Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Skoro się pojawiło plamienie to plamienie śródcykliczne albo ciąża. Pójdź na Bete bo się nie potrzebnie tylko stresujesz
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:39
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nera nie twierdze ze dłuzszy cykl to od razu cykl bezowulacyjny, tylko napisałam ze taki cykl mógł też się trafić. Za mało jest tu jakichkolwiek danych by móc cokolwiek stwierdzić. Najlepiej byłoby udac się do ginekologa zeby sprawdził co się dzieje.
Nera86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciąży nie ma. Obecny cykl który masz to ciąg dalszy tego od okresu . Plamienie śródcykliczne oznacza,ze owulacja się nie pojawiła.Nie jeŚrem ekspertem ale z mojej wiedzy tak to właśnie wygląda.obserwuj szyjkę, dobrze by było jakbyś zaczela prowadzic obserwacje .lepiej poznałabyś swoje ciało.
PS. Owulacja może się pojawić po plamieniuW oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
nick nieaktualnyCzyli nawet jesli owulacja mialaby sie pojawić po plamieniu to mozna ten cykl traktowac jako nowy chyba.
Teraz mam taki sam jak wcześniej, jest go troszkę mniej ale jest dalej wodnisty, biały. To nie ulega wgl zmianie od tych 3 tyg tak samo..
Hmm no dotykając tego dołeczka jest twarda -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja kochana ciąży nie wykluczam broń boże .Poprostu za mało "danych" by cokolwiek zinterpretować.A to wszystko to tylko przypuszczenia bez potwierdzenia tak naprawdę . Idź do lekarza i nie Ci da skierowanie na usg
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:01
W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
nick nieaktualny