Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja tam nic nie widzę niestety ;/
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:51
Nona lubi tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
widzę jakby cień cienia (miałam taki w poprzednim cyklu i w kilku innych) Ja póki bladej różowej nie zobaczę to po wielu rozczarowaniach nie biorę takich pod uwagę
Witam serdecznie wszystkich i oczywiście zaciskam kciuki za lutowe testowania !Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 19:18
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMeggs wrote:Ja nic nie widzę. Jakby kreska była to by nie zniknęła po kilku sekundach. Moze bylo to przejscie przez barwnik. Przede wszystkim test powinien wyschnac zeby sie doszukiwać cieni.
Tak, nie zniknela. Kreska jest nadal, moze bardziej widoczna niz ta na zdj ale jest tylko trzeba sie przyjrzeć. A skoro wynik ma byc do 5 minut to mialam właśnie taki cien, pozniej po kilkunastu minutach byla juz bardziej widoczna jak wyschlo. -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTez tak myślę, tylko martwią mnie te kreseczki ktore wychodzą tak na kazdym teście.. robilam jeden w dniu spodziewanej @ i na tamtym nie było nic a nic, nawet cienia.. a po kilku dniach jak @ nadal nie bylo, wychodziły takie jak powyzej, lekko ciemniejsze
-
Qwerty wrote:3 tyg prawdopodobnie po ovu, chociaz nie mam pewności czy byla wtedy czy pozniej czy wcześniej, a tydzien po plamieniu które miałam
Mierzysz temperaturę?W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny