Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny ja jak mówiłam Wam mam urlop. Ale, ale jutro się bronię 🤭🤣 a mało tego wstawiłam właśnie ciasto na pączkuszki, będę robić z wiśnią. Czekam godzinkę i będę kulać 🤣🤣🤣
Najśmieszniejsze jest to, że bronie się na pielęgniarkę, ale jak to mówią u siebie nigdy się nie przestrzega żadnych zasad i nie dostrzega. Szewc w dziurawych butach chodzi hehe chociaż jak miałam położnictwo na 2 roku, nienawidzialam tego przedmiotu 🤣🤣 a opieka nad niemowlakiem na zaliczenie na koniec 2 roku to byl istny koszmar, tak mi sie rece trzesly, mimo, ze byl to fantom(manekin) 🤣🤣
Dam znać jak usmażę pączki, żeby tym co nie mogę lub nie chcą popatrzyły i nacieszyły oko 🤣😊
Przytulam 🫂💗Majuna, Mikea, ultramaryna_, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
-
Ovufen wrote:Dziewczyny ja jak mówiłam Wam mam urlop. Ale, ale jutro się bronię 🤭🤣 a mało tego wstawiłam właśnie ciasto na pączkuszki, będę robić z wiśnią. Czekam godzinkę i będę kulać 🤣🤣🤣
Najśmieszniejsze jest to, że bronie się na pielęgniarkę, ale jak to mówią u siebie nigdy się nie przestrzega żadnych zasad i nie dostrzega. Szewc w dziurawych butach chodzi hehe chociaż jak miałam położnictwo na 2 roku, nienawidzialam tego przedmiotu 🤣🤣 a opieka nad niemowlakiem na zaliczenie na koniec 2 roku to byl istny koszmar, tak mi sie rece trzesly, mimo, ze byl to fantom(manekin) 🤣🤣
Dam znać jak usmażę pączki, żeby tym co nie mogę lub nie chcą popatrzyły i nacieszyły oko 🤣😊
Przytulam 🫂💗
W takim razie jutro trzymamy kciuki nie tylko za pozytywne testy 🤩🤩🤩Ovufen, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Zbuntowana wrote:@tajlandia ... to tak obstawiam chyba chłopak będzie ciekawe czy mi się uda zgadnąć?
Też mi się jakoś tak wydaje, aczkolwiek nigdy nie wiadomo 😅 w mojej rodzinie jest przewaga dziewczynek i kobiet, natomiast rodzina męża jest bardziej męska (jego siostra jest pierwszą dziewczyną od kilku pokoleń). Także za kilka tygodnie się okaże 🤞🏼Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Ovufen wrote:Dziewczyny ja jak mówiłam Wam mam urlop. Ale, ale jutro się bronię 🤭🤣 a mało tego wstawiłam właśnie ciasto na pączkuszki, będę robić z wiśnią. Czekam godzinkę i będę kulać 🤣🤣🤣
Przytulam 🫂💗
Powodzenia! Trzymamy kciukiWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Jak tu dzisiaj słodko 😃
Tak, moje paczki są domowej roboty, wczoraj skarżyłam 😊 z budyniem i dżemem z czarnej porzeczki (też domowej roboty) ❤️
Syn stwierdził, że nie weźmie do szkoły, bo trochę za słodkie. Więc... wziął bezy 😂😂😂
Tak naprawdę to bezy wziął dla swojej dziewczyny 😆 dlatego w kształcie serduszek i różyczek 😃 taka prawdziwa miłość to tylko w zerówce 😂
Tajlandia mnie w ciąży też odrzuciło od słodyczy, ale raz na kilka tygodni napadowo uzupełniałam cukier 😂Majuna, Tajlandia22, ultramaryna_, Pati2804, MummyYummy lubią tę wiadomość
08.2015 👰🤵
12.2015 💔👼
04.2017 ❤️🔥👶
💚🤞 -
nick nieaktualnyultramaryna_ wrote:Dzień dobry! 🍩 Nareszcie nasze ulubione święto 😂🥰
U mni
@Coconut gratulacje, pięknie! ❤️🥹 Idziesz na betę?
@Wiedzmarta @Depeche89 @Zaczarowan i @Alesiamum kochane, mocno przytulam 🫂 Może to początek czegoś pięknego, co niedługo nadejdzie… 🤞❤️
@magdalena321 u Ciebie wciąż za wcześnie, więc kciuków nie puszczamy 😉🤞ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOvufen wrote:Dziewczyny ja jak mówiłam Wam mam urlop. Ale, ale jutro się bronię 🤭🤣 a mało tego wstawiłam właśnie ciasto na pączkuszki, będę robić z wiśnią. Czekam godzinkę i będę kulać 🤣🤣🤣
Przytulam 🫂💗 -
Przytulam 🫂💗Ovufen lubi tę wiadomość
-
Przytulam 🫂💗Ovufen lubi tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Dziewczyny koszmar. W życiu mi tak straszne pączki nie wyszły 🤣🤣🤣 tu zdjęcie tegorocznych https://ibb.co/d48psLz
https://ibb.co/wyJWzcy
W smaku przepyszne, ale fatalnie się prezentują🤣🤣🤣
A takie były w zeszłym roku i wszystkie poprzednie lata 🤣🤣🤣
https://ibb.co/VLBGdTv
https://ibb.co/bRRx967
https://ibb.co/vsXXVL5ultramaryna_, Prezesoowa, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Hej 🌸 Powodzenia dla wszystkich potrzebujących 🤞i smacznych pączków!
