Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:No właśnie z samego rana wcisnęłam pączka pistacjowego i był pycha, teraz po spotkaniu wleciał z różą i lukrem mamy jeszcze na stanie mini pączki ze śmietanką i z porzeczkami, ale to to mi chyba tyłek pęknie
Dziękuję za kciuki, spotkanie poszło bardzo dobrze moim zdaniem obudziłam się z takim bolesnym i opuchniętym gardłem, że się bałam, że nic nie dam rady powiedzieć, ale opanowałam sytuację do spotkania
Od koleżanek się dowiedziałam, że się odwaliłam jak szczur na otwarcie kanałów i się chwalę kasą męża. No jakbym ubrała worek z ziemniaków to też by było źle, takim istotom to nie dogodzi
Mam nadzieję, że nastrój będzie tylko lepszy :* mam wrażenie, że ta pogoda taka dziwna ma na to też spory wpływ
@Zbuntowana, żeby się móc odnieść do Twoich wyników to musiałabyś nam podesłać wyniki wraz z normami laboratoryjnymi, bo różne laby mają różny zakres. Co do ferrytyny to mówi się, że idealnym wynikiem jest wynik równy wadze, czyli jak ważysz 60 kg to ferrytyna powinna wynosić 60
Ja już zjadłam jednego pączka 😁 miałam pozostać przy jednym ale cos czuje ze na jednym się nie skonczy.. 🍩🤣 -
@Ultramaryna - mam nadzieję, że udało się zażegnać kryzys
@Suzie @CoffeeDream - przytulam Was mocno dziewczyny :*liczę na to, że dzisiaj nastrój chociaż trochę lepszy
@Coconut gratulacje! Piękne kreseczki
@Wiedzmarta @Depeche89 @magdalena321 @Zaczarowan @Alesiamum przytulam Dziewczyny, ale póki @ nie ma to cały czas jest szansa
@Ovufen ja niestety nic nie widzęOvufen, Coconut, Suzie lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Prezesoowa wrote:No właśnie z samego rana wcisnęłam pączka pistacjowego i był pycha, teraz po spotkaniu wleciał z różą i lukrem mamy jeszcze na stanie mini pączki ze śmietanką i z porzeczkami, ale to to mi chyba tyłek pęknie
Dziękuję za kciuki, spotkanie poszło bardzo dobrze moim zdaniem obudziłam się z takim bolesnym i opuchniętym gardłem, że się bałam, że nic nie dam rady powiedzieć, ale opanowałam sytuację do spotkania
Od koleżanek się dowiedziałam, że się odwaliłam jak szczur na otwarcie kanałów i się chwalę kasą męża. No jakbym ubrała worek z ziemniaków to też by było źle, takim istotom to nie dogodzi
Mam nadzieję, że nastrój będzie tylko lepszy :* mam wrażenie, że ta pogoda taka dziwna ma na to też spory wpływ
@Zbuntowana, żeby się móc odnieść do Twoich wyników to musiałabyś nam podesłać wyniki wraz z normami laboratoryjnymi, bo różne laby mają różny zakres. Co do ferrytyny to mówi się, że idealnym wynikiem jest wynik równy wadze, czyli jak ważysz 60 kg to ferrytyna powinna wynosić 60
Ale masz żmije w robocie 🐍🐍🐍. Przyjdź jutro jeszcze bardziej odwalona, co by więcej miały do gadania. 😆Pati2804, ultramaryna_, Zbuntowana, Coconut lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
@Suzie @Kasia111 trzymam kciuki za wyniki, dajcie znać jak się pojawią
@Zimozielona przytulam niezmiennie :*
@koktajlowa przybijam piątkę co do bólu gardła. Miejmy nadzieję, ze nam się to w nic nie rozwinie
@Malamia @Ominoki piekne macie te słodkości )Malamia, koktajlowa, Suzie lubią tę wiadomość
Ja nawet na razie się cieszę, że nie mam pączków w domu. Jak patrzę na zdjęcia czy filmiki z tymi wszystkimi wylewającymi się z pączusiów kremami, to robi mi się niedobrze wczoraj zjadłam pół pączka z powidłami i odbijał mi się przez cały wieczór 🫣 w tym roku tłusty czwartek chyba nie dla mnie 🥲
Ominoki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Tulę za biele 🫂
@Coucount, gratulacje!
