Walczymy o pierwsze maleństwo w 2019 roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Żanetko przystojny młodzieniec wyrósł z tego plemnika ❤️ nie ukrywam że Fabianek skradł najskrytsze zakamarki mego serca, szkoda tylko że za stara dla niego jestem 😅😂
Kaś nie badalam witaminy D, suplementuje tak w razie W bo przy pcos są jej braki.. Ale z tą kartką w portfelu to jest myśl, bo cóż.. Wiele razy robiłam np listę zakupów i kończyło się na tym że lista zostawała w domu 😂 a ostatnio to już w ogóle mam taką sklerozę że o matko..Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualnyKasia maz mial isc na wymaz ale tak najpierw laboratorium nie przyjmowalo wymazow a pozniej ganinet prywatny lekarza do ktorego chodzo zostal zamkniety
No ale mamy nadzieje ze wkoncu to tez zacznie ruszac wiec najpierw wymaz musimy sprawdzic czy bakteria nie wrocila i zalezenie od tego zobaczy sie co dalej...
Jak nie wyjdzie powtorka badania nasienia i wtedy zobaczymy co wyjdzie i w razie W co robic a jak wyjdzie to najpierw antybiotyk a pozniej powtorka.
Niech tylko znow zacznie to funkcjonowac bo bez tego ani rusz
No a Fabianek jak to Fabianek
Taki maly wariat i cwaniak z niego 😅😅😅
Milenko kto wie poczekaj jakies 30 lat moze akurat bedzie lubil starsze i doswiadczone kobiety 😅😅😅 -
Żanetko, Fabianek jaki przystojniak 💜💜💜💜💜
Żanetka93 lubi tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
18.11 3-7 dc lametta 2x1 - 2x Gonadopeptyl Daily + 1x Ovitrelle 🍀
10 dpo betaHCG 8,8 mlU/ml 🍀progesteron 21,90 ng/ml 🍀
12 dpo betaHCG 37,0 mlU/ml 🍀 progesteron 30,30 ng/ml 🍀
16 dpo betaHCG 434,3 mlU/ml 🍀 progesteron 33,30 ng/ml 🍀
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Milenka bez obrazy ale za 30 lat dla Fabianka będziesz niczym babacia i na bank przygrucha sobie młoda 😁 a Żanetka bedzie wychodzila z siebie i stawała obok z zazdrości o synka😁😁😁
Gotuje rosół na jutro i teraz jest pizza w piekarniku 😊😊 mam nadzieję, że uda mi się jutro wyciągnąć męża na spacer i lody lub quady i lody😊😊😊
Megson jak tam kopniaczki?
Joanna u Ciebie Adaś też już trenuje na drugiego Lewandowskiego? 😁megson91 lubi tę wiadomość
-starania o pierwsze dziecko od 01.2018
- 05. 2019 usunięty polip trzonu macicy 2 cm
-03.2020 wizyta w klinice, wszystkie badania ok, drożności ok
-10.2020 wyniki męża nie są idealne ale lekarz twierdzi, że dobre
- 12.2020 laparoskopia, usunięta torbiel endometrialna , amh spadło do 0.896
-01.2020 start in-vitro ? -
Kas to super wizyta i juz widac, ze troche wniosla 🙂 oby takie byly kolejne 😊 a pozniej to Ty za rok bedziesz opowiadała o swoim dzidziulku 😍
Co do ruchow oj coraz czesciej je czuc.. nie powiem.. jak zobaczylam pierwszy taki mocny to sie poplakalam ze szczescia 😊teraz kazdy wieczor to lezenie obserwowanie brzucha i glaskanie go...
Delektuje sie kazda chwila.. tym bardziej, ze ostatnio dopada mnie troszke smutek.. poprzedni termin porodu byl na 06.05. Ta pustka po stracie zostanie zawsze...
A mąż jak tylko stekne to wola, ze mam nie strofowac synka, bo on ćwiczy gre w piłkę 😁
Zanetka Fabi to taki przystojniak, ze hoho 🥰🥰🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2020, 21:45
Żanetka93 lubi tę wiadomość
Adaś
Pcos, 13cs, 3cs po poronieniu
06-08.2019 stymulacja cykli, 09.2019 poronienie samoistne 7tc.
-
Kaś, mała dokazuje prawie cały czas i nie daje spać 🙈 denerwuje się jak mama się położy, bo przestaje bujać 🙈
Pozdrawiamy w wieczornym outficie 😂 tak, śpię w skarpetkach, nie umiem zasnąć bez 🤦🏼♀️😂💜
Żanetka93, joana, nada, MissKathy92 lubią tę wiadomość
06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
29.11 Histeroskopia diagnostyczna w znieczuleniu ogólnym + biopsja endometrium + HSG
Macica i endometrium ok, jajowody drożne, niewielkie przekrwienie w okolicy ujścia lewego jajowodu, z którego został pobrany wycinek na badanie histopatologiczne.
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Megason
Nie ty jedna musisz spać w skarpetkach
Ja nawet latem bo inaczej nie usnę.
Zawsze mi zimno w stopy niestety. Czasami latem najchętniej bym chodziła w adidasach bo w sandałkach mi tak zimno w stopy że szok. Taki moj urok.megson91 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Kaś no cóż, muszę pogodzić się z faktem że niestety Fabi gdy dorosnie będzie widział we mnie tylko starą e-ciotkę, ale co tam, nadal go będę po cichu kochać 😂
Słuchajcie jaki miałam dzisiaj widok. Stoję w kuchni, przygotowuje obiad.. Wyglądam przez okno a tam... Na dachu naszej stodoły bocian stoi. Już chciałam zrobić zdjęcie, ale zanim złapałam i odblokowałam telefon to pojawił się drugi i poleciały w siną dal..
