Walentynkowe maleństwa! - lutowe testowanie
-
WIADOMOŚĆ
-
Cykl zwykle dzieli się na trzy etapy: fazę folikularną, owulację i fazę lutealną. Te pierwsze dwie fazy w cyklu są zmienne. Faza lutealna jest zawsze stała. Dlatego tez długość cyklu moxe sie skrócić lub wydłużyć.
Co do szyjki macicy -masz już dzieci? Bo to też ma wpływ na zachowanie szyjki otwarta/zamknietaI po 8 latach zdarzył się cud
Na świat przyszła maleńka Lili🎀 -
nick nieaktualny
-
Zajrzyj sobie mniej więcej jak to wygląda tutaj http://www.nprtech.ehost.pl/Szyjka-macicy.html
Szyjka otwarta ma wyczuwalne takie kułeczko(dołeczek) z dziurką . Ciężko mi opisaćWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:09
I po 8 latach zdarzył się cud
Mi ginekolog odpisał aby brać globulek godzinę po stosunku. Dziś odpuszczamy seksu wiec globulka będzie na czysto podana, mam nadzieje ze już po pierwszej będą efekty
Nera86, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Qwerty zrób bete z krwi. To bedzie jasna odpowiedz. I to że cykle masz zawsze 28 dni to nic nie znaczy. Mógł się trafić bezowulacyjny który będzie trwał dłuzej. Który teraz masz dc? I na podstawie czego stwierdzasz ze jestes 3 tyg po owulacji? Skoro nie chodzisz na monitoring , nie mierzysz temp, brak testów owu?
-
nick nieaktualnyJeśli nie licząc tego plamienia to 41 dc.
A jesli mialabym to plamienie uznac za @ bylby 9 dc.
Stwierdzam to po śluzie dlatego nie mam 100% pewności ze byla wtedy ovu. Dlatego ze caly tydzien przed tym plamieniem mialam mega duzo wodnistego białego sluzu ktory pierwszy raz mi się przydarzyłWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:19
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 października 2019, 23:51
“I believe in being strong when everything seems to be going wrong. I believe that happy girls are the prettiest girls. I believe that tomorrow is another day and I believe in miracles.” -
Witajcie dziewczyny. Byłam na becie, wynik <2. I w sumie się cieszę, bo gdyby to jednak była ciąża to bardzo bym się stresowała tym krwawieniem
Także: nowy cykl + nowe działania + olanie sprawy = nowy rozdział w życiu za 3 tygodnie hahah ;d
Monia gratuluję jeszcze raz! Pięknie nam miesiąc zaczęłaś
Nera86, Ewelina92, AnitaK, Wik89, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
To ze cykl się wydłuży to nie znaczy odrazu ze był bezowulacyjny. Bez systematycznych obserwacji nie jest się w stanie przewidzieć owulacji czy wogole miała ona miejsce bo dzień owulacji wyznacza tylko i wyłącznie monitoringI po 8 latach zdarzył się cud
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nera, mam podły nastrój w tym cyklu i nie nastawiam się wcale. Ale dziękuję za kciuki, zawsze się przydadzą

Też trzymam za Ciebie kciuki!
Querty, idź na betę to będziesz miała 100% pewnościWiadomość wyedytowana przez autora: 1 lutego 2019, 20:30
Czekamy na pierwszy cud - owoc naszej miłości
“Cierpliwy do czasu dozna przykrości,
ale później radość dla niego zakwitnie.”
Syr 1, 23
[/u -
nick nieaktualny