Dopiero teraz miałam okazję was doczytać. Wczoraj po pracy wpadła drzemka, przebudziłam się tylko na chwilę na dodatkowe zajęcia i potem znowu do spania. Mega zdechła byłam wczoraj...Coconut lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Co do ferrytyny to mówi się, że idealnym wynikiem jest wynik równy wadze, czyli jak ważysz 60 kg to ferrytyna powinna wynosić 60
Coconut gratulacje 💚💚💚Coconut lubi tę wiadomość
-
Rany, podziel się 😭❤️
Ominoki lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Ovufen wrote:Dziewczyny powiedzcie mi, czy na tym 1 zdjęciu widzicie cień cienia? Bo ten 1 dziś robiłam ten 2 wczoraj to tam nawet się nie doszukuje. Ale na tym 1?
Proszę szczerze 💗
https://zapodaj.net/plik-JNJJyjBrC0Ovufen lubi tę wiadomość
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
🩺 3.12.
-
Majuna wrote:Ale masz żmije w robocie 🐍🐍🐍. Przyjdź jutro jeszcze bardziej odwalona, co by więcej miały do gadania. 😆
Obawiam się, że to tylko z zazdrości
Mam to generalnie gdzieś, ale takich tekstów to jest masa. Na życzenia ślubne usłyszałam, że no dobrze, że zrobiłam, bo skoro żyjemy razem to dlaczego majątek ma mi przejść koło nosa hahaha
Nie mają pojęcia o żadnym majątku, bo ja nigdy o tym nic nie mówiłam. Założenie wynika po prostu z tego, że zrobiliśmy wesele bez kredytu, stać nas na wakacje, mamy mieszkanie bez kredytu, a mąż prowadzi firmę.
Kiedyś mnie takie teksty bolały, że jestem z nim tylko dla kasy, bo dla mnie to jest obraza wobec najbliższego mi człowieka. Nikt nie wie, że jak się poznaliśmy to wtedy mój chłopak pracował na etacie za marne pieniądze i miał niewiele. Miał marzenie, zeby założyć firmę i wierzyłam w niego i go wspierałam. Nikt jakoś nie wie, że przez rok przejściowy od końcówki jego pracy do kilku msc prowadzenia firmy to ja nas utrzymywałam i nie zawsze było kolorowo i nie zawsze było nas stać na wyjście chocby do knajpy na randkę, ale byliśmy razem i to się liczyło.
I takie tekst wali laska, która jest sama, bo ma podejście, że jej facet to musi być minimum dyrektoremMajuna, Pati2804 lubią tę wiadomość
Dzień dobry! 🍩 Nareszcie nasze ulubione święto 😂🥰
U mni
@Coconut gratulacje, pięknie! ❤️🥹 Idziesz na betę?
@Wiedzmarta @Depeche89 @Zaczarowan i @Alesiamum kochane, mocno przytulam 🫂 Może to początek czegoś pięknego, co niedługo nadejdzie… 🤞❤️
@magdalena321 u Ciebie wciąż za wcześnie, więc kciuków nie puszczamy 😉🤞Prezesoowa, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:Dzień dobry! 🍩 Nareszcie nasze ulubione święto 😂🥰
U mni
@Coconut gratulacje, pięknie! ❤️🥹 Idziesz na betę?
