Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, dobrego weekendu ❤️
Trzymam kciuki za was dziewczyny 😍
Dzisiaj mam egzamin poprawkowy na studiach, trzymajcie kciuki dziewczyny! 😂Pati2804, Gregorka, Malinowysorbet, JoKoKoJo, Majuna, Prezesoowa, Leśneintro, AnitaK, Olaura, Zbuntowana, Dropsik, CoffeeDream, MummyYummy, Liyss🧚🏻, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny, dobrego weekendu ❤️
Dzisiaj mam egzamin poprawkowy na studiach, trzymajcie kciuki dziewczyny! 😂
🤞Zaczarowan lubi tę wiadomość
👩29👨30
👶starania od 01/2024, od kwietnia do sierpnia cykle bezowulacyjne, starania „na poważnie” z pomocą medyczną od 08/2024
✅ustabilizowana niedoczynność tarczycy, pod kontrolą lekarza
❌ PCOS oraz długie i bezowulacyjne cykle -stymulacja owulacji
❌ hiperinsulinizm
❌ryzyko anemii ciążowej
✅ jajowody drożne
✅ podstawowe badania nasienia
❌IO u męża
🍀9cs, 5cs z Lamettą + Ovitrelle
⏸️05/01 🥰
05/01 beta 16dpo 952 mIU/ml, prog 24,40 ng/ml
07/01 beta 18dpo 1509 mIU/ml, prog 19,00 ng/ml
22/01 6+5, CRL 0,8cm i ♥️
10/02 9+4, CRL 2,76cm 😍
03/03 12+4, CRL 6,17cm, niskie ryzyka 🥹
10/03 13+4, prawdopodobnie chłopiec 👦
07/04 17+4, 223g 🐻
28/04 20+4, 397g potwierdzonego chłopaka 💙
📆 Kalendarz wizyt
05/05 - gin
13/05 - endo
03/06 - urofizjo
-
MagdaA wrote:Cześć dziewczyny, kciuki za testujące ✊️
Ja już siły nie mam bo nie pamiętam kiedy tyle okres mi się spóźniał, byłam pewna że dziś dostanę a tu temperatura dalej wysoka. Wszystko mnie boli ja już chcę ten nowy cykl zacząć. -
Dzisiaj mam egzamin poprawkowy na studiach, trzymajcie kciuki dziewczyny! 😂Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Wg wykresu moim zdaniem nie było owu w 16dc, ale j dopiero w tym raczkuję.Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r.
🚩Hashimoto
🚩 Trombofilia wrodzona ↩️
🧬 czynnik V(Leiden) hetero, PAI-1 4G hetero
✔️ AMH - 3,63ng/ml
~~~~~~~~~~~~~~
13.02.2024 ⏸️
19.03.2024 💔💔 8tc
~~~~~~~~~~~~~~~~
Stymulacja owulacji:
1) Clo+Ovitrelle+Duphaston❌
2) Clo+Ovitrelle+Luteina❌
3) Clo+Luteina❌
🔜 HSG
💉Neoparin+💊 Acard150
„ Słońce, przestań się już bać
Wysuń się zza chmur i świeć…”
✨ 2025 ✨🙏 -
MagdaA wrote:Cześć dziewczyny, kciuki za testujące ✊️
Ja już siły nie mam bo nie pamiętam kiedy tyle okres mi się spóźniał, byłam pewna że dziś dostanę a tu temperatura dalej wysoka. Wszystko mnie boli ja już chcę ten nowy cykl zacząć.2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
Dzisiaj mam egzamin poprawkowy na studiach, trzymajcie kciuki dziewczyny! 😂Zaczarowan lubi tę wiadomość
2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
No właśnie to jest dla mnie mega dziwne, była pewnie później bo tak wskazuje temperatura ale nie miałam śluzu plodnego już w tych dniach. Tak dziwnego cyklu to jeszcze nie miałam I zastanawiam się czy to ten fernistim tak namieszał albo herbatka z liści malin ewidentnie z czymś przekombinowałam.