@Coconut gratulacje! ❤️
Dziewczyny, udało mi się zdobyć skierowania na badania, ale i to nie na wszystkie co chciałam. Czego nie rozumiem, bo mam to w pakiecie, a teraz jak chcę je wykonać to i tak mam za to płacić? No super... Chciałam zbadać poziom kwasu foliowego to internista powiedział, że na tym etapie to bez sensu, bo jak morfologia wyjdzie ok, to jest to niepotrzebne... Ręce opadają.
Ale po rozmowie z nim jeszcze wychodzi, że muszę zbadać czy mam przeciwciała ospy. Nie wiem... Jakoś o tym nie pomyślałam, a w dzieciństwie z tego co mi wiadomo nie przechodziłam z objawami. Z tym, że przeciwciała różyczki robiłam i mam, a też "podobno nie przechodziłam". Martwi mnie to, bo jeśli wyjdzie, że nie mam przeciwciał ospy to wypada wstrzymać starania i zaszczepić się, a po szczepionce minimum miesiąc musi być przerwy 😞
Ktoś z Was się szczepił lub wyszło, że przechodził ospę bezobjawowo?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego, 13:00
Coconut lubi tę wiadomość
-
elektro96 wrote:
Ja jeszcze bez pączka, uziemiona w domu z dzieciaczkiem, zresztą po wczorajszych nerwach mam taki ścisk, że nawet jeść się nie chce 🥲 A tutaj tłusty czwartek… 😅elektro96 lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ beta 9(10dpo) - beta 43 (12dpo) - beta 134 (14dpo)
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
23.07. 8cm, ryzyka niskie i 90% 🩷 (13+3)
20.08. 220g dziewczynki 💕 (17+3)
17.09. Połówkowe, 490g klusi 🤭 (21+3)
14.10. 850g foszka 🥰 (25+2)
12.11. 1430g złośnicy 🤭 (29+3)
23.11. III prenatalne, 1713g 👌 (31+0)
🩺 3.12.
-
Alysa wrote:@ultramaryna melduje @, 17 dpo. Ostatnio przyszła 11 dpo, chyba czas powtórzyć badania hormonów
Wcześniej miałaś takie opóźnienia? 🫂❤️Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
🩺 3.12.
-
ultramaryna_ wrote:Ale bym przyjechała 😭 Przepysznie wyglądają ❤️
Ja jeszcze bez pączka, uziemiona w domu z dzieciaczkiem, zresztą po wczorajszych nerwach mam taki ścisk, że nawet jeść się nie chce 🥲 A tutaj tłusty czwartek… 😅
Co takiego się wydarzyło? Czy nie chcesz o tym mówić? Oczywiście zrozumiem, ale pytam z troski.ultramaryna_ lubi tę wiadomość
-
@Ovufen ja bym i tak przyjechała, wyglądają zacnie 👌🥰
@Beza27 testuj, jeśli masz przeczucie! 🤞🍀 Na wykresach aż tak się nie znam 😉
@Prezesoowa najgorsze to właśnie wysłuchiwanie tych głupot, każdy najmądrzejszy i taki zabawny. Dlatego stałam się praktycznie samotnikiem 😂
@CoffeeDream chodzi o przedszkole synka. A raczej już byłe przedszkole, bo nie omieszkałam powiedzieć, co o nich sądzę 😉 Wstrętni ludzie.
Ovufen, Prezesoowa, Beza27 lubią tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
💊 Euthyrox, Clexane
6.06. 4mm i ❤️ (6+5)
28.06. 3cm 🐨 (9+6)
🩺 3.12.
-
magdalena321 wrote:Zapowiadał się taki fajny dzień, tłusty czwartek a mnie potwornie zaczęła boleć głowa i zimno mi, leżę pod kocem 😥 zjadłam tylko pół pączka.. ☹️
Herbatkę gorącą wypij! 🌸
Dużo ciepła wysyłam, chociaż też mi jakoś chłodno 😅magdalena321 lubi tę wiadomość
-
U mnie @ i szczerze mówiąc, witki mnie opadli.
Poprzednie cykle to kolejno: 21, 27, 24, 24, 23, 27 dni. Nic już z tego nie rozumiem. Potrafi się o sześć dni przesunąć nawet pomiędzy jednym a drugim miesiącem.
Badania nie wykazały nic poza niskim AMH te sześć cykli temu.
Płakać mi się chce.27.11.2023 - cień ⏸️