Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Uciekam do spania, jutro kolejny okropny dzień w pracy przede mną 🙈 dziękuję Wam dziewczyny za zrozumienie, to jest jednak zupełnie inna świadomość, że ktoś potrafi zrozumieć moje emocje 🥹♥️
Aaaa no i będę spała z zaciśniętymi kciukami, bo gdzieś mi mignęło, że jutro nasza lutowa prowadząca @ultramaryna_ będzie testować? 🤪🍀🤞🏻
Dobrej nocy 🫶🏻Pati2804, ultramaryna_, ellevv, damrade, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
ellevv wrote:Dobry wieczór, właśnie przeczytałam wszytko od wczoraj wieczora. Większość już zapomniałam 😅 czasem to chyba trzeba było by jakiś notatnik mieć przy sobie.
Powiem wam że kiepsko się chodzi do pracy jak wiesz że Cie w niej nie chcą... jeszcze zaczynam czuć że gardło powoli pobolewa a podobno według flo od jutra zaczynają się szansę. Nie ma to jak iść w przeziębienie podczas owulacji jeśli ona będzie.
🫂 tule za ciche dniellevv lubi tę wiadomość
-
tralalina wrote:Nie wiem kiedy była owu. Śluz był piękny w okolicy 10dc, ale apki pokazywały różnie. Flo w ogóle, że dwa dni temu jakoś xD człowiek wrzuca na luz i nie robi testów owulacyjnych i teraz ma „luz” 😅
-
AnitaK wrote:Tak jutro powtórka, ale na nic nie liczę
AnitaK lubi tę wiadomość
-
Nie brałam testów ze soba, więc będzie szoping 😅 zobaczymy jak długo będzie to krwawienie. Chyba nie ma sensu testować dopóki to krwawienie nie ustanie. Dzięki za kciuki!
I trzymam kciuki za resztę dziewczyn testujących!
Dobranoc piękności 😘Pati2804, AnitaK, ultramaryna_, damrade lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Mierzysz temperaturę? Kiedy 🐒 powinna zawitać? 😘
🐒 powinna zawitać w piątek
Styczeń 2017 - Aniołek (7tc)💔
2018 👶
2019 👶
Listopad 2024 ⏸️ 13 cs
Grudzień 2024 - Aniołek (10 tc)💔
5cs po poronieniu chybionym ( w sumie 18 cs) 🍀🍀🍀 -
tralalina wrote:Nie brałam testów ze soba, więc będzie szoping 😅 zobaczymy jak długo będzie to krwawienie. Chyba nie ma sensu testować dopóki to krwawienie nie ustanie. Dzięki za kciuki!
I trzymam kciuki za resztę dziewczyn testujących!
Dobranoc piękności 😘
Rano chce zobaczyć Wasze osikane testy z II kreseczkami ❤AnitaK, ultramaryna_, notsobadd lubią tę wiadomość
-
AnitaK wrote:Tak, mam nawet dostępny wykres
a jakie masz testy? Czule?
Starania o pierwszego 👶🏻
08.2023r. z przerwami
03.2024 💔💔 8tc
👩 AMH -3,63ng/ml✔️Hormony ✔️Owulacje✔️
Trombofilia wrodzona✖️Hashimoto✖️
🧑🏻 Oligoteratozoospermia (morfologia 0%, koncentracja 3,5mln/ml)✖️ -
ultramaryna_ wrote:Cześć 🙋♀️ Witaj i powodzenia! 🤞 Wpisać na testowanie czy na wolnego strzelca?
