie będzie chciał cyca, Amelka od samego początku na mm ale cyca też chętnie weźmie 😂 dla niej żarcie to żarcie
Poza tym chyba tylko moje dziecię takie mało wybredne w szpitalu dostawaliśmy Bebilon i NAN (tak, położne nawet nie patrzyły co dziecko dostaje a na moją uwagę że chyba trzeba dawać jedne cały czas usłyszałam że mm to mm i to to samo!!!), teraz jesteśmy na Bebilon Pepti i w smaku okropne ale mała chętnie je w sumie ona wszystko zawsze jadla, tylko po Bebiko dostala wysypki więc teraz cały czas na Bebilonie jest
No i dziś chciałam jej dać brokuła zmiksowanego pierwszy raz- jeszcze nie jest gotowa na rozszerzanie diety 😂
U nas jeszcze nie ma korona ale i tak puste półki
A my w poniedziałek mamy zacząć ten turnus i nie wiem co robić
W piątek zadzwonię i zapytam czy normalnie turnusy są a jeśli sytuacja się pogorszy przez weekend (czyt. jeśli wirus do nas dojdzie) to chyba zadzwonię i powiem że mała jest chora
Bo w sumie bym już teraz przełożyła ale nie wiem czy zechcą przełożyć a nie odwołać a jak powiem że chora to może przełożą na inny termin... Ech -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyABI90 wrote:Kaga, narazie nie powtarzaliśmy badania... Dajemy czas podziałać suplementom. Trudno - najwyżej powtórzymy badania do inseminacji... Ale ogólnie super, zmienił się, wziął w garść. Widzę że wizyty u psychoterapeuty dużo pomagają. Sam dzwoni i "melduje" gdzie jest, co robi i o której wróci. Ogarnął działalność a już myśleliśmy że będzie trzeba zawiesić. Nie chwaląc dnia przed zachodem słońca... Widzę znaczną poprawę
A u mnie zawirowania bo z kolei ostatnio niskie ciśnienie o tętno poniżej 50 miewam... W poniedziałek mam wizytę u lekarza rodzinnego bo chce załatwić sobie zwolnienie. Moja placówka została zamknięta ale ja mam tam siedzieć... Przyznam się gdzie pracuję - w bibliotece- więc pomyślnie co ja bym miała tam robić 2 tygodnie bez czytelników i innych odwiedzających -
Samosiowa mamy turnus rehabilitacyjny od poniedziałku
Narazie nikt nie odwołuje takich rzeczy ale coraz bardziej myślę czy dzwonić i pytać o inny termin
My ćwiczymy z małą w domu (co miesiąc prywatnie mamy konsultacje z fizjo) a turnus to pół godziny ćwiczeń w osrodku... Trzeba dojechać i wrocic narazie mam plan chodzic tam pieszo bo to raptem 4km ale jak będzie padać to jestem skazana na komunikację miejską
W zeszłym tyg pytałam naszą fizjo czy przekładać ten turnus to poradziła żeby nie przekładać bo będzie jeszcze gorzej
No ale teraz jak szkoły pozamykane, a dzieci mają nie wychodzić to już inna bajka -
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Samosiowa mamy turnus rehabilitacyjny od poniedziałku
Narazie nikt nie odwołuje takich rzeczy ale coraz bardziej myślę czy dzwonić i pytać o inny termin
My ćwiczymy z małą w domu (co miesiąc prywatnie mamy konsultacje z fizjo) a turnus to pół godziny ćwiczeń w osrodku... Trzeba dojechać i wrocic narazie mam plan chodzic tam pieszo bo to raptem 4km ale jak będzie padać to jestem skazana na komunikację miejską
W zeszłym tyg pytałam naszą fizjo czy przekładać ten turnus to poradziła żeby nie przekładać bo będzie jeszcze gorzej
No ale teraz jak szkoły pozamykane, a dzieci mają nie wychodzić to już inna bajkaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 17:57
-
nick nieaktualnySamosiowa tylko u Miss inna kwestia bo taki turnus pozwoli Amelce w walce o zdrowko z innej przyczyny
A wiadomo ze czas ma tutaj ogromne znaczenie a nastepny turnus nie wiaodmo koedy by byl...
A z drugiej strony Amelka mie moze sie nawet przeziebic bo jest ryzyko napadu prawda Miss? Dobrze to kiedys zrozumialam?
Wiec tutaj jest takie wybranie mniejszego zla raczej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyŻanetka93 wrote:Samosiowa tylko u Miss inna kwestia bo taki turnus pozwoli Amelce w walce o zdrowko z innej przyczyny
A wiadomo ze czas ma tutaj ogromne znaczenie a nastepny turnus nie wiaodmo kiedy by byl... duzo tez osob nie wie ze sa nosicielami wirusa moze byc tak ze tylko szpitale beda funkcjonowac. Stad ta kwarantanna nikt nie robi urlopu czy odpoczynku.
A z drugiej strony Amelka mie moze sie nawet przeziebic bo jest ryzyko napadu prawda Miss? Dobrze to kiedys zrozumialam?
Wiec tutaj jest takie wybranie mniejszego zla raczejWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 19:03
-
nick nieaktualnyPowiem wam dziewczyny, że ja się nie bałam, ale byłam w Rossmannie po ten płyn do soczewek, to co zobaczyłam to mnie przeraziło.
Zero papieru toaletowego, zero chusteczek dla dzieci do pupci, chusteczek do nosa, mydła, nawet deficyt w pampersach.
Nie wiem co to będzie, bo pojechaliśmy też do Lidla i nie było mięsa, przed nami ludzie nakupione konserw.
Nie wiem, czy my jesteśmy tacy ułomni i nie mamy zapasów. Przeraża mnie fakt, że owszem nie chcemy teraz chodzić do sklepów jak jest to szaleństwo, ale czy za parę dni będziemy mieli w ogóle po co jeszcze iść?
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Powiem wam dziewczyny, że ja się nie bałam, ale byłam w Rossmannie po ten płyn do soczewek, to co zobaczyłam to mnie przeraziło.
Zero papieru toaletowego, zero chusteczek dla dzieci do pupci, chusteczek do nosa, mydła, nawet deficyt w pampersach.
Nie wiem co to będzie, bo pojechaliśmy też do Lidla i nie było mięsa, przed nami ludzie nakupione konserw.
Nie wiem, czy my jesteśmy tacy ułomni i nie mamy zapasów. Przeraża mnie fakt, że owszem nie chcemy teraz chodzić do sklepów jak jest to szaleństwo, ale czy za parę dni będziemy mieli w ogóle po co jeszcze iść?Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 19:14