Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Staraczka nigdy nie zazna spokoju, albowiem przed ciążą wkręca sobie, że jest w ciąży, a w ciąży wkręca, że w niej nie jest 🤡
Ja codziennie macam się po cyckach i drżę jak czuję zmianę, boję się w toalecie spojrzeć na majtki, boję się jak kłuje w brzuchu a kiedy nie kłuje to jeszcze bardziej, boję się jak mnie mdli a potem, że mnie nie mdli 🙃
To się nie kończy! Ja myślę, że u staraczek następują jakieś nieodwracalne zmiany w mózgu 😂aszin, Leśneintro, Platynova55, Nusia28, elektro96, CoffeeDream, Kasia111, Pati2804, Chmurka21, _ine, A.30, Prezesoowa, Liyss🧚🏻, Suzie, damrade, Karos31, ultramaryna_, MummyYummy, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Staraczka nigdy nie zazna spokoju, albowiem przed ciążą wkręca sobie, że jest w ciąży, a w ciąży wkręca, że w niej nie jest 🤡
Ja codziennie macam się po cyckach i drżę jak czuję zmianę, boję się w toalecie spojrzeć na majtki, boję się jak kłuje w brzuchu a kiedy nie kłuje to jeszcze bardziej, boję się jak mnie mdli a potem, że mnie nie mdli 🙃
To się nie kończy! Ja myślę, że u staraczek następują jakieś nieodwracalne zmiany w mózgu 😂damrade, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Jak ja sprzątam to znaczy że ktoś mnie wku.wił 🤣🤣
Ej, mam to samo! Byle jaka sprzeczka z M. to ja idę do garów 😅 już się że mnie śmieje, że ma sposób na mnie 😄Pati2804, Prezesoowa, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
@Majuna trzymam kciukasy 🤞 Powodzenia!
@Suzie 🫂Majuna lubi tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Staraczka nigdy nie zazna spokoju, albowiem przed ciążą wkręca sobie, że jest w ciąży, a w ciąży wkręca, że w niej nie jest 🤡
To się nie kończy! Ja myślę, że u staraczek następują jakieś nieodwracalne zmiany w mózgu 😂 -
To się nie kończy! Ja myślę, że u staraczek następują jakieś nieodwracalne zmiany w mózgu 😂Zbuntowana lubi tę wiadomość
-
Leśneintro wrote:Czyli dwie kreski w tej psychozie nic nie zmieniają? 🥹🫣😂
-
Majlen wrote:Dziewczyny, a powiedźcie mi czy polecacie jakieś żele intymne ułatwiające zapłodnienie? Takie ktore zwiększają szansę na dotarcie plemników do komórki jajowej.
Jeśli tak to jakie i czy to skutkuje? 😘
Jedna z was tu o nich pisała, ale zgubił mi się ten wpisdamrade lubi tę wiadomość
👩28
👨31
💒2018
🤱🧑🍼2019 Amelia
Starania wrzesień 2023 -
No to skoro mówimy o żelach, czy któraś z Was próbowała z kubeczkiem menstruacyjnym albo fertilily ? Sama nie wiem, co o tym myśleć. Wiem, że niektórzy twierdzą, że udało im się z kubeczkiem. Ale czy to faktycznie tak jest, czy to tylko przypadek ?27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
elektro96 wrote:No to skoro mówimy o żelach, czy któraś z Was próbowała z kubeczkiem menstruacyjnym albo fertilily ? Sama nie wiem, co o tym myśleć. Wiem, że niektórzy twierdzą, że udało im się z kubeczkiem. Ale czy to faktycznie tak jest, czy to tylko przypadek ?
Jest taki temat na forum o kubeczku, weszłam sobie w niego bo się zaciekawiłam o co chodzi i tam dziewczyny piszą, że rzeczywiście pomogło. -
Odnośnie Kubeczka
Moim zdaniem jak śluz dobry to zatrzyma wszystko co należy, ja po każdym stosunku w tym mc prawie od razu wskakiwałam (sprawdzałam czy pościel/kanapa czyste, albo coś jeszcze) i mi się po nogach lało… jak widać co było trzeba zatrzymało się. Wytrysk leci z bardzo szybka prędkością, co trzeba zostanie jak magnez w środku, a preejakulat wylatuje, więc ja nie wierzę w kubeczki i trzymanie nóg do góry nogami. Bardziej trzeba pracować żeby śluz był przyjazny i żołnierzyki spryciarze ❤️
Ale zawsze spróbować warto, czasem placebo działa bardziej niż medycyna 🙌🏼elektro96, Pati2804, Prezesoowa, Leśneintro, Zbuntowana lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Pati2804 wrote:Nadrobiłam, uff 😂😘
Ale się działo dzisiaj 🙈 cieszę się z wyników bet, usg I pozytywnych testów 😘 ❤
U mnie dzisiaj lepiej , az tak mnie nóg nie bolą i plecy już po pracy 😅
Ale muszę Wam coś powiedzieć, albo mnie wyśmiejecie i przypomnicie mi to w niedzielę albo zawnioskuje do twórców tej apki żeby wpisali nowy objaw ciążowy 🤣
W pierwszej ciąży bardzo wczesnym objawem było u mnie.... kichanie 🙈😅 i dzisiaj kicham cały dzień, nawet teraz co godzinę 😁
Teraz możecie się śmiać ze mnie hahahaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 23:05
Pati2804, Prezesoowa lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Majuna KCIUKI MOCNE ❤️
Majuna lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Kurde mam dziwną rozkmine na noc - skąd się wzięło mówienie na okres małpa lub @ ? Nie usnę chyba..
może kiedyś wiedziałam już o tym, ale totalnie mi to siedzi w głowie teraz i chyba idę googlować 🤣😂🤣 lata na forum i przysięgam że nie pamiętam czemu miesiączka to małpaWiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego, 23:08
Pati2804, Leśneintro, MummyYummy lubią tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
02.05 badania prenatalne
-
Dobranoc Dziewczynki 🥱🌛💤
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Fermina wrote:Jest taki temat na forum o kubeczku, weszłam sobie w niego bo się zaciekawiłam o co chodzi i tam dziewczyny piszą, że rzeczywiście pomogło.27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
może kiedyś wiedziałam już o tym, ale totalnie mi to siedzi w głowie teraz i chyba idę googlować 🤣😂🤣 lata na forum i przysięgam że nie pamiętam czemu miesiączka to małpaelektro96, damrade, Prezesoowa, Karos31, Zbuntowana lubią tę wiadomość
-
Dobranoc wszystkim i rano kciuki za testujące I za badania ✊🍀😘
-
Majlen wrote:O jakim żelu pisała PaulaG ?
A ten feminum jest godny polecenia?
Dziewczyny pisały o żelu conceive plus - drogi jest. Ja używałam chyva dwie tubki i przeszłam na feminum o wiele tańszy składem podobny łatwiej dostępny. Przede wszystkim w składzie ma wodę nie oleje jak np durex.🇮🇪
IO, niedoczynność tarczycy, arytmia,
28cs - 05.2018 👱♂️🥰
1 cs - 09.2019👱♀️🥰
6cs ⏸️ zdrowy bobas 🥰
Cukrzyca ciążowa na insulinie, clexane, aspiryna.. ciąża wysokiego ryzyka.
Wizyty: 24.10 ginekolog Polska, 25.10 prenatalne II trym, 4.11 scan 20/22 tc, 20.11 (echo), 19.12, 16.01, 13.02 i wywołanie 😳
[/url]