-
Może jednak coś z tego będzie 😇 trzymam mocno kciuki!ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👱🏻♀️30
🧑🏻🦱30
👩🏼❤️💋👨🏻2015
💍2019
💒12.08.2022
Starania od: 02.2023
💊 magnez, olej z wiesiołka, wit D, omega 3, kwas foliowy, cynk
Leczenie w klinice ➡️ 10.2024
18.11 badanie drożności jajowodów
Jajowody drożne ✅
AMH 5,20 ✅
Parametry nasienia ✅
Aglutynacja (III) ❌
01.2025 (aromek+ovitrelle)❌
26.03 ➡️ IUI ❌ (aromek+ovitrelle)
18.04 ➡️ II IUI ❌(aromek+ovilrelle+luteina)
12.05 ➡️ spotkanie kwalifikacyjne IVF 🤞🏻 -
MagdaA wrote:No właśnie to jest dla mnie mega dziwne, była pewnie później bo tak wskazuje temperatura ale nie miałam śluzu plodnego już w tych dniach. Tak dziwnego cyklu to jeszcze nie miałam I zastanawiam się czy to ten fernistim tak namieszał albo herbatka z liści malin ewidentnie z czymś przekombinowałam.2×IUI❌️
IVF
❄️ 7/8 tydzien 💔
Kolejna❔️❔️ -
aszin wrote:Wg wykresu moim zdaniem nie było owu w 16dc, ale j dopiero w tym raczkuję.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2024, 08:31
-
Za chwilę u mnie się wszystko wyjaśni. Poszłam po Pinka do Rossmanna, dzisiaj jak nawet owulacja była później to test już będzie wiarygodny. 3 dni temu zrobiłam jakiś chiński o mniejszej czułości.
JoKoKoJo, Daga121222, Pati2804, Leśneintro, Kasia111, kasia97, damrade, Zbuntowana, MummyYummy, AnitaK, Malinowysorbet, ultramaryna_, Beza27 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, tulę za biele i gratuluję nowych ⏸️ 🥰 Ostatnio mało mnie na forum, straciłam zupełnie entuzjazm, dzisiaj 18 dc i owu ani widu ani słychu... Chyba znowu szykuje się cykl bezowulacyjny 🤡 Do tego mąż zaczyna remont łazienki. Całe mieszkanie sam wyremontował, ale z łazienką już nie zdążył przed narodzinami małego, czekaliśmy aż trochę podrośnie no i nadszedł ten czas 🙈 Tym bardziej, że łazienka zaczęła nam się sypać 🙈 W każdym razie, już wiem że mąż będzie mega zmęczony, warunki będą kiepskie no i chyba starania zejdą na dalszy plan 😢 czeka nas też kilka weekendów rozłąki, bo w najbardziej newralgicznych momentach będziemy się wynosić z domu z małym. Także nastawienie mam mocno średnie😑
Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Sparky wrote:Hej dziewczyny, tulę za biele i gratuluję nowych ⏸️ 🥰 Ostatnio mało mnie na forum, straciłam zupełnie entuzjazm, dzisiaj 18 dc i owu ani widu ani słychu... Chyba znowu szykuje się cykl bezowulacyjny 🤡 Do tego mąż zaczyna remont łazienki. Całe mieszkanie sam wyremontował, ale z łazienką już nie zdążył przed narodzinami małego, czekaliśmy aż trochę podrośnie no i nadszedł ten czas 🙈 Tym bardziej, że łazienka zaczęła nam się sypać 🙈 W każdym razie, już wiem że mąż będzie mega zmęczony, warunki będą kiepskie no i chyba starania zejdą na dalszy plan 😢 czeka nas też kilka weekendów rozłąki, bo w najbardziej newralgicznych momentach będziemy się wynosić z domu z małym. Także nastawienie mam mocno średnie😑
Zbuntowana lubi tę wiadomość