Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Katarynka co za nieodpowiedzialność 🤯 tak Cie zestresowac...
Hah cudne te opowieści o karmieniu przez tate..😂 u mnie maz ma takie piersi bo no szczuplak nie jest.. moze kiedys tez bedzie tak żartował 😅
Megson udanego pobytu u tesciow ❤ ja z moim Wilsonem nie umialabym sie rozstać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:58
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualnyRudaMaruda25 wrote:Do mnie dzwoniła właśnie znajoma z Włoch, dziewczyny jak się do wczoraj nie bałam, zobaczyłam ten sklep i trochę ogarnęło mnie przerażenie, to co usłyszałam od niej sprawiło, że zaczęłam się bardzo obawiać.
To co się dzieje we Włoszech jest dramatem, nie będę wam opisywać, bo u mnie zamroziło krew w żyłach. Istny koszmar. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzczepienia wstrzymane na 2tyg.. zreszta jak usłyszała mój głos a raczej jego brak to się w tej rejestracji za głowę zlapala😅
Rzym znam i rodzine tam mam - fakt jest zle. Ale my znaczy ludzie sami się nakręcamy. No ale jak nie jechać kupić więcej jak zaraz nic nie dostaniesz?! 🙈 a papieru mam rolke.. 😂 jak żyć kurdeee
Katarynka co za pomyłka! Co za ludzie w tym labo! Dobrze ze jednak to nie Twój wynik 😘 już bliziutko do Waszego spotkania 😍🤩
Miss to napewno ciężka decyzja ale wierze ze podejmiesz dobra. 💪🏼 -
nick nieaktualnyJa się zastanawiałam wczoraj w Lidlu czy koronawirus nie powoduje biegunki, skoro ludzie tyle papieru potrzebują...
My akurat nie kupowaliśmy papieru, bo mój mąż regularnie jak widzi papier na promocji to kupuję, więc zapas mamy.
W ogóle on się spotyka z tyloma ludźmi, z różnych dziwnych środowisk, więc jest do zarażenia jak na talerzu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja dzwoniłam do przychodni i też mówią, że szczepień nie będzie.... Tzn. że mogę sobie przyjść na własną odpowiedzialność, ale że oni odradzają, bo mają pacjentów z podejrzeniem koronaworusa...
Wiecie robienie jakichś tam zapasów wcale nie wydaje się być aż takie głupie. Lepiej iść do sklepu raz na cztery dni a nie codziennie. A to że chłop wywiózł dziś z Lidla trzy palety mleka to już jest wariactwo...
W ogóle dziewczyny POMOWMY O CZYMŚ PRZYJEMNYM 😁🍧
-
nick nieaktualny
-
Katarynka ale Cię zalatwili nie ma co... Ale na szczęście się wyjaśniło
Zanetka ten szafarz to mąż tej kobiety co zmarła w niedzielę normalnie komunie dawał ludziom 😱
Właśnie może zmieńmy temat
Znacie apke Vinted? Ja poznałam tydzień temu i przepadlam 😂 już kilka paczuszek do mnie przyszło z ciuszkami dla Amci -
Apka vinted jak dla mnie to bez szału.
Znam tą stronę już parę lat.
Laski teraz się cenią teraz jak za nowego ciucha.
Wolę iść do ciuchlandu i obejrzeć na żywo albo dołożyć i kupić nowe.
Kurcze a mnie przy łokciu boli....
Nadwyrezylam niby. Lekarz pomógł ale czuję że już ból znowu wraca.* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Hej dziewczynki co u Was? Widzę że temat koronawirusa w pełni, temat rozległy jak ten o teściowych.. w sumie jedna zaraza 🤣
U nas w sklepach jest masakra, kończy mi się wszystko, nie mam mąki, mleka, cukru, papier toaletowy na wykończeniu a ja boję się jechać do sklepu 😂
Rozważają nawet czy nie zamknąć nam placówki, bo skupisko ludzi.. Masakra.. Ale świętokrzyskie póki co omija..
