Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie Zanetka tak u nas to wyglada...
Gorączka jest u nas niebezpieczna szczególnie teraz jak schodzimy z jednego leku
Kurde i jestem mega rozdarta
Bo w sumie nie wiadomo na kiedy nam przełożą
No ale w sumie możemy poczekać, bo nasza fizjo mówi że Amelka super rozwinięta, ostatnio nawet nie miała co z nią ćwiczyć bo tak pięknie wszystko sama robila...
Poza tym my z nią ćwiczymy w domu a wiem że te ćwiczenia będą podobne bo ta sama metoda i nie wiem czy warto narażać się teraz dziecko na te pół godziny cwiczen...
Niby fizjo radziła żeby nie przekładać bo będzie gorzej ale może to się trochę uspokoi dopóki przyjdzie nowy termin turnusu...
Aż mi się głowa rozbolała od myślenia o tym
Mąż każe przekładać, teściowa tez, moja mama już dawno kazała przełożyć a ja po prostu się boje o dziecko
-
nick nieaktualnyMissKathy92 wrote:Dokładnie Zanetka tak u nas to wyglada...
Gorączka jest u nas niebezpieczna szczególnie teraz jak schodzimy z jednego leku
Kurde i jestem mega rozdarta
Bo w sumie nie wiadomo na kiedy nam przełożą
No ale w sumie możemy poczekać, bo nasza fizjo mówi że Amelka super rozwinięta, ostatnio nawet nie miała co z nią ćwiczyć bo tak pięknie wszystko sama robila...
Poza tym my z nią ćwiczymy w domu a wiem że te ćwiczenia będą podobne bo ta sama metoda i nie wiem czy warto narażać się teraz dziecko na te pół godziny cwiczen...
Niby fizjo radziła żeby nie przekładać bo będzie gorzej ale może to się trochę uspokoi dopóki przyjdzie nowy termin turnusu...
Aż mi się głowa rozbolała od myślenia o tym
Mąż każe przekładać, teściowa tez, moja mama już dawno kazała przełożyć a ja po prostu się boje o dzieckoWiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 19:19
-
nick nieaktualnyRuda ja sie smialam z tych zapasow i dla nas dalej nie zrobolismy zakupow ale dzis jak poszlismy po to mleko to wzielismy wiecej pampersow i husteczek nawilzanych i kosmetykow 🤯
Do tego pewnie nie dojdzie ale gdyby tak zamkli wieksze sklepy to w malym osiedlowym pampersa nie dostane ani mleka🤯
A to nie zginie wiec i tak wzielismy
A teraz sie sami zastanawiamy czy jednak cos nie pokupic haha
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Abi to super, że mąż wziął się w garść oby tak dalej i oby zdrowie Wam dopisywało.
Żanetka my też w poniedziałek mieliśmy iść na ostatnią dawkę szczepień... Jutro będę dzwonić, żeby się dowiedzieć jak to będzie... Czy w ogóle szczepią. Wkurza mnie to już wszytko... -
Samosiowa wcale się nie dziwie że kłótnia, najgorzej ma służba zdrowia bo ciągle w zarazkach
Zanetka myślę że jednak odwołają szczepienia jednak Koleżanka z Opola miała mieć jutro i odwołali też -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Samosiowa
Lepiej że tak robią. Szpital musi się mocno zabezpieczać. Bo niektórzy ludzie nie są odpowiedzialni i przez swoją głupotę mogą pozarazac innych.
Nerwy nic nie dadzą na to wszystko
A co do sklepów.
1-2 dni szalu i się uspokoja ludzie z zakupami.
Jak wykryli w lubuskim 1 przypadek to też szaleli . 2 dni i robili później w miarę normalne zakupy.
Obserwuję ludzi w pracy i widzę. Przypuszczam że teraz bd podobnie. Takie bummm a zaraz normalność.
Gdyby media nie nakręcały tego wszystkiego tak to by było zupełnie inaczej. Normalnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 19:51
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
nick nieaktualny
-
W ogóle Miss heh jeszcze odnośnie Twojego posta, wczoraj też akurat gotowałam sobie na parze brokuł i urwałam kawałek takiej różyczki i włożyłam młodej w usta, ale skrzywiła się, dziwnie na mnie popatrzyła i wypluła. 😁 Dziś robiłam frytki z batatow i też jej dałam taki naprawdę mini, mini kawałek do ust, na początku tez się skrzywiła a później połknęła. Mimo wszytko nie wydaje mi się by była gotowa na jakieś inne posiłki, więc moze z dwa tyg coś spróbuję a jak nie to czekam do tych sześciu miesięcy. Aczkolwiek nie mogę się doczekać. 😁
-
Z jednej strony dobrze.
Tak jak mówisz żeby zapobiec.
Tylko w rzeczywistości sporo ludzi nawet nie wie co ma zrobić w sytuacji zarazenia.
Zamiast zgłosić to telefonicznie to by poleciał odrazu na sor czy do na wizytę do rodzinnego.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualnyMuszę się wam pochwalić, moje dziecko dzisiaj po raz pierwszy się świadomie uśmiechnęła, dwa razy do mnie, raz do taty.
Jejku, miód na moje serce.
Ja się nie bałam, teraz zaczynam się powoli obawiać, no panika nigdy za sobą nie ciągnie nic dobrego.Kaga, joana, MissKathy92, megson91 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Np psycholog ma.mi pomóc zaakceptować sytuację i wytłumaczyć ze nie jestem gorsza. Ale no kurde 2 lata staran i nic i mam się nie martwić?
Bylam w Biedronce. Ryżu, makaronu, ręczników papierpwych i papieru toaletowego brak...
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
nick nieaktualnyEpidemie byly juz moja babcia chorowala na tyfus opowiadala ze silne jednostki przetrwaja takie zycie jeszcze nie wiadomo co nas w zyciu moze spotkac poza tym wirusem.
Kaś niestety to sa najpotrzebniejsze rzeczy dlatego ludzie takie biora mam nadzieje ze sie to jakoś skonczy nie dlugo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 marca 2020, 20:41
-
Kaś
Żadna nowość z zakupami. Szal się zrobił chwilowy.
Samosiowa
Były i będą. To się nie zmieni niestety* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
nick nieaktualny