Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
CoffeeDream wrote:
Ja dziś idę do fryzjera. Już tyle czasu to odkładam, że jestem w stanie ściąć nawet 10cm, co w moim przypadku jest zawsze niedopuszczalne 😅
Uuu… tylko będziesz ścinała czy jakieś farbowanie wchodzi w grę? -
Zaczarowan wrote:Uuu… tylko będziesz ścinała czy jakieś farbowanie wchodzi w grę?
Chcę zrobić delikatne refleksy 🙂 Rok temu robiłam i już u nasady mam ciemniejsze i też samopoczucie od razu w dół. Jakoś wolę jak jest jaśniej przy twarzy ☺️Zaczarowan, Pati2804, AnitaK, elektro96, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Dzień dobry wszystkim ♥️ z rana naszło mnie takie pytanie do dziewczyn, które stosują Fertistim + NAC, robicie jakieś przerwy czy bierzecie kilka cykli pod rząd? To chyba mój 4 z Fertistim i teraz włączyłam NAC. Nie wiem jak długo tak można 🤔
Zarówno przy pierwszym jak i drugim zaszłam ale niestety poroniłam i Biochem. Może za trzecim się powiedzie:) Fertistim biorę pierwszy cykl i pewnie wezmę z dwa cykle jeszcze. -
Dzień dobry dziewczyny ❤
Kciuki za testujące ✊🍀
@Ultramaryna @AnitaK stoimy pod kibelkiem 😁✊
@Zaczarowan zdrówka życzę!
@Chochlik12 oby ten cykl już się zakończył i dał przyjść nowemu skoro tym razem nic nie wniosł ✊
Miłego dnia I pysznej kawki ☕😊😘AnitaK, Chochlik12, ultramaryna_, Zaczarowan, Gregorka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny@Speranza hej hej rozgość się, z nami zawsze raźniej, czy się śmiejemy czy płaczemy to razem jakoś lżej
@MagdaA kciuki za badania daj znać jak będziesz mieć wyniki
@Coconut przytulam Cię mocno :*
@Zaczarowan zdrówka, ratuj się czym się da :*
@notsobadd fertisim biorę drugi cykl, ale inozytol ogólnie od sierpnia i inozytolu nie trzeba przerywać, NAC warto po 3 miesiącach zrobić przerwę
jak tam sytuacja w domu?
Ostatnio chyba jakiś biomet niekorzystny, ja się wczoraj ścięłam ze swoim. Do tego doszedł PMS. I wcale nie mam zamiaru wyciągać do niego ręki, niech się skicha. Mój mąż jest ogólnie dobrym człowiekiem i na co dzień go uwielbiam, ale czasem jak dopierdoli to mam go zwyczajnie dość. A że ja mam skłonność do podejścia 0-1 to mam w głowie czarne scenariusze i rozważam wyjazd na kilka dni, żeby od niego odpocząć
Coconut, Zaczarowan, ultramaryna_, Chmurka21 lubią tę wiadomość
-
Zimozielona wrote:Wg wg flo dziś owulacja - wczoraj pik największy wieczorem. A wg ovu dopiero w czwartek. Dziwne to. A Wy ile po Piku macie owulację?
Mi się to w ogóle jakoś nie zgadza w tym cyklu 🙈 skok temperatury miałam w sobotę, teraz 3 dni już lekko spada. A PIKu dalej nie wychwycilam 😅 + zawsze mnie pobolewal brzuch na owulację, a tu nic .. wg flo wczoraj miałam owulację, a wg Ovu dziś...
Edit: to mój pierwszy cykl z wiesiołkiem. Już go odstawiłam, ale może on trochę namieszał, że nie czułam owulacji 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2024, 07:54
-
Dzień dobry 😊🌻
W końcu się wyspałam i mogę normalnie funkcjonować
Trzymam kciuki za testujące 🤞
@Zaczarowan dużo zdrówka 😊
@CoffeDream zmotywowałaś mnie do podcięcia końcówek, bo dawno tego nie robiłam 🙈CoffeeDream, AnitaK, ultramaryna_, Zaczarowan, Pati2804, Zbuntowana lubią tę wiadomość
03.24 💔 07.24💔👼🏼
,,Miłość potrafi znaleźć drogę tam, gdzie nie ma nawet ścieżki"🌸 -
nick nieaktualny
-
MummyYummy wrote:@Dropsiku, a nie mówisz przypadkiem o Nospie i jej wpływie na obniżone napięcie mięśniowe u dzieci, których mamy przyjmowały duże dawki w ciąży? I od razu może ktoś potwierdzi lub zaprzeczy - jak ponad 4 lata temu chodziłam w ciąży, to wielu fizjo mówiło, że to właśnie z powodu przyjmowania leków rozkurczowych tak wiele dzieci potrzebuje rehabilitacji. Nie wiem, ile w tym prawdy, bo omijałam tego typu informacje, z uwagi na to, że od 22 tygodnia przyjmowałam mocniejsze leki niż Nospa, a wszystko z uwagi na skurcze, które mogły przełożyć się na wcześniejszy poród.