Jeśli chcesz i możesz, napisz nam, co u Ciebie zdiagnozowano i czy odnalazłaś przyczynę niepowodzeń 😘
U mnie problemów jest trochę (poza wiekiem), endometrioza (w lipcu zeszłego roku miałam laparoskopię z tego powodu), niestety toczeń (chociaż podobno w okresie remisji), przewlekłe zapalenie błony śluzowej macicy (aktualnie jestem po pierwszej turze antybiotyków) i niskie amh. Narzeczony wyniki dobre. Byłam kilka dni temu na monitoringu owu i okazało się, że w tym miesiącu aż trzy pęcherzyki się pojawiły dominujące, więc zawsze jest jakaś nadzieja. U mnie owu nie jest problemem, tylko żeby jakaś dzidzia się zagnieździła i chciała zostać na dłużej. Podobno dochodzi u mnie do wczesnych poronień, bo allo mlr wyszło tylko 15. Póki co walczę, chociaż same wiecie jak to czasami jest. Góra i dół ... Może będę testować pod koniec tego miesiąca. Jak dobrze byłoby zobaczyć pierwszy raz w życiu upragnione dwie kreski."Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Pati2804 wrote:A jak z tym Twoim nowym miejscem pracy ? Coś już postanowione? 😘 miałaś mieć dzień próbny z tego co pamiętam 🙂
W czwartek idę na dzień próbny aż zaczynam powoli obawiać 😅 ale jeśli udało mi się dwa razy dobrze "sprzedać" to raczej są chętni mną więc teraz tylko zależne od mnie. Czekam na ten moment aż będę mogła rzucić wypowiedziem w toksycznej pracy 💪💪
A od rana zaczynam wątpić czy to dobry moment aby zachodzić teraz w ciążę.. ale znowu patrząc na to z innej strony to nigdy nie będzie dobrego momentu i zawsze znajdę jakieś wytłumaczenie lub powód..Pati2804, damrade, KejtKa lubią tę wiadomość
PCOS cykle między 31 a 65 dni, cykle bezowulacyjne, nadwaga, pod kontrolą onkologa
🔹️wysokie TSH ‼️ (4,34) - lewotyroksyna
🔹️wizyta & usg: 1.7 & 3.7
🔹️27.5.2025 - CRL 19.41mm, 8t+3d
🔹️16.5.2025 - CRL 5.9 mm
🔹️11.5.2025 - CRL 3.87mm, serduszko puka w rytmie cza-cza
🔹️27.4.2025 - nadal dwie kreski, druga mocniejsza ⏸️
🔹️26.4.2025 - dwie kreski ⏸️
🔹️ starania od 02.2024
🔸️ 3 lata na AH
🔸️ 07.2020 👨👩👦💙
🔸️ 29.11.2019 - serducho ❤️
🔸️ 20.11.2019 - widać kropkę 🥰
🔸️ 13.11.2019 - beta HCG 228
🔸️ 13.11.2019 - dwie kreski ⏸️
🔸️ 04.2018 - nowotwór 🦀 -
AnitaK wrote:Tak, mam nawet dostępny wykres
Edit: już widzę 🙈Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 lutego 2024, 22:37
AnitaK lubi tę wiadomość
-
Dobrej nocy dziewczyny:)
AnitaK, ultramaryna_, Pati2804 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
Cześć dziewczyny
Widzę, że brzuszków przybywa 😍 Gratulacje wszystkim, które ujrzały ⏸️⏸️⏸️
Staram się czytac regularnie, ale w pracy nie mam za bardzo możliwości, a potem wracam wykończona.
Trzymam za wszystkie kciuki ❤️❤️❤️
Ja jestem chyba po owulacji, ale w tym miesiącu odpuściłam testy, temperatury itp. Po prostu czułam bol i pojawiło się sporo śluzu, jak nigdy. To mój pierwszy miesiąc z olejem z wiesiołka, trochę chyba za szybko na takie działanie 😂
Jakoś mi tak lepiej, jak aż tak nie analizuje, dlatego tez mniej wchodzę tutaj, bo za każdym razem wyskakuje mi jakiś komunikat 😂
Nie wiem czy pamiętacie, walczyłam z mężem o badania nasienia. Dziś się sam z siebie zapisał, jakoś za dwa tygodnie. To nasz mały sukces❤️
Widzę, ze u wielu z nas pojawiają sie spięcia… myśle, ze faktycznie przedłużające sie starania to niezła próba dla związku. U nas właśnie 9cs. Raz jest lepiej, raz gorzej.