@Wiedzmarta @Depeche89 @Zaczarowan i @Alesiamum kochane, mocno przytulam 🫂 Może to początek czegoś pięknego, co niedługo nadejdzie… 🤞❤️
@magdalena321 u Ciebie wciąż za wcześnie, więc kciuków nie puszczamy 😉🤞23 cykl starań
👱🏻♀️32 lat/🧔🏻33 lata
♠️Niedoczynność tarczycy, mięśniaki usunięte laparoskopowo
HSG✅, Mucha✅ , hormony 3dc✅, 7dpo✅, TSH, FT3, FT4✅, Glukoza/insulina✅, nasienie 🟩 - ilość i koncentracja 4 krotnie ponad normy, morfo 3%, trochę leniwe chłopaki ale podkoksujemy
11.04.2024 - wizyta u nowego ginekologa 👎
24.04.2024 - wizyta w poradni leczenia niepłodności
Mówią, że nadzieja umiera ostatnia... -
Dziewczyny, możecie popatrzeć na mój wykres (tempki niby wieczorne więc niezbyt poprawne ale jednak coś widać)
czy według was owu mogła być 17dc? bo strasznie kusi testowanie(przeważnie miałam owu 13dc) i apka nie zmieniła mi a nawet pokazuje 12dc i się zastanwiam co zrobić czy czekać do niedzieli (wtedy 10dpo jeśli owu była 17dc, albo jutro już jest 12dpo jeśli owu była ok 13dc) 🙈
Do tego mam dwa objawy, które miałam w pierwszej ciąży ale można je zrzucić na coś innego dlatego się do nich nie przywiązuje(mega dużo białego śluzu, ale przyjmuje nystatyne na infekcje więc oczywiście że mam dużo śluzu, ale czy to tylko lek czy też śluz 😂, ciągle śpię i nie mogę się dobudzić (tak to miałam ostatnio chyba w ciąży właśnie) ale ostatnio dziecko chore, a pracować trzeba więc siedzę do późna i wstaje wcześnie rano więc oczywiście że jestem zmęczona) 😂 Pewnie tylko mi się wydaje, znowu za bardzo zaczynam się wkręcać -
Prezesoowa wrote:Obawiam się, że to tylko z zazdrości
Mam to generalnie gdzieś, ale takich tekstów to jest masa. Na życzenia ślubne usłyszałam, że no dobrze, że zrobiłam, bo skoro żyjemy razem to dlaczego majątek ma mi przejść koło nosa hahaha
Nie mają pojęcia o żadnym majątku, bo ja nigdy o tym nic nie mówiłam. Założenie wynika po prostu z tego, że zrobiliśmy wesele bez kredytu, stać nas na wakacje, mamy mieszkanie bez kredytu, a mąż prowadzi firmę.
Kiedyś mnie takie teksty bolały, że jestem z nim tylko dla kasy, bo dla mnie to jest obraza wobec najbliższego mi człowieka. Nikt nie wie, że jak się poznaliśmy to wtedy mój chłopak pracował na etacie za marne pieniądze i miał niewiele. Miał marzenie, zeby założyć firmę i wierzyłam w niego i go wspierałam. Nikt jakoś nie wie, że przez rok przejściowy od końcówki jego pracy do kilku msc prowadzenia firmy to ja nas utrzymywałam i nie zawsze było kolorowo i nie zawsze było nas stać na wyjście chocby do knajpy na randkę, ale byliśmy razem i to się liczyło.
I takie tekst wali laska, która jest sama, bo ma podejście, że jej facet to musi być minimum dyrektorem
My jak poznaliśmy się z mężem to mój mąż nie miał pracy, i ciężko mu było pracę znaleźć. Byliśmy studentami, ja pracowałam za marne pieniądze.