@ultramarynko, a dziękuję serdeczniejsze ♥️ To może przepisz, przynajmniej nie będzie mnie kusić, żeby jutro sikać 🤭 Dobrze, że jesteś w kontakcie z lekarzem, obu szybko odpowiedział 💪
@Pati, nie znam się na tych wszystkich badaniach, ale trzymam kciuki, żeby wszystko jednak okazało się w porządku ✊
@Coconut, świetnie, że udało Ci się pójść na wizytę do lekarza, któremu ufasz. Na pewno bycie pod kontrolą choć trochę uspokaja. Ja też wierzę, że jeszcze wszystko będzie u Ciebie dobrze ♥️ U nas wszystkich, Dziewczyny ♥️♥️♥️ -
Prezesoowa wrote:@Speranza hej hej rozgość się, z nami zawsze raźniej, czy się śmiejemy czy płaczemy to razem jakoś lżej
@MagdaA kciuki za badania daj znać jak będziesz mieć wyniki
@Coconut przytulam Cię mocno :*
@Zaczarowan zdrówka, ratuj się czym się da :*
@notsobadd fertisim biorę drugi cykl, ale inozytol ogólnie od sierpnia i inozytolu nie trzeba przerywać, NAC warto po 3 miesiącach zrobić przerwę
jak tam sytuacja w domu?
Ostatnio chyba jakiś biomet niekorzystny, ja się wczoraj ścięłam ze swoim. Do tego doszedł PMS. I wcale nie mam zamiaru wyciągać do niego ręki, niech się skicha. Mój mąż jest ogólnie dobrym człowiekiem i na co dzień go uwielbiam, ale czasem jak dopierdoli to mam go zwyczajnie dość. A że ja mam skłonność do podejścia 0-1 to mam w głowie czarne scenariusze i rozważam wyjazd na kilka dni, żeby od niego odpocząć
Dzięki Prezesoowa, bo już się zaczęłam martwić, że narobię sobie problemów tym inozytolem, a mam wrażenie, że dobrze na mnie działa 🙏🏻
Mam od wczoraj tak samo jak Ty, jestem po prostu wkur*iona na niego i nie mam ochoty wyciągać ręki. I też już w myślach pakowałam torbę na wyjazd 🤭🤪👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅ KIR Bx (obecne wszystkie implantacyjne)✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌
Walczymy 💪🏻 -
Prezesoowa wrote:Gdzie te dzisiejsze osikańce?
Prezesoowa, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
29 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
W końcu się wyspałam i mogę normalnie funkcjonować
Trzymam kciuki za testujące 🤞
@Zaczarowan dużo zdrówka 😊
@CoffeDream zmotywowałaś mnie do podcięcia końcówek, bo dawno tego nie robiłam 🙈
Super ☺️ Idzie wiosna i aż chce się zmian 😁🌸Malinowysorbet, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
Dopiero nadrobiłam... wczoraj miałyście flow Widzę 😆😆 Też czekam na jakieś patyki Chwalić się!
@ultramaryna Wracam od immunolog właśnie. Dostałam kilka badań i heparynę 0.6, bo mówiła, że patrząc na poprzednią ciążę to by obstawiała, że 0.4 za mało może być. Już widzę jaki mój gin będzie szczęśliwy z tego powodu 😆 Ale za dwa tygodnie kazała mi na tej wyższej dawce zrobić badania antyXa i będzie wiadomo czy jest dobrze czy nieGregorka, ultramaryna_ lubią tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 grudnia 2024, 15:53
ultramaryna_ lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
12.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
nick nieaktualnynotsobadd wrote:Dzięki Prezesoowa, bo już się zaczęłam martwić, że narobię sobie problemów tym inozytolem, a mam wrażenie, że dobrze na mnie działa 🙏🏻
Mam od wczoraj tak samo jak Ty, jestem po prostu wkur*iona na niego i nie mam ochoty wyciągać ręki. I też już w myślach pakowałam torbę na wyjazd 🤭🤪
Ja właśnie też się po nim czuję dużo lepiej, dlatego tak polecam właśnie popijam fertisim po śniadaniunotsobadd, damrade lubią tę wiadomość