Widzę, ze jutro na oficjalnej liście brak testujących? Ale znając was, na pewno któraś nasika 😂 buźka ☀️AnitaK, Pati2804, ultramaryna_, Malinowysorbet, damrade, CoffeeDream, elektro96, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
notsobadd wrote:Uciekam do spania, jutro kolejny okropny dzień w pracy przede mną 🙈 dziękuję Wam dziewczyny za zrozumienie, to jest jednak zupełnie inna świadomość, że ktoś potrafi zrozumieć moje emocje 🥹♥️
Aaaa no i będę spała z zaciśniętymi kciukami, bo gdzieś mi mignęło, że jutro nasza lutowa prowadząca @ultramaryna_ będzie testować? 🤪🍀🤞🏻
Dobrej nocy 🫶🏻
@tralalina jeśli masz podobne doświadczenie, zareaguj wcześniej 😉 Po co będziesz się męczyła? 😅😘 A tak będzie wiadomo, w którą stronę idzie 🤞notsobadd lubi tę wiadomość
Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
ellevv wrote:W czwartek idę na dzień próbny aż zaczynam powoli obawiać 😅 ale jeśli udało mi się dwa razy dobrze "sprzedać" to raczej są chętni mną więc teraz tylko zależne od mnie. Czekam na ten moment aż będę mogła rzucić wypowiedziem w toksycznej pracy 💪💪
A od rana zaczynam wątpić czy to dobry moment aby zachodzić teraz w ciążę.. ale znowu patrząc na to z innej strony to nigdy nie będzie dobrego momentu i zawsze znajdę jakieś wytłumaczenie lub powód..ellevv lubi tę wiadomość
-
Speranza :) wrote:U mnie problemów jest trochę (poza wiekiem), endometrioza (w lipcu zeszłego roku miałam laparoskopię z tego powodu), niestety toczeń (chociaż podobno w okresie remisji), przewlekłe zapalenie błony śluzowej macicy (aktualnie jestem po pierwszej turze antybiotyków) i niskie amh. Narzeczony wyniki dobre. Byłam kilka dni temu na monitoringu owu i okazało się, że w tym miesiącu aż trzy pęcherzyki się pojawiły dominujące, więc zawsze jest jakaś nadzieja. U mnie owu nie jest problemem, tylko żeby jakaś dzidzia się zagnieździła i chciała zostać na dłużej. Podobno dochodzi u mnie do wczesnych poronień, bo allo mlr wyszło tylko 15. Póki co walczę, chociaż same wiecie jak to czasami jest. Góra i dół ... Może będę testować pod koniec tego miesiąca. Jak dobrze byłoby zobaczyć pierwszy raz w życiu upragnione dwie kreski.Starania o drugie 👶 od 12.2023 / 25.01. 💔cb
16.05. ⏸️ / 18.01.2025 🩷 Witaj, Ł.! -
Teraz naprawdę idę już się kąpać i spać 😅
Dobrej nocy ❤
P.s. to forum jest jak uzależnienie 🙈😜ultramaryna_, AnitaK, damrade, Chmurka21, ellevv, elektro96, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
ultramaryna_ wrote:Zapisać na konkretny termin? 😘 Bardzo mi przykro, że tyle przykrych wieści za Tobą 😢🫂 Zdaję sobie sprawę, że nie jest łatwo… Ale pamiętaj, w kupię raźniej! 🤞❤️
Poproszę zapis na 29 lutego, może zamknę miesiąc z przytupem 😁 Fajnie tu u Wasultramaryna_, damrade, Chmurka21, CoffeeDream, AnitaK, elektro96, Pati2804, Karos31 lubią tę wiadomość
"Pamiętaj, nieważne na jakie natrafisz przeszkody. Nawet jeśli będą bolesne i przysporzą trudności, nie wolno ci tracić nadziei. Utrata nadziei to jedyne, co naprawdę może cię zniszczyć" -
ellevv wrote:W czwartek idę na dzień próbny aż zaczynam powoli obawiać 😅 ale jeśli udało mi się dwa razy dobrze "sprzedać" to raczej są chętni mną więc teraz tylko zależne od mnie. Czekam na ten moment aż będę mogła rzucić wypowiedziem w toksycznej pracy 💪💪
A od rana zaczynam wątpić czy to dobry moment aby zachodzić teraz w ciążę.. ale znowu patrząc na to z innej strony to nigdy nie będzie dobrego momentu i zawsze znajdę jakieś wytłumaczenie lub powód..
też uważam ze nigdy nie będzie idealnego momentu - "zawsze" jest coś do zrobienia / zobaczenia / praca / kasa 😜 ale wiadomo, każdy z nas musi podjąć dezycję za siebie
damrade, Pati2804 lubią tę wiadomość
👩🦰 27, PCOS
11.2023 - odstawienie AH / 7 cs / starania wstrzymane
💊 inozytol, wit B12, wit C, wit D, wit E, foliany, koenzym q10, cynk, kwasy omega 3, berberyna, magnez, little me
🙎♂️ 30