Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Prezesoowa wrote:Tak się wkręciłam w czytanie i czekałam na dobre wiadomości od @Zaczarowan, że spaliłam zupę... Która chętna na szorowanie gara?
Hahahah kurde! To ja umyje 🙈🙈Prezesoowa, damrade, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
@Prezesoowa czy ja mogłabym do Ciebie napisać prywatna wiadomość? 🙈 w temacie PCOS i badań właśnie. Bo też nie chcę tutaj „zaśmiecać” swoją lista pytań, a wiem że Ty ogarnęłaś ten problem w dużej mierze suplami. ja błądzę we mgle 🥹👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Zaczarowan wrote:Słyszałam o tym programie, to jest coś w rodzaju reality show? 😂😂
Liyss🧚🏻 wrote:Elektro a co dobrego jadłaś?😁
Ja z odmóżdżaczy to oglądam love never lies i tego typu show na netflix.
A teraz w planach mam zjeść na kolację parówki, zwykły chlebek z masłem i dużo ketchupu! Czasami sobie pozwalam na takie jedzenie zwłaszcza w trakcie PMS 😅
A love never lies oglądałam tylko 1 sezon i miałam dużo frajdy 🤣 muszę obejrzeć też drugiZaczarowan, Fermina, Prezesoowa, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
A.30 wrote:No właśnie sama się nad tym zastanawiałam i teraz na kontroli w niedzielę mój lekarz Powiedział, że teraz mam czekać na miesiaczke, która powinna się pojawić w ciągu 4-6 tygodni i dopiero później mamy zielone światło na dalsze starania , więc zrozumiałam to tak, że to krwawienie poronne nie traktuje się jako okres 🤔
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 20:15
A.30 lubi tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
Oglądałam Love never lies do jelitówki.🤣 Jakoś mi się ładnie komponowało z miską na kolanach.😂
Czy Wy macie jakieś sposoby na nauczenie się cierpliwości? To nigdy nie była moja domena a teraz owulacji jeszcze nie było a ja bym już chciała testy robić. 🙃 Czuję, że jajnik się odzywa więc powinna być na dniach ale to dla mnie i tak za dużo czekania. Nie mogę się na niczym skupić.
Zaczarowan, damrade, kopytko, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Zjadłam dzisiaj moje ulubione lindorki truskawkowe, trochę giotto i kawałek ciasta 😁 Doprawiłabym to kebabem najchętniej 😝 Parówki niestety uwielbiam i jem często, chociaż na pewno to syf 🙃
A love never lies oglądałam tylko 1 sezon i miałam dużo frajdy 🤣 muszę obejrzeć też drugi
No polecam ten drugi sezon, jak będziesz w trakcie to podziel się wrażeniami 😂😂 z drugiej strony na podstawie obserwacji tych facetów (kobiet tez 😂) powiem ci, że niektórzy to naprawdę chyba są zagubieni i niezaopiekowani.. śmieje się, ale to przykre 🙈 mimo wszystko- Miłego oglądania -
Zaczarowan wrote:No polecam ten drugi sezon, jak będziesz w trakcie to podziel się wrażeniami 😂😂 z drugiej strony na podstawie obserwacji tych facetów (kobiet tez 😂) powiem ci, że niektórzy to naprawdę chyba są zagubieni i niezaopiekowani.. śmieje się, ale to przykre 🙈 mimo wszystko- Miłego oglądania
Zaczarowan, Malinowysorbet, Liyss🧚🏻 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, wiem że za wcześnie i w ogóle, ale to było silniejsze ode mnie. Oczywiście bardziej bielsze być nie mogło, teraz tylko jestem zła na siebie że test zmarnowałam 😐starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Liyss🧚🏻 wrote:Elektro a co dobrego jadłaś?😁
Ja z odmóżdżaczy to oglądam love never lies i tego typu show na netflix.
