Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
Na wizycie okazało się że ginekolog w środku nie widział już w ogóle śladów krwi , na usg wszystko dobrze, ciałko krwotoczne dalej jest ale nie przeszkadza, czekamy aż się wchłonie, krwiaków żadnych nie ma , stwierdził że to plamienie to od nadżerki bo skoro w macicy czysto to musiała ona zawinić .
Nie słuchaliśmy serduszka ani nie liczyliśmy ilości, biło rytmicznie , sama widziałam, więc gin stwierdził że jest wszystko super 😊 założył mi już kartę ciąży i mówił że nie ma potrzeby żebym przyszła na wizytę 26 marca , mam ją odwołać i widzimy się 9 kwietnia 🙂
Dziękuję za kciuki kochane jesteście! 🥺😘😘😘😘
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca, 20:39
aszin, MonReve96, Zaczarowan, Dropsik, Karos31, Kasia111, damrade, _ine lubią tę wiadomość
-
Dropsik wrote:Może obsuwa, bo pisała, że na koniec po pacjentkach dopiero wchodzi 🤔
-
Pati ❤️ ale się cieszę, że wszystko dobrze. Jaka kruszynka dzielna. Jesteś spokojniejsza trochę?
Pati2804 lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Pati ❤️ ale się cieszę, że wszystko dobrze. Jaka kruszynka dzielna. Jesteś spokojniejsza trochę?
Ale tak jestem spokojniejsza trochę dziękuję ❤😊😘
Chociaż widziałam że jeszcze teraz też brudzę, a u gina nic nie było widać.. może podczas badania znowu poruszył nadzerke 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca, 21:35
MonReve96, damrade lubią tę wiadomość
-
Pati2804 wrote:Ja już mówiłam Tobie kiedy mój spokój osiągnie odpowiedni poziom.. po następnej wizycie 😂🙈 to będzie akurat 9 tydzień czyli ten ostatnio nieszczęśliwy.. ale wierzę że tym razem będzie inaczej 😘
Ale tak jestem spokojniejsza trochę dziękuję ❤😊😘
Będzie dobrze. Wierzę w to bardzo mocno ❤️Pati2804 lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny, u mnie znowu brudzenie na jasno różowo i jasno brązowo.. 🙄 oszaleje chyba w tej ciąży 🙈 i czuje spięty brzuch po bokach i na dole, brać no spe ?
-
Pati cieszę się bardzo że wszystko dobrze, dzięki za zdjęcie ❤️ nospe musisz sama wyczuć, jeśli lekarz mówił że można to lepiej weź żeby być spokojna ❤️ myślę że te spięcia mogą być od stresu też. Mi pomaga poleżeć czasem na brzuchu dłużej ☺️
Pati2804 lubi tę wiadomość
👩🏻28
👨🏼31
👦🏼 12.2019 syn
11.2023 usunięcie nadnercza prawego - guz chromochłonny 🦞
od 01.2024 staramy się o drugie 👶🏼
02.2024 - podwójna owulacja: po jednym pęcherzyku w prawym i lewym 🥚🤞🏼
26.02 ⏸️
27.02 beta 18.13
29.02 beta 71.04
04.03 beta 428
06.03 beta 1191.42
08.03 pierwsza wizyta - pęcherzyk 0.66 cm
25.03 zarodek 1.63 cm i ❤️
02.05 badania prenatalne
-
Dzień dobry dziewczyny 😘
miłego i spokojnego dnia nam życzę 🌞🙂😘MonReve96 lubi tę wiadomość
-
Miłego dnia dziewczyny ❤️
Pati jak się czujesz? Widziałam, że pisałaś jeszcze wieczorem o plamieniu.Pati2804 lubi tę wiadomość
-
MonReve96 wrote:Miłego dnia dziewczyny ❤️
Pati jak się czujesz? Widziałam, że pisałaś jeszcze wieczorem o plamieniu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 marca, 08:43
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny! Miłego dnia ❤️ o 15 mam wizytę u gina! Już nie mogę się doczekać.. 🙈🙈🌞
Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Zaczarowan wrote:Hej dziewczyny! Miłego dnia ❤️ o 15 mam wizytę u gina! Już nie mogę się doczekać.. 🙈🙈🌞
Trzymam kciuki 🤞🍀🍀Zaczarowan lubi tę wiadomość
-
Ja wczoraj cały dzień byłam nie do życia. Od rana dojeżdżały mnie mdłości i potem pojawił się ból pleców. Nie wiem czy ten ból pleców to ciążowy objaw ale nie mogłam znaleźć dla siebie miejsca przez to. I strasznie emocjonalna się zrobiłam przez ostatnie dni. Wszystko mnie wzrusza 🙈
A jak wasze samopoczucie? -
MonReve96 wrote:Ja wczoraj cały dzień byłam nie do życia. Od rana dojeżdżały mnie mdłości i potem pojawił się ból pleców. Nie wiem czy ten ból pleców to ciążowy objaw ale nie mogłam znaleźć dla siebie miejsca przez to. I strasznie emocjonalna się zrobiłam przez ostatnie dni. Wszystko mnie wzrusza 🙈
A jak wasze samopoczucie?
O… mdłości mówisz! 😂 🙈
U mnie zmęczenie totalne nic takiego wysiłkowego nie robię, a odczuwam zmęczenie 😂