W tamtym tygodniu mało brakowało, a wleciałby mi przez okno do kuchni. A 2 tygodnie temu maszerował jeden w tę i z powrotem koło naszej bramy za podwórkiem 😂
Jeszcze nigdy nie widziałam żeby boćki się tak zbliżyły do gospodarstw.. Ale widok jest niesamowitymegson91, nada, joana lubią tę wiadomość
Starania od 06.2018
"Nie rezygnuj z marzeń. To, że coś nie dzieje się teraz nie znaczy, że nigdy nie nastąpi."
-
nick nieaktualny
-
Żanetko to jest myśl! To ja już wiem czemu nam się nie udaje. Po prostu córka którą urodzę musi być odpowiednio młodsza 😅
Żanetko, tylko pamiętaj wtedy żebyś była dobrą teściową dla mojej córy 😂😂😂
Ja też kocham zapach bzu. Mąż koniecznie musiał posadzić krzaka niedaleko naszego okna.. Niestety jest jeszcze mały i w tym roku będzie miał AŻ dwa kwiaty 🙈 I jeszcze wielbię piwonie. Żadnych innych kwiatów tak nie kocham..Żanetka93 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018
-
Phiczek, mąż się ze mnie śmieje całe życie z tych skarpetek 😂 bo ja nawet w lato muszę mieć na nogach jak zasypiam 😂😂😂 mamy identycznie hahaha 😂💜 on z kolei nie zaśnie w skarpetkach, bo od małego był uczony, że do spania się nie zakłada, bo noga musi odpocząć przez noc 😂🙈 ja z kolei bez skarpet mam lodowate stopy, z którymi się po prostu zasnąć nie da 🙈😂06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
nick nieaktualnyHehe Milenka widzisz to juz wszystko jasne😅😅😅
Mlodsza juz bedzie przynajmniej o rok wiec czekam az sie zjawi 😍😍😍
O piwonie to cudo mojej mamy ☺️
I ja po niej tez uwielbiam 😁
Megson ja jestem z tej grupy co nie zasnie w skareptach 😁
Ja wogole najchętniej to bym cala naga spala 😅😅😅megson91 lubi tę wiadomość
-
Ja jestem znów obóz skarpetki 😁😁😁
Latem też śpię ze skarpetkami, czasami tylko bez jak już jest mega gorąco. A najelpiej to stopki posmarować kremem, skareptka i lulu 😁😁😁 a zimą to najpierw wystawiam jedna noge żeby zrobiła się lodowata i dopiero pod kołdrę i zasypiam bo inaczej się duszę 😁😁☺
Megson ile masz tatuaży?
Phiczek mi nogi latem w sandalkach marzna.
Milenka może te bociany też na coś czekaja? 😁
Ja mam bez ale jakoś mi jest obojętny.
Żanetka ja pewnie z takim ciałem jak Twoje tez bym spała nago😁megson91 lubi tę wiadomość
Megason
No to mamy identycznie xD
Mój też się zawsze śmieje z tego. Nooo i z tego że j latem się kołdra zawsze optulam na maxa ale tylko dlatego że ja zmarzluchWiadomość wyedytowana przez autora: 3 maja 2020, 16:19
megson91 lubi tę wiadomość
* IO
* Hashimoto
* Progesteron 💪
* Histeroskopia 05.2021
* Laparoskopia 02.2022 (nie tego człowiek się spodziewał)
* większość wyników w normie -
Kaś, nie mam zielonego pojęcia 😂 muszę policzyć 🙈
Mam rękaw na całej prawej ręce, oprócz tego 6 dużych tatuaży i 1 mały 😁😁😁06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Ten na mostku musi być super😊😊😊 bardzo mo się podobają w tym miejscu 😊😊😊
megson91 lubi tę wiadomość
Żanetko a więc nie pozostaje mi nic innego jak tylko sprowadzić Twoją przyszłą synową na świat.. Problem polega na tym że jej się tu wcale nie spieszy.. Być może nowy lekarz zdoła ją przekonać żeby się w końcu pojawiła w naszym domu 🙂
Kurcze coś kiepsko się poczułam dzisiaj, tak mnie boli głowa że całe popołudnie leżę zawinięta w koc.. Pewnie to przez pogodę..Starania od 06.2018
-
Kaś, ten na mostku bolał najbardziej na świecie 🙈 drugi raz bym się już nie zdecydowała na tatuaż w tym miejscu 🙈 jeszcze tatuator w Lublinie mi go spierniczył i miałam go poprawianego na 2 tury w Krakowie 🙈 nie byłam w stanie wytrzymać bólu, łzy ciekły same po policzkach i koniec 😂06.2021 👼🏻 5 tc
08.2021 👼🏻 4 tc
8 cykl stymulowany
30.12 💜
Kierunek immunologia❔
PCOS i IO 🍬🍭
MTHFR hetero A1298C
-
Megson, o matko co za przejście.. Słyszałam że na mostku bolą najbardziej, ale wyglądają mega efektywnie ❤️
Mnie samej marzy się tatuaż ale boję się igieł 🙈 poza tym nie mam pomysłu na siebie, myślałam o jakimś motywie z górami i wilkiem a o drugim z jakimś orłem ale to odległa przyszłość 😁megson91 lubi tę wiadomość
Starania od 06.2018