Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Nikodemko mi tez sie dluzy:(
Przeczytalam tekst na mamaginekolog o nieplodnosci i ona potwierdza, ze jesli hormony sa ok to zaczyna sie diagnostyke od hsg wlasnie.
Nona Anionka wbijajcie tutaj na luty!!!
Sluchajcie ile sie czeka na wyniki posiewu i czy mozna dowolnego dnia w drugiej fazie cyklu (gin mi tylko powiedzial ze w drugiej fazie)? Zastanawiam sie czy jak zdrobie 26 dc posiew a chce isc ok 9 dc na hsg to czy zdaze (zakladajac cykle 29dniowe)...Nona lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:49
Wik89 lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
.
Nona, przedszkolanka:) lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
XxMoniaXx wrote:Bym ja to wiedziala.. Wino, duzo wina i glupie ale w moim przypadku duzo stresu.
Ooo! Znaczy, że mam szanse! Wszystkie warunki spełnioneXxMoniaXx lubi tę wiadomość
28lat
12cs o pierwsze maleństwo
Cykle 26-28dni
1.11.2019 - Cień na teście ciążowym
2.11.2019 - II kreseczki
4.11.2019 Beta Hcg: 188mIU/ml Progesteron 23,8ng/ml
6.11.2019 Beta Hcg: 422,79mlU/ml Progesteron 26,5ng/ml
30.11 Fasolka ma 1,5cm serduszko bije
30.12 wygląda na synka 😉
29.02 na 98% dziewczynka😍❤
21.04 Znowu potwierdzona dziewczynka Amelka
-
nick nieaktualny
-
Mishigami00 wrote:Ooo! Znaczy, że mam szanse! Wszystkie warunki spełnione
Ja strsu tez dużo plus piwka i winka bo miał być bezowulacyjny może tez mi ciąża z tego wyjdzie
Mdłości przeszły w miarę wiec był to jakiś wirus jedyne co to mi złe jak głodna jestem dziś nawet trochę śluzu więcej aż się boje nakręcać.przedszkolanka:), Wik89 lubią tę wiadomość
-
.
przedszkolanka:) lubi tę wiadomość
Kozgo - kiedy testujesz?
Nona - Ty testujesz w dzien mojej owulacji, bede miala mily poczatek dnia jak zobacze Twoje dwie krechy, zlapie motywacje
Teczova - to super, ze dobrze sie czujesz! Ja bede Was blagac o wsparcie w marcu.Nona, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvellee wrote:A ja byłam pewna że już po owulce ale dzisiejszą temperatura mnie zmylila... Spadek... Zamiast do góry..
Kochana, to jeszcze nic nie oznacza :*
Pamiętaj, że organizm jest stworzeniem żywym i dosłownie wszystko mogło mieć na to wplyw :* -
przedszkolanka:) wrote:Może po owu? Nie przesunęla sie? Nona tak miala.
-
Teczova to super poprostu niemrawe sąsiadki masz :p
Moje zatrucie przeszło cały czas mam stan podgorączkowy 37-37,5 mdli mnie czasem z głodu ale to u mnie norma.
Nikodemka nie wiem kurde bo 15dc owu nie było tylko drobne pecherzyki a 25dc już byłam po może 22dc było jak plamilam chociaż wtedy lipa bo seks był 20dc i 23 miałam żeby testować w poniedziałek jak @ nie przyjdzie. -
.
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.”