Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, dobrego weekendu ❤️
Trzymam kciuki za was dziewczyny 😍
Dzisiaj mam egzamin poprawkowy na studiach, trzymajcie kciuki dziewczyny! 😂
Pati2804, Gregorka, Malinowysorbet, JoKoKoJo, Majuna, Prezesoowa, Leśneintro, AnitaK, Olaura, Zbuntowana, Dropsik, CoffeeDream, MummyYummy, Liyss🧚🏻, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny, dobrego weekendu ❤️
🤞
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
A który to dzień wysokich temp ? Tulę 🫂 i oby sytuacja się szybko rozwiązała, żebyś nie musiała czekać i rozmyślać..🥺😘MagdaA wrote:Cześć dziewczyny, kciuki za testujące ✊️
Ja już siły nie mam bo nie pamiętam kiedy tyle okres mi się spóźniał, byłam pewna że dziś dostanę a tu temperatura dalej wysoka. Wszystko mnie boli ja już chcę ten nowy cykl zacząć. -
Ooo to powodzenia i kciuki zaciśnięte 😁✊🍀😘Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny, dobrego weekendu ❤️
-
Wg wykresu moim zdaniem nie było owu w 16dc, ale j dopiero w tym raczkuję.Starania od 2023r.
03.24 💔💔
♀ Hashimoto, trombofilia wrodzona
♂ Oligoteratozoospermia (kariotyp, CFTR, AZF ✔️)
🔜 IVF? -
Trzymam kciuki ❤️MagdaA wrote:Cześć dziewczyny, kciuki za testujące ✊️
Ja już siły nie mam bo nie pamiętam kiedy tyle okres mi się spóźniał, byłam pewna że dziś dostanę a tu temperatura dalej wysoka. Wszystko mnie boli ja już chcę ten nowy cykl zacząć.2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Trzymam kciuki 🤞❤️☺️Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny, dobrego weekendu ❤️
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
No właśnie to jest dla mnie mega dziwne, była pewnie później bo tak wskazuje temperatura ale nie miałam śluzu plodnego już w tych dniach. Tak dziwnego cyklu to jeszcze nie miałam I zastanawiam się czy to ten fernistim tak namieszał albo herbatka z liści malin ewidentnie z czymś przekombinowałam.
-
Może jednak coś z tego będzie 😇 trzymam mocno kciuki!
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od 02.2023
2025 2xIUI ❌
28.05 ➡️ kwalifikacja IVF ✅
31.05 ➡️ start stymulacji 💉(Menopur, Cetrotide)
11.06 ➡️ punkcja —> 9 pobrano 🥚—> 5 dojrzałych i zapłodnionych —> 3 zarodki —> zostały ❄️❄️
16.06 ➡️ transfer 🍀 4.1.1
20.06 ➡️ 4dpt ⏸️
21.06 ➡️ beta 5dpt - 14,10, 7dpt - 51,00 🥹, 10dpt - 234,80, 17dpt - 2826,00
10.07 ➡️ mamy zarodek z serduszkiem ❤️ 6t+1d
24.07 ➡️ CRL 1,64 cm ❤️ 8t+1d
25.08 ➡️ I prenatalne - zdrowy dzidziuś
CRL 6,70 cm ❤️ 12t+5d
20.10 ➡️ połówkowe
Córeczka 🩷 382 g 🩷
26.11 ➡️ wizyta

-
Trzymamy kciuki ❤️MagdaA wrote:No właśnie to jest dla mnie mega dziwne, była pewnie później bo tak wskazuje temperatura ale nie miałam śluzu plodnego już w tych dniach. Tak dziwnego cyklu to jeszcze nie miałam I zastanawiam się czy to ten fernistim tak namieszał albo herbatka z liści malin ewidentnie z czymś przekombinowałam.2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Ja też zaczynam dopiero ale czy z wykresu wychodzi u MagdaA owu 5/ 6.02 ? 🤔 ja bym tak to uznała ze 19 dc była owu ale może ktoś się wypowie kto dłużej w tym siedzi 🤭aszin wrote:Wg wykresu moim zdaniem nie było owu w 16dc, ale j dopiero w tym raczkuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2024, 08:31
-
Za chwilę u mnie się wszystko wyjaśni. Poszłam po Pinka do Rossmanna, dzisiaj jak nawet owulacja była później to test już będzie wiarygodny. 3 dni temu zrobiłam jakiś chiński o mniejszej czułości.
JoKoKoJo, Daga121222, Pati2804, Leśneintro, Kasia111, kasia97, damrade, Zbuntowana, MummyYummy, AnitaK, Malinowysorbet, ultramaryna_, Beza27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, tulę za biele i gratuluję nowych ⏸️ 🥰 Ostatnio mało mnie na forum, straciłam zupełnie entuzjazm, dzisiaj 18 dc i owu ani widu ani słychu... Chyba znowu szykuje się cykl bezowulacyjny 🤡 Do tego mąż zaczyna remont łazienki. Całe mieszkanie sam wyremontował, ale z łazienką już nie zdążył przed narodzinami małego, czekaliśmy aż trochę podrośnie no i nadszedł ten czas 🙈 Tym bardziej, że łazienka zaczęła nam się sypać 🙈 W każdym razie, już wiem że mąż będzie mega zmęczony, warunki będą kiepskie no i chyba starania zejdą na dalszy plan 😢 czeka nas też kilka weekendów rozłąki, bo w najbardziej newralgicznych momentach będziemy się wynosić z domu z małym. Także nastawienie mam mocno średnie😑
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Przesyłam dużo pozytywnej energii 🍀 oby los się fo Ciebie uśmiechnął i przyniósł niespodziewane .. 😊✊ szybkiego remontu życzę 😘Sparky wrote:Hej dziewczyny, tulę za biele i gratuluję nowych ⏸️ 🥰 Ostatnio mało mnie na forum, straciłam zupełnie entuzjazm, dzisiaj 18 dc i owu ani widu ani słychu... Chyba znowu szykuje się cykl bezowulacyjny 🤡 Do tego mąż zaczyna remont łazienki. Całe mieszkanie sam wyremontował, ale z łazienką już nie zdążył przed narodzinami małego, czekaliśmy aż trochę podrośnie no i nadszedł ten czas 🙈 Tym bardziej, że łazienka zaczęła nam się sypać 🙈 W każdym razie, już wiem że mąż będzie mega zmęczony, warunki będą kiepskie no i chyba starania zejdą na dalszy plan 😢 czeka nas też kilka weekendów rozłąki, bo w najbardziej newralgicznych momentach będziemy się wynosić z domu z małym. Także nastawienie mam mocno średnie😑
Zbuntowana lubi tę wiadomość