Walentynki słodkie jak miód 🍯 za dziewięć miesięcy przywitamy nasz cud 👶🤱
-
WIADOMOŚĆ
-
kasia97 wrote:zazdroszcze efektu 😍u mnie niestety nie działa
Ja mam takie bardzo podatne na prostowanie lub krecenie , są takie niesforne ale jak coś z nimi zrobię to się efekt utrzymuje 🙂Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 21:31
-
@Pati2804 oj tak, ogromna znieczulica. Dla nas to najważniejsze chwile w życiu, dla nich chleb powszedni i bardzo często totalny brak empatii. Ale wierzę, że są jeszcze obok cudowni lekarze z powołania ♥️ i obyśmy już tylko na takich trafiały
@Sikoreczkaaa wow, szalona. Dawaj znać jak idzie.
@kasia97 czyżby włosy proste jak druty? Moich też się nic nie łapie. Nic ich nie zakręci na dłużej niż 5 minut. Za to moja córka ma piękne kręcone włosy - po starym, szczęściara 🙂Pati2804, Dropsik, Ovufen, Olo323 lubią tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
Pati2804 wrote:Pewnie masz proste włoski naturalnie ?
Ja mam takie bardzo podatne na prostowanie lub krecenie , są takie niesforne ale jak coś z nimi zrobię to się efekt utrzymuje 🙂
@Pati2804 @Sosenka93 tak, proste jak druty a chciałabym kręcone, ale tak to w życiu kobiety jest - masz proste to chcesz kręcone, masz kręcone do chcesz proste, masz długie to chcesz krótkie. eh, my kobietyPati2804 lubi tę wiadomość
👩🦰 26 / 7 cs ✨
💊 Omega 3, wit B6 i B12, C, D, E, kwas foliowy, inozytol, olej z wiesiołka, magnez, cynk, jod
🙎♂️ 30 -
Pati2804 wrote:https://ibb.co/mNBhGfj
Dziewczyny , ostatnio kupilam w hebe wałek jedwabny fo krecenia włosów, a że dziś zrobiłam sobie dzień spa 😅 to testowałam też właśnie wałek i powiem Wam ze jestem zakochana w tym wynalazku 😍 jeszcze nigdy nie mialam tak pięknie naturalnie zrobionych fal 😁 a zazwyczaj używałam prostownicy do tego - od dzisiaj tylko wałek 😍
#PolecajkaOdPatki 😁Pati2804 lubi tę wiadomość
-
@Pati2804 piękny efekt! ja zamówiłam jakiś wałek na aliexpress i niestety okazało się, że jakiś za gruby kupiłam, słabo się trzyma i w ogóle kicha. Ale zachęciłaś mnie do dalszych poszukiwań. 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 21:44
Pati2804 lubi tę wiadomość
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
Sosenka93 wrote:Hej dziewczyny 🤗 Witam się w lutym. Dołączyłam do Was w styczniu, śledzę, nadrabiam. Zazdraszczam testowania, mój mąż nadal w delegacji.
Wczoraj zrobił mi niespodziankę i oznajmił, że wraca pod koniec lutego, na tydzień. Miał być dopiero pod koniec marca.
Więc będziemy się starać. Nie wiem jaki to będzie dzień cyklu, bo z moimi nieregularnymi trudno to określić ale zobaczymy. Może akurat...
Czytając o Waszych historiach z lekarzami przypomniało mi się jak w 6 tygodniu ciąży trafiłam na patologie ciąży- już drugi raz. Nie miałam jeszcze założonej karty ciąży (na patologie trafiłam też tydzień wcześniej i zwiastowano poronienie, nie było serduszka, krwawiłam, z lekami odesłano mnie do domu). Na patologie trafiłam później właśnie w 6 tygodniu ponownie z ogromnym krwawieniem. Kładąc się do badania usg, lekarz narzekał, że trudno mnie zbadać bo tak krwawię, płakałam po cichu a on do mnie "Niech Pani nie płacze, połowa pierwszych ciąż kończy się poronieniem przecież. Bo oczywiście wie Pani, że właśnie dochodzi do poronienia?" Ja tylko pokiwałam głowa z przerażeniem. Jakie było jego zdziwienie, gdy robiąc USG usłyszeliśmy pięknie bijące jak dzwon serduszko (tydzień wcześniej, gdy też krwawiłam nie było serduszka). Od razu zostałam odesłana na odział. A córka co prawda z dużymi problemami podczas całej ciąży ale została przeze mnie dzielnie donoszona i urodziła się zdrowa ♥️
Póki co przyglądam się waszym testom i szczerze gratuluję pozytywów oraz pięknych wyników bety ♥️
Chyba też otworze winko 🍷 Na zdrówko ! -
Leśneintro wrote:Jakie piękne włosy jak długo Ci się utrzymywał efekt?
