Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:51
Słoneczko12, przedszkolanka:), Ani0nka, Nona lubią tę wiadomość
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Ja przed okresem mam bialy lejący śluz.Pójdziesz do lekarza to konieczne na usg skierowanie. Beta wykazałaby ciążę po takim czasie (zależy ile dni od stosunku robiona)W oczekiwaniu na czwarty cud z próbą strzału "w synka"
2.05.2016 poronienie 6/7tc -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ja już włożyłam globulke dopochwowo, mam nadzieje ze szybko się rozprawi z infekcja bo obstawiam jutro albo w niedzielę owulację. Lekarz powiedział aby się starać a globulke stosować godzinę po stosunku... dziwne stanowisko no ale... a mąż może clotrimazolum na członka na noc nakładać co? W razie wiecie przeniesienia czegoś?
-
Nera leki dopochwowe? To musiałaś mieć niezłe porozpierdzielane tam skoro nie pomogły :-o im szybciej zaczniesz działać tym większa szansa na wyleczenie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 21:53
-
nick nieaktualnySłoneczko12 wrote:Witajcie dziewczyny. Byłam na becie, wynik <2. I w sumie się cieszę, bo gdyby to jednak była ciąża to bardzo bym się stresowała tym krwawieniem
Także: nowy cykl + nowe działania + olanie sprawy = nowy rozdział w życiu za 3 tygodnie hahah ;d
Monia gratuluję jeszcze raz! Pięknie nam miesiąc zaczęłaś
Ale tak jak mówisz - nowy cykl, nowe szanse -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny Podczytuję Was już od miesiąca, więc chyba się odezwę. Planuję testowanie na 27 lub 28 lutego, o ile owulacja nie będzie robić problemów
Słoneczko12, AnitaK, kasia6713 lubią tę wiadomość
30 lat
Listopad 2011 - syn ❤️
2015-2016 - 4 poronienia
Styczeń 2017 - syn ❤️
Hashimoto
Dodatnie ANA
Mikrozakrzepy -
Kluffka - witaj, ale masz slodki avatar!
Ja chyba nie powinnam nic pisac, bo tak jak planowalam, wrocilam do domu wstawiona i dobrze mi z tym.Słoneczko12, AnitaK, baksia, tęczova, Pestkaa, Mishigami00 lubią tę wiadomość
-
Nikodemka wrote:Kluffka - witaj, ale masz slodki avatar!
Ja chyba nie powinnam nic pisac, bo tak jak planowalam, wrocilam do domu wstawiona i dobrze mi z tym.