Mam też pytanie trochę z czapy i nie na temat. Czy furagina może wpływać na fałszywie dodatni test owu? Dziś znów zaczął rozkładać mnie pęcherz więc zaaplikowałam słuszną dawkę furaginy. Od kilku dni zalewa mnie płodny śluz, więc robię testy owu. Wczoraj negatyw a dziś kreska prawie czarna o teraz nie wiem.. W prawdzie i tak już ten cykl odpuszczam, ostatnie sexy były tydzień temu i nie zapowiada się szybko na igraszki ale chciałabym żeby ten cykl już się skończył..Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyMiss ja na vinted upolowalam cala paczuszke ciuszkow dla Fabiego od takiej dziewczyny tak naprawde za grosze a jest ich naprawde masa i nie zniszczone
Juz takie typowo na wiosne nawet kurtka z metka tam byla
Wyprane juz sa wyprasowane czekaja ☺️
Sobie zawsze kupuje w realu w sumie ja sama tez nic nie wystawiam jak mam na zbyciu to zawsze oddaje
Ale dla dziecka mozna naprawde znalesc fajne rzeczy
☺️☺️☺️ -
Vinted znam od kilku lat, tylko ostatnie 2 juz nie korzystam z konta. Ale kiedys mialam powazna manie kupowania ubran czy butow. No i opychalam to tam jak tylko widzislam, ze lezy po kilku razach.
Tylko ja wlasnie bralam rozsadna cene. A odsunelam sie, bo dziewczyny strasznie zawyzaly ceny.
Pozniej tez rzeczy po zmianie polityki przestaly sie sprzedawac.
Ale ostatnio mam zamiar zajrzec i zobaczyc na dział ciazowy. Moze cos upoluje.
A co do furaginum nie poradze, bo rzadko mam problemy z pecherzem.. i przy owu nigdy nie bralam..Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 maja 2020, 14:58
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
nick nieaktualny
-
Milenka Ty marsz do lekarza z tymi problemami z pęcherzem!!! Nie mówię, że teraz, bo pewnie trudno się dostać, ale powiem dosadnie: nie rób sobie jaj dziewczyno, nie możesz ciagle żyć na furaginie, urosepcie itd. Naprawde narobisz sobie dziadostwa jakiegos tymi nieleczonym infekcjami. Dziewczyny powiedzcie jej coś!
Ja nie znam Vinted, ale może zainstaluje 😁 ja osobiscie nie znoszę ciucholandów, odrzuca mnie już na wejściu, nic tam nie umiem znaleźć. Ale w necie ubranka dla dzieci można upolować cudne, bo dzieci mega szybko z nich wyrastają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 15:56
-
nick nieaktualny
-
hejka
ja byłam dzisiaj u dietetyka i jestem bardzo zadowolona. Pani dietetyk powiedziałam mi, na co muszę zwrócić uwagę i że niestety jem za mało:/ ostatnio ten mój cukier wariował...... skusiłam się na rozpisanie diety. Bo wizytę miałam w pakiecie, a rozpisanie diety na dwa tygodnie 140 zł
Potem byłam na zakupach i nie było tragedii. tzn byłam ok 13 i faktycznie ruch jak w sobotę, ale nie czekałam w kolejce. Więc jedzenie mamy. Ciekawe co się będzie działo wieczorem:P
ściągnęłam raz to vinted i wydawalo mi się, że te rzeczy są takie drogie. Może dla dzieciaczka troche inaczej albo miałam pecha, zobacze jeszcze raz -
Dziewczyny złożyłam to krzesełko do karmienia od teściowej. Ono jest na żywo jeszcze gorsze niż na zdjęciu już pal licho z tym wygladem i tymi morskimi falami, ale jakie ono jest wielkie, nieporęczne, zajmuje mi taką kupę miejsca kurde jak ja nie lubię jak ktoś mi kupuje tak istotną rzecz bez konsultacji... i to jeszcze "na lata"...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 marca 2020, 17:12