Dziękuję ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 21:47
Leśneintro, Olo323 lubią tę wiadomość
-
@Pati2804 piękne włosy i piękny efekt 🥰 Specjalnych wałków nie testowałam, ale zakręcałam na rajstopę - sposób z tiktoka 🤣 Efekt super, do tego dołożyłam piankę to stylizacji i naprawdę długo mi się to trzymało, mimo, że jak zakręcę prostownicą to właściwie prostują się od razu
27 cs
💁🏽♀️ badania hormonalne ✅ USG piersi ✅ HSG ✅ cytologia ✅ MTHFR A1298 homo ❌
💁🏽 Oligoteratozoospermia
Kochane Serduszko, biegniemy z Tatusiem po Ciebie… 🥺
Majuna wrote:@Pati2804 piękny efekt! ja zamówiłam jakiś wałek na aliexpress i niestety okazało się, że jakiś za gruby kupiłam, słabo się trzyma i w ogóle kicha. Ale zachęciłaś mnie do dalszych poszukiwań. 😊
-
kasia97 wrote:@Pati2804 @Sosenka93 tak, proste jak druty a chciałabym kręcone, ale tak to w życiu kobiety jest - masz proste to chcesz kręcone, masz kręcone do chcesz proste, masz długie to chcesz krótkie. eh, my kobiety
kasia97 lubi tę wiadomość
-
@Sosenka93 znieczulica lekarzy jest przerażająca... Rozumiem, że dla nich to chleb powszedni-ludzkie tragedie, choroby. Ale po drugiej stronie są ludzie i najczęściej to oni są pierwszymi osobami widzącymi reakcję po przekazaniu złych wieści. Powinni wtedy zapominać o tym, że są lekarzami i być człowiekiem. Wystarczy dobre słowo, "przykro mi" lub cokolwiek powiedziane z sympatią.
Edit: bardzo się cieszę, że Twoja historia tak się pozytywnie zakończyła. 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego, 21:51
👨🏼🦱👩💼27
Walczymy od 04.2023👶🏻🍀🤞🏻
05.2024 💔
09.2024 💔
11.2024 💔
_____
"Pewnego dnia rzeczywistość będzie piękniejsza od marzeń." ✨
"Tak bardzo tego pragniesz, bo w przyszłości już to masz..."🍀 -
nick nieaktualnySikoreczkaaa wrote:Zdrówka dziewczyny! Ja zamiast winka polałam sobie zakwas czekam na małża pojechał na piłkę
Ja od dziś zaczęłam jogę dla początkujących jestem po pierwszych ćwiczeniach mam nadzieję że wytrwam i że trochę stresu ze mnie zejdzie
Z kim ćwiczysz jogę? Ja uwielbiam Gosię M. 🥹Olo323 lubi tę wiadomość
-
@Majuna bardzo dziękuję ♥️ Długo się po tym "leczyłam" i stąd też starania odłożone w czasie. Mam nadzieję, że teraz (jeśli się uda) będzie troszkę łatwiej.