A teraz w planach mam zjeść na kolację parówki, zwykły chlebek z masłem i dużo ketchupu! Czasami sobie pozwalam na takie jedzenie zwłaszcza w trakcie PMS 😅elektro96, Liyss🧚🏻, Pati2804 lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
notsobadd wrote:@Prezesoowa czy ja mogłabym do Ciebie napisać prywatna wiadomość? 🙈 w temacie PCOS i badań właśnie. Bo też nie chcę tutaj „zaśmiecać” swoją lista pytań, a wiem że Ty ogarnęłaś ten problem w dużej mierze suplami. ja błądzę we mgle 🥹
Jasne, wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółekWhen life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Platynova55 wrote:Ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, wiem że za wcześnie i w ogóle, ale to było silniejsze ode mnie. Oczywiście bardziej bielsze być nie mogło, teraz tylko jestem zła na siebie że test zmarnowałam 😐
Jeżeli Ci chociaż chwilowo ulżyło to było warto
Ja się już nie mogę doczekać na testowanie w marcu, a to jeszcze tyle czasu no i mam nadzieję, że nic się nie wykoleiPlatynova55, damrade, MummyYummy lubią tę wiadomość
When life knocks you down, stand the fuck up and say "you hit like a bitch". -
Platynova55 wrote:Ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, wiem że za wcześnie i w ogóle, ale to było silniejsze ode mnie. Oczywiście bardziej bielsze być nie mogło, teraz tylko jestem zła na siebie że test zmarnowałam 😐27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
-
Platynova55 wrote:Ja nie wytrzymałam i zrobiłam dzisiaj test, wiem że za wcześnie i w ogóle, ale to było silniejsze ode mnie. Oczywiście bardziej bielsze być nie mogło, teraz tylko jestem zła na siebie że test zmarnowałam 😐
Rozumiem, co czujesz.. nie bądź na siebie zła. Najwidoczniej potrzebowałas tego 🫂Platynova55, Prezesoowa, damrade, Pati2804 lubią tę wiadomość
-
@liliowa @damrade @ine ❤️❤️❤️ super!! gratuluję 😍
@zaczarowan będzie dobrze! 🤞🏻🤞🏻🤞🏻 mocne kciuki za kropeczka, super, że lekarka Cię trochę uspokoiła, zrób koniecznie coś miłego dla siebie
Ja też po wizycie, jest pęcherzyk z zarodkiem 0,27cm, ale gin miał akurat gabinet ze słabym aparatem USG, więc nie miał szans wypatrzyć serduszka, ale powiedział, że na ten moment 5+3 wszystko ok 🤞🏻☺️
Jak Wy macie wizyty to jestem zawsze jestem pozytywnie podekscytowana i wierzę, że będzie dobrze, a przed moją wizytą stresowałam się gorzej niż przed dentystą 😅🫣
Następną wizytę mam za tydzień w czwartek, mam nadzieję, że USG będzie lepsze i będzie serduszko ❤️
Gin polecił mi pueria uno, widzę że to ma dwie tabletki, może ktoś to bierze? Powinnam je brać razem czy w jakimś odstępie? Na opakowaniu nie ma nic na temat czasu brania 🤔Platynova55, _ine, Zaczarowan, Prezesoowa, Fermina, damrade, Liyss🧚🏻, Pati2804, Dropsik, sernik_z_rodzynkami, ellevv, ultramaryna_, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
elektro96 wrote:Przytulam ❤️ który to dpo? Może faktycznie za wcześniestarania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️ -
Kochana! Ja wczoraj również 8-9dpo, a zmarnowałam 2 testy, bo przecież jeden biały mnie nie usatysfakcjonował 😂 ja miałam z kolei jakieś z d.. przeczucia.
Przytulam za te nerwy, ale wiedz, ze nie jesteś sama!Platynova55, ultramaryna_, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩30l.
👱♂️33l.
👩🏻🤝👨🏼od 2015r.
👰🤵2021r.
Starania od 06.2023
12cs
Ona: hormony, usg- wszystko w normie
On: kiepskie wyniki nasienia (morfologia, ilość i ruchliwość)
Walczymy dalej! -
Platynova55 wrote:8 albo 9 dpo, wiem że to wcześnie, ale w niedzielę czułam jakieś dziwne kłucie w podbrzuszu i sobie nawkręcałam nie wiadomo co 😏 pewnie koło piątku powtórzę znowu a potem grzecznie poczekam na okres. Cierpliwość nie jest moją mocną stroną zdecydowanie
Platynova55, Chmurka21 lubią tę wiadomość
27 cs
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Łączę się w bólu. Ja sobie obiecałam ze poczekam do terminu @ i co? Termin na sobotę a ja już po dwóch testach i biel też...Platynova55, Chmurka21 lubią tę wiadomość
🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url] -
Chmurka21 wrote:Kochana! Ja wczoraj również 8-9dpo, a zmarnowałam 2 testy, bo przecież jeden biały mnie nie usatysfakcjonował 😂 ja miałam z kolei jakieś z d.. przeczucia.
Przytulam za te nerwy, ale wiedz, ze nie jesteś sama!Chmurka21, damrade lubią tę wiadomość
starania od 10.2022
01.2024- cb 💔
31.03.2024 ⏸️
05.2024 💔
👩🏻29
IO, PCOS
🧔🏻♂️31
badanie nasienia ✅️