Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowa12 wrote:Jutro USG między 11-12 próbuje być dobrej myśli, że nareszcie się udało 😭
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Majuna wrote:Dziękuję Pati ❤❤❤
damrade, ellevv, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Prezesoowa wrote:14, brzuch na owu boli zwykle od 9-10
-
nick nieaktualnyMajuna wrote:Dziewczyny, czytam Was, nie mam ostatnio czasu przez pracę pisać za dużo, a dodatkowo mam od dzisiaj gości (teściowa i szwagierka). Ale chciałabym Wam wszystkim pogratulować pięknych przyrostów bet i dwóch kreseczek. Bardzo Was dużo tu mamusiek. 🥰 A Wasze historie i Wasze długie starania dają mi kopa, żeby się nie załamywać i próbować dalej. U mnie z pozytywów to to, że małż był u androloga. Powiedział, że wyniki nasienia są dobre, a nawet bardzo dobre i myśli, że to nie tu leży problem. Mąż z wizyty bardzo zadowolony, trwała aż pół h, masa badań zlecona mimo tego, że wyniki dobre. A androlog na pakiet z Luxmedu, ale podobno dobry. Polecił też nam speca od niepłodności, który też pracuje w klinice. Będziemy próbować się umawiać.
Druga sprawa to dziś w moim cyrku jasno przedstawiłam żądania, jestem gotowa na negocjacje, ale jeśli nie znajdziemy porozumienia, to się z nimi żegnam. I wiecie co... Nawet się nie stresuję, będzie co będzie. 😁
Chwalę i podziwiam, że postawiłaś w pracy na siebie! Zazwyczaj strach jest przed postawieniem wszystkiego na jedną kartę, a potem właśnie przychodzi ulga
Bardzo się cieszę, że mąż trafił na dobrego androloga i mam nadzieję, że lekarz w klinice będzie co najmniej równie dobry!
Trzymam mocno kciuki za Ciebie :*Majuna, ellevv lubią tę wiadomość
-
notsobadd No i super macie wyniki 🥹 powiedz mężowi, żeby rzucił na czas starań bo zawsze mogą być lepsze 😁
Dziewczyny a czy z wynikami badania nasienia można też iść do urologa? Bo ostatnio jak czytałam o tych wynikach to mi się taka informacja rzuciła w oczy 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2024, 19:15
Pati2804, notsobadd lubią tę wiadomość
Nadzieja to początek wszystkiego✨
11cs 🍀
19.04 12dpo ⏸️ beta 122,90/22.04 beta 578,60 🤞🏻
09.05 0,58 cm bobo z bijącym 💗
28.05 nasz maluszek ma 2,46 cm 🐣
17.06 bobuś ma 6 cm 😍 🩷
26.06 prenatalne, zdrowe bobo ma już 7,24 cm 🥹 🩷
24.07 mała akrobatka waży 212g 😍
06.08 córeczka waży 317g 🥰
21.08 II prenatalne, malutka waży 481g i wszystko ok 🥹
03.09 nasza kuleczka waży 639g 🥰
01.10 gwiazdeczka waży 1140g ♥️
16.10 III prenatalne- wszystko dobrze, córcia waży 1654 g 🤩
29.10 córeczka waży 1919g, stópka 6,2 cm
19.11 KTG, nasza myszka waży 2499 g 💗
03.12 KTG, córcia waży 3100g, jej włoski mają ponad 1 cm długości 🥹
17.12 KTG, ostatnia wizyta, nasz dzidziuś waży 3500 g 💗
-
Pati2804 wrote:I gratuluje tej odwagi w pracy ❤ Ja na razie się nie odważyłam.. ale będę się rozglądać za pracą która mnie usatysfakcjonuje bo szkoda tracić pół życia na męczeniu się w pracy której się nie lubi..
zdecydowanie szkoda tracić czasu na pracę w której człowiek się męczy, czasami warto postawic wszystko na 1 kartę 😜 aczkolwiek rozumiem, że czasami człowiek woli się "przemęczyć" - bo dobra kasa, bo odpowiadające godziny, odległość do domu, dzieci etc. jak to zawsze bywa - trzeba podjąć dobrą dla siebie dezycję ✨Prezesoowa, Pati2804, Majuna lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Prezesoowa wrote:14, brzuch na owu boli zwykle od 9-10
Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPati2804 wrote:Myślisz że była już u Ciebie owu ? Sprawdzasz to jakoś? 🙂
Nie było na pewno, podejrzewałam już od @ cykl bezowulacyjny. I byłoby to zrozumiałe i po kontraście, stresie i nietrzymaniu diety w poprzednim cyklu.
Nie robię testów owu, bo przy PCOS wychodzą przekłamane, a do mierzenia temperatury jeszcze się nie przekonałam, ale od 8 miesięcy ściśle obserwuje swój organizm i na szczęście mam wyraźne objawy przed owu -
kasia97 wrote:zdecydowanie szkoda tracić czasu na pracę w której człowiek się męczy, czasami warto postawic wszystko na 1 kartę 😜 aczkolwiek rozumiem, że czasami człowiek woli się "przemęczyć" - bo dobra kasa, bo odpowiadające godziny, odległość do domu, dzieci etc. jak to zawsze bywa - trzeba podjąć dobrą dla siebie dezycję ✨
damrade, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Prezesoowa wrote:Nie było na pewno, podejrzewałam już od @ cykl bezowulacyjny. I byłoby to zrozumiałe i po kontraście, stresie i nietrzymaniu diety w poprzednim cyklu.
Nie robię testów owu, bo przy PCOS wychodzą przekłamane, a do mierzenia temperatury jeszcze się nie przekonałam, ale od 8 miesięcy ściśle obserwuje swój organizm i na szczęście mam wyraźne objawy przed owu -
Pati2804 wrote:W sumie to mnie nie ma ani dobrej kasy, ani dobrych godzin pracy i daleko od domu - co ja tam w ogóle jeszcze robię ?!🤯🤣🤣😜
dobre pytanie 🤪Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30 -
Coconut wrote:Dziewczyny mam wyniki :
Beta 84,4
Progesteron 23,40
I teraz oczywiście martwi mnie ta beta 🙁 Wydaje mi się, że jest niska.
Aplikacja pokazuje mi 4+4 Wartości dla 4 tc według diagnostyki to: 9,5-750
Co myślicie ?
to pierwsze badanie po pozytywnym teście czy robiłaś betę i proga 2 dni temu?Coconut lubi tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
🙎♂️ 30 -
Coconut wrote:Dziewczyny mam wyniki :
Beta 84,4
Progesteron 23,40
I teraz oczywiście martwi mnie ta beta 🙁 Wydaje mi się, że jest niska.
Aplikacja pokazuje mi 4+4 Wartości dla 4 tc według diagnostyki to: 9,5-750
Co myślicie ?
Gratulacje! 🥰 ciesz się kochana z super wyników ❤Coconut, Kasia111, damrade lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Pati2804 wrote:Myślę ze to bezpodstawna obawa 😘 zagnieżdżenie mogło być później I nie ma odpowiedniego przedziału poziomu bety , bo kazda ciąża jest inna 🙂 ja w 4 + 1 miałam betę 16,2 i pozniej dobrze rosła 🙂
Gratulacje! 🥰 ciesz się kochana z super wyników ❤Coconut, Pati2804 lubią tę wiadomość
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