Oj tak dziewczyny. My tak mamy. Ja zawsze chciałam kręcone bardzo. Ale mam co mam 🙈 Mojej córce robię dwa warkocze na noc i na drugi dzień efekt taki, że wow. Panie w przedszkolu zazdraszczają 😛 Niespełna 5 lat a włosy prawie po pasa, gęste i kręcone. A i tak już 3 razy podcinane 😁Pati2804 lubi tę wiadomość
Starania od 12.2023
Letrox + Glucophage
1 cykl stymulowany Aromek
Dieta 💪🏻 -
kasia97 wrote:@Pati2804 @Sosenka93 tak, proste jak druty a chciałabym kręcone, ale tak to w życiu kobiety jest - masz proste to chcesz kręcone, masz kręcone do chcesz proste, masz długie to chcesz krótkie. eh, my kobiety
-
Dziewczyny, poczytuję Was dzisiaj z ukrycia 😄 i kurczę czuję się trochę podniesiona na duchu, że jednak w tych staraniach można nie zwariować 🤪 byliśmy dzisiaj u moich rodziców i wypiłam sobie 2 piwka i oczywiście już się nakręciłam, a bo to 3 faza cyklu, a może się udało a przez to będzie coś nie tak, a po co... ale też dzięki Wam czytałam o „hipotetycznej Hani” i wiem, że trzeba po prostu normalnie żyć. Bo jakbyśmy tak co miesiąc po owulacji miały się ze wszystkiego wyłączać to można zwariować 🤣
Pati2804, Ovufen, Prezesoowa, JoKoKoJo, Olo323 lubią tę wiadomość
👩🏼 PCOS (ustabilizowane, są regularne owulacje), niedoczynność tarczycy
drożność jajowodów✅ pasożyty✅ AMH 3,69✅
MTHFR✖️ PAI-1 hetero✖️
👱🏻♂️ morfologia 3%, ale ładna ilość, lekko obniżona ruchliwość ✖️ stres oksydacyjny 3,4✖️
posiew nasienia✅ HBA 80%✅ fragmentacja 10%✅
kilka cykli naturalnych ❌
5 cykli stymulowanych letrozolem ❌ -
Anka32 wrote:Z kim ćwiczysz jogę? Ja uwielbiam Gosię M. 🥹
Anka32, Olo323 lubią tę wiadomość
▪︎MTHFR C677T (hetero)
▪︎675(4G/5G) w genie PAI-1 (hetero)
•Badanie nasienia-ok
03.2024 💔
07.2024💔
,,(...)na zgliszczach najpiękniejszy wyrasta owoc."🌸 -
nick nieaktualnyPati2804 wrote:https://ibb.co/mNBhGfj
Dziewczyny , ostatnio kupilam w hebe wałek jedwabny fo krecenia włosów, a że dziś zrobiłam sobie dzień spa 😅 to testowałam też właśnie wałek i powiem Wam ze jestem zakochana w tym wynalazku 😍 jeszcze nigdy nie mialam tak pięknie naturalnie zrobionych fal 😁 a zazwyczaj używałam prostownicy do tego - od dzisiaj tylko wałek 😍
#PolecajkaOdPatki 😁
Piękne włosie 🥹😍
Ja mam taki wałek z Rossmanna ale na razie mam włosy za krótkie 🤣Pati2804 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
notsobadd wrote:Dziewczyny, poczytuję Was dzisiaj z ukrycia 😄 i kurczę czuję się trochę podniesiona na duchu, że jednak w tych staraniach można nie zwariować 🤪 byliśmy dzisiaj u moich rodziców i wypiłam sobie 2 piwka i oczywiście już się nakręciłam, a bo to 3 faza cyklu, a może się udało a przez to będzie coś nie tak, a po co... ale też dzięki Wam czytałam o „hipotetycznej Hani” i wiem, że trzeba po prostu normalnie żyć. Bo jakbyśmy tak co miesiąc po owulacji miały się ze wszystkiego wyłączać to można zwariować 🤣
Ja sobie wtedy mówię, że my tu analizujemy kazda sytuację a na świecie są takie kobiety co nic nie robią z swoją ciąża, źle się prowadzą, zachodzą w ciaze w pierwszym cyklu i rodzą zdrowe dzieci. Dlatego staram się nie zwariować i żyć normalnie, będzie co będzie a możemy jeszcze dość długo się starać a po co tracić życie. Jedyne z czym się w tym roku wstrzymuje to z wakacjami. Najwyżej wleci jakiś last.Leśneintro, Pati2804, notsobadd, Prezesoowa, JoKoKoJo lubią tę wiadomość