Teraz oboje mamy dobre stanowiska i dobrze nam się wiedzie, a jemu nawet kilkakrotnie lepiej niż mi 🙈co by było gdybym wtedy go skreśliła przez to 😮 nie wyobrażam sobieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego, 10:49
Majuna lubi tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:Obawiam się, że to tylko z zazdrości
I takie tekst wali laska, która jest sama, bo ma podejście, że jej facet to musi być minimum dyrektorem
Eh... To przykre... Ale dobrze, że masz takie podejście, że masz to gdzieś. Nie rozumiem tego typu zazdrości. Skoro komuś się powodzi, to musiał na to zapracować (no może nie każdy, czasem ktoś ma na tacy 😋, ale wolę wierzyć w to pierwsze). Trzeba gratulować i czuć motywację do własnego działania. Piękne to co piszesz o uczuciu mimo wszystko. Jeśli już mi będzie dane, to bardzo bym chciała wpoić moim dzieciom, że liczy się człowiek, a nie jego majątek i strasznie mnie boli, jak widzę kiedy ktoś skreśla człowieka, bo nie jest prezesem najlepiej. A uwierzcie, że dwa razy już mi się zdarzyło dowiedzieć, że w rodzinie ktoś wpajał córce, że chłopak z którym jest to nie dla niej, bo co on w ogóle studiuje itd... 🤯 Rozumiem, jakby ktoś chciał uchronić dzieci przed złym człowiekiem, ale skreślać ludzi po kierunku studiów. 🧐
A koleżanka, cóż, niech szuka dyrektora... 😁Pati2804 lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Alysa wrote:@ultramaryna melduje @, 17 dpo. Ostatnio przyszła 11 dpo, chyba czas powtórzyć badania hormonów
-
Zapraszam kochane na pączusia do kawki. Cały czas smażę, starczy dla każdego 🤣
Ciężko mi podczytywać znad garów, więc życzę miłego dzionka i nadrobię później ❤️
Coco, gratulacje ! ❤️Pati2804, Majuna, Malamia, Prezesoowa, Ominoki, Zbuntowana, Ovufen, Anka32, Mikea, Dropsik, ultramaryna_, Liyss🧚🏻, kasia97, koktajlowa, MummyYummy lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
@jagodusiapolusia trzymam kciuki
@Elekto96 smuteczki łezki ocieramy pączusiami
@Karlos31 trzymam kciuki przytulam mocno ..
@ ultramaryna dziękuję za podpowiedz, nie mam zum bo mi nie wchodzi nie wiem dlaczego.. dziś rodzinna zerknie na wyniki zobaczymy co powie... ehh ten cykl do D..y... stracony..
@ Kalvel Aga miłego podróżowania ciekawa jestem jak tam jest opowiesz jak wrócisz również trzymam kciuki za ciebie
@Olrunia współczuję i tulę w zeszłym roku jak straciłam ciążę sąsiedzi co jakiś czas tekt że mamy się z małżem starać .. a tu masz nie wiedzieli.. potem jakies dziwne teksty potem sie okazało że synowa ich w ciąży i się dopiero przyznali 3 mc przed końcem a my już wiedzieliśmy od kogoś obcego... z jednej strony radość bo im sie udało a z drugiej okropny żal... bo ich mała z sieprpnia a nasz cud miał być w listopadzie.. przytulam.. wiem to bardzo trudny czas dla ciebie... wypłacz się może pomoże... choć dziura w sercu zawsze chyba jest..?
@Suzie CoffeeDream przytulam
@Coconut gratulacje
@Ominionki super pączucie i 7 latek słodziak
@ovufen wydaje mi się że coś widać na 1 jakby blada druga krecha
@ Pati a może coś na rzeczy że tylko 2 dni?
@malamania oo jakie pięności dostawiam moje pączki dla wszystkich starczy ..
@prezesowa dziękuję za odpowiedz hmm szkoda że nie zrobiłam ... współczuję takich zazdrośnic w otoczeniu ale zawsze się jakaś zołza trafi.. wiec dobrze ze sie nie przejmujesz super
@tajlandia ... to tak obstawiam chyba chłopak będzie ciekawe czy mi się uda zgadnąć?
Ovufen, Malamia, Coconut, ultramaryna_, Suzie lubią tę wiadomość
mięśniak macicy usunięty 2017
drożność jajowodów 2018
niedoczynność tarczycy
nadwaga
euthyrox N 25
ona&on 2016
naturalny cud boy 2021
poronienie 2023
poronienie 2024
staramy się o drugi cud..07.2023
po drodze torbiele